kekikakademi veya kekikdevam (yeni)Selamlar cloudstream eklentisine ne yazmamız gerekiyor baktım bulamadım bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler
ortak depo istersen megarepo yazıcan sadece depo url kısmına kısa kodları yaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
kekikakademi veya kekikdevam (yeni)Selamlar cloudstream eklentisine ne yazmamız gerekiyor baktım bulamadım bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler
kekikdevam yazarsan benimli ilgisi olmayan eklenti kurulur kekiğin devamı olarak ve içinde patr0nTV yazan eklenti senin m3u listen olmuş olur.Anladım abi bana 2 eklentiyi eklemek için yazmam gerekenleri tekrar yazar mısın? Baştan temiz kurulum yapmam gerekiyor çünkü baya karıştı bendeki eklentiler
Peki patronum kekikdevam yazdıkkekikdevam yazarsan benimli ilgisi olmayan eklenti kurulur kekiğin devamı olarak ve içinde patr0nTV yazan eklenti senin m3u listen olmuş olur.
Benim bu konuda verdiğim linki yazarsan iptvsevenler listesi olarak gelir. hangisi yapmak istersen
kekikdevam içinde patr0ntv kurmasanızda olur çünkü aynı eklenti benim bunda da var yani kurulum yapınca tek yapmanız gereken eklentileri kendinize göre kurmak bende hem kekikdevam kurulu hemde kendi eklentim kurulu içinde ki eklentileri kendime göre kurdum, sildim o şekilde kullanıyorum.Peki patronum kekikdevam yazdık
Sonra senin urlde ekledik nolur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her şeye karışır mı
Birsey olmaz Böyle olur sadecePeki patronum kekikdevam yazdık
Sonra senin urlde ekledik nolur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her şey karışır mı
Yoksa elimizde ekstra’dan senin m3undamı olur
url kısmına kekikdevam yaz depo ekle onayla yoksay onaylaTeşekkürler sağol fakat tam olarak nasıl yazılacak o kısa kodlar onu beceremedim
Tam olarak URL kısmına nasil yazacağız kekikdevam yazdım dediğiniz gibi URL eklenmedi dedi acaba başka birseyler dahami yazmak gerekiyor tam olarak nasıl yazılacak teşekkürler
Eğer cloudstream yüklü cihazda foruma giriyorsanız aşağıdakine tıklayarak yükleyin.Tam olarak URL kısmına nasil yazacağız kekikdevam yazdım dediğiniz gibi URL eklenmedi dedi acaba başka birseyler dahami yazmak gerekiyor tam olarak nasıl yazılacak teşekkürler
cloudstream silip yeniden kur o zaman bazen link eklerken sorun çıkarabiliyor sadece kekidevam kısakodunu girdinmi yeterliTam olarak URL kısmına nasil yazacağız kekikdevam yazdım dediğiniz gibi URL eklenmedi dedi acaba başka birseyler dahami yazmak gerekiyor tam olarak nasıl yazılacak teşekkürler
Bu Mega Repo eklentisi efsane özelikle IPTV eklentisi on numara istediğin kadar IPTV ekleniyor ve çalışıyor sorunsuzkekikakademi veya kekikdevam (yeni)
ortak depo istersen megarepo yazıcan sadece depo url kısmına kısa kodları yaz
Hangi eklenti IPTV hocamBu Mega Repo eklentisi efsane özelikle IPTV eklentisi on numara istediğin kadar IPTV ekleniyor ve çalışıyor sorunsuz![]()
Nasıl yani?Bu Mega Repo eklentisi efsane özelikle IPTV eklentisi on numara istediğin kadar IPTV ekleniyor ve çalışıyor sorunsuz![]()
Çok teşekkürederim sagolunEğer cloudstream yüklü cihazda foruma giriyorsanız aşağıdakine tıklayarak yükleyin.
Elle URL olarak girecekseniz ise depo adı kısmına: