CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

Teşekkürler sağol fakat tam olarak nasıl yazılacak o kısa kodlar onu beceremedim

Anladım abi bana 2 eklentiyi eklemek için yazmam gerekenleri tekrar yazar mısın? Baştan temiz kurulum yapmam gerekiyor çünkü baya karıştı bendeki eklentiler
kekikdevam yazarsan benimli ilgisi olmayan eklenti kurulur kekiğin devamı olarak ve içinde patr0nTV yazan eklenti senin m3u listen olmuş olur.

Benim bu konuda verdiğim linki yazarsan iptvsevenler listesi olarak gelir. hangisi yapmak istersen

kekikdevam yazarsan benimli ilgisi olmayan eklenti kurulur kekiğin devamı olarak ve içinde patr0nTV yazan eklenti senin m3u listen olmuş olur.

Benim bu konuda verdiğim linki yazarsan iptvsevenler listesi olarak gelir. hangisi yapmak istersen
Peki patronum kekikdevam yazdık
Sonra senin urlde ekledik nolur

:)
Her şey karışır mı
Yoksa elimizde ekstra’dan senin m3undamı olur

Peki patronum kekikdevam yazdık
Sonra senin urlde ekledik nolur

:)
Her şeye karışır mı
kekikdevam içinde patr0ntv kurmasanızda olur çünkü aynı eklenti benim bunda da var yani kurulum yapınca tek yapmanız gereken eklentileri kendinize göre kurmak bende hem kekikdevam kurulu hemde kendi eklentim kurulu içinde ki eklentileri kendime göre kurdum, sildim o şekilde kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250314-235244_CloudStream.png
    Screenshot_20250314-235244_CloudStream.png
    80.8 KB · Görüntüleme: 56
Tam olarak URL kısmına nasil yazacağız kekikdevam yazdım dediğiniz gibi URL eklenmedi dedi acaba başka birseyler dahami yazmak gerekiyor tam olarak nasıl yazılacak teşekkürler

Tam olarak URL kısmına nasil yazacağız kekikdevam yazdım dediğiniz gibi URL eklenmedi dedi acaba başka birseyler dahami yazmak gerekiyor tam olarak nasıl yazılacak teşekkürler

Bu dediğim yere mi yazdınız. Eğer yazdı iseniz yukarıda eklenti adı çıkacak ona tıklayıp istediğiniz eklenti içeriklerini indirin

kekikdevam harici olarak

url yi de ekleyin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250315-002130_CloudStream.png
    Screenshot_20250315-002130_CloudStream.png
    116 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20250315-002258_CloudStream.png
    Screenshot_20250315-002258_CloudStream.png
    248.8 KB · Görüntüleme: 31
Eğer cloudstream yüklü cihazda foruma giriyorsanız aşağıdakine tıklayarak yükleyin.

Elle URL olarak girecekseniz ise depo adı kısmına:

cloudstream silip yeniden kur o zaman bazen link eklerken sorun çıkarabiliyor sadece kekidevam kısakodunu girdinmi yeterli

kekikdevamı oluşturan arkadaş davet etmiş bende icabet ettim kekikdevam içine powersinema ekledim kendisi patr0nTV yi iptvsevenler olarak değiştirdi bilginiz olsun.

Eklentiyi ekledim gözükmüyor neden bir yerde hatamı yaptım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-15-03-16-22-990_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-03-15-03-16-22-990_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    163.1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2025-03-15-03-16-28-706_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-03-15-03-16-28-706_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    42.6 KB · Görüntüleme: 36

Konuyu görüntüleyenler

Geri