CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

O diğer konuda yazmış yapan başkası yardım edenlerden biriyim diyor.Yardım ediyorsa yapanı biliyordur o zaman
Kardeş salın adamı hevesli yapıyor ve çalışıyor burada @patr0n @Latte ve @kerimmkirac da yardım ediyor ona bir sorun olursa onlara yazarsınız onlar da düzeltir veya iletir adam sonuçta tanınmak isteseydi buraya yazardı rahatsız etmeyelim daha fazla

windows 11 işletim sistemimiz de androiid uygulamalarını açabılmemız için emülatör uygulaması uzerınden mi gorseldekı ekrana ulaşım sağlayacağız harıka bır lıste bol içerık ve secenek herkesin istedığı bır proje emegı gecenlere mutessekkırz lakın pc uzerınden emulatorsuz bu uygulamayı çalıştırabılırmıyız teşekkur ederız
Cloudstream mobil uygulama olduğu için ya emulator ya da wsa kurmanız gerekmekte

Kardeş salın adamı hevesli yapıyor ve çalışıyor burada @patr0n @Latte ve @kerimmkirac da yardım ediyor ona bir sorun olursa onlara yazarsınız onlar da düzeltir veya iletir adam sonuçta tanınmak isteseydi buraya yazardı rahatsız etmeyelim daha fazla
O anlamda demiyorum.Bir hata olursa rahat ulaşalım diye söyledim kardeşim agresifliğe gerek yok.Hata olunca da buraya yazarız kendisi düzeltir.Saygılar

Cloudstream mobil uygulama olduğu için ya emulator ya da wsa kurmanız gerekmekte
maalesef wsa kuramıyoruz 5 mart itibari ile bu uygulama yuklenemez oldu yuklense bıle calıstırmıyor bır kac yontemını arastırdık bunun ıcın sınetech vıdeo paylaşımında bahsetmıs olduğu uzere amerıka menseılı amozon uzerınden ulke tanımlaması yapıp android uygulamalarını açmamız mumkun ancak her defasında error hatası ıle karşılasmaktayız kı buna bılgısayar sıyah ekran hatası da dahıl sanırım burada emulator kullanımımız daha yararlı olacaktır teşekkur ederız

Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum. :D Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.

Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek. :) Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum. :)

kekikdevam geliştiricisinin daveti ile projeye dahil oldum powersinema kekikdevam içine de eklendi

Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link: kekikdevam

Ekli dosyayı görüntüle 5554
Eline sağlık teşekkürler

O anlamda demiyorum.Bir hata olursa rahat ulaşalım diye söyledim kardeşim agresifliğe gerek yok.Hata olunca da buraya yazarız kendisi düzeltir.Saygılar
Kusura bakmayın agresif olarak söylemedim muhtemelen Türkçe'min biraz zayıf olmasından dolayı size öyle geldi yani hakaret yada öfkeli bir şekilde demedim en azından amacım o değil di öyle olduysa sizden özür ve af dilerim 👀🫣

Kusura bakmayın agresif olarak söylemedim muhtemelen Türkçe'min biraz zayıf olmasından dolayı size öyle geldi yani hakaret yada öfkeli bir şekilde demedim en azından amacım o değil di öyle olduysa sizden özür ve af dilerim 👀🫣
Yok Estağfurullah özür dilemeğe gerek yok.Siz sadece benim o sözü söylemekteki amacımı bilmediniz sadece.Tükçenizde oldukça iyi,bi problem yok.Saygılar:)

Merhaba arkadaşlar. Kekikdevam kodunu kullandım ama vavoospor kanalları açılmıyor neden?

Konuyu görüntüleyenler

Geri