Nasıl yaptınız eklentiye ne yazdınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl yaptınız eklentiye ne yazdınız
Sinema 1002 olacaktı abi yanlış yazmışım kusura bakmaÖyle bir kanal adı göremedim ki listede.
Evet konuda belirtmiştimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Direkt eklentiye bunun yazmak gerekiyor muş
Açılıyor mu abi? @LatteSinema 1002 olacaktı abi yanlış yazmışım kusura bakma![]()
O listeden kaynaklıdır.Sinema 1002 olacaktı abi yanlış yazmışım kusura bakma![]()
Herkesin emeğine sağlık patr0n eklentisi VPN ilemi çalışıyor 10 tane Kanal denedim açmadıO listeden kaynaklıdır.
Şimdi baktım canlı tv eklentisinin kodlarına beklentileri var listeden. Yani parse ederken kanal adı, id'si ülke kodu vs gibi.
O yüzden olma ihtimali yüksek.
CloudStream'de açılmıyor kodlama hatası olarak gösteriyor.
Bazı kanallar evet bazı kanallar ise paylaş deyip Cloudstream ile tekrar paylaşın öyle çalışıyorHerkesin emeğine sağlık patr0n eklentisi VPN ilemi çalışıyor 10 tane Kanal denedim açmadı
Anladım sanırım ben başka bir M3u dan olduğu gibi çektim o kanalıO listeden kaynaklıdır.
Şimdi baktım canlı tv eklentisinin kodlarına beklentileri var listeden. Yani parse ederken kanal adı, id'si ülke kodu vs gibi.
O yüzden olma ihtimali yüksek.
CloudStream'de açılmıyor kodlama hatası olarak gösteriyor.
Teşekkür ederim, liste @Memetcandal 'ın eklediği kanallar vpn istiyorsa vpn ile açılır istemiyorsa normal açılır bende sorunsuz çalışıyor hocam.Herkesin emeğine sağlık patr0n eklentisi VPN ilemi çalışıyor 10 tane Kanal denedim açmadı
Evet bazı kanallar direk açılıyor bazıları VPN ile açılıyor denedim ilgi alakanız için teşekkür ediyorumTeşekkür ederim, liste @Memetcandal 'ın eklediği kanallar vpn istiyorsa vpn ile açılır istemiyorsa normal açılır bende sorunsuz çalışıyor hocam.
Rica ederimDepo için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
ŞU İŞİN MESSİSI SENSİN. ELINE SAĞLİKRica ederim
EKLENTİYİ CLOUDSTREAM KURDUM ÇOK GÜZEL BAZI KANAL ÇALIŞMIYOR AMA SORUNSUZ KURULDU.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum.Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.
Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek.Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum.
Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link:Kod:https://tinyurl.com/patr0ncloud
Ekli dosyayı görüntüle 5554
VPN ile deneyiniz ve açılmayan kanalları paylaşma sembolü ile Cloudstream e tekrar paylaşın Sinema kanalları öyle yapınca çalışıyorEKLENTİYİ CLOUDSTREAM KURDUM ÇOK GÜZEL BAZI KANAL ÇALIŞMIYOR AMA SORUNSUZ KURULDU.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.