CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum. :D Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.

Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek. :) Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link:
Kod:
https://tinyurl.com/patr0ncloud

Ekli dosyayı görüntüle 5554
@patr0n abi başka M3u lardan alınan kanallar maalesef açılmıyor eklenti de mesela Disney Channel belki çizebilirsin sorunu 😵‍💫

@patr0n abi başka M3u lardan alınan kanallar maalesef açılmıyor eklenti de mesela Disney Channel belki çizebilirsin sorunu 😵‍💫
Hesabın patlamış olma ihtimali yüzde kaç ? Çünkü vlc ilede denedim açılmadı chrome ile hls player üzerinden de deniyorum açılmıyor

Televizo açıyor mesela MPV üzerinden de açıyor ama Cloudstream kendinden açılmıyor maalesef yukarıdaki paylaş sembolü üzerinden Cloudstream den açıyor ama direk aç deyince olmuyor
Bende ne vlc ile açtı ne de hls playerle ikisiylede açmadı

Eline sağlık patron..

TRT spor
A spor kanalları bende bulunamadı diyor kaynak mı değişmesi gerekiyor acaba arkadaşların bilgisine.

Eline sağlık patron..

TRT spor
A spor kanalları bende bulunamadı diyor kaynak mı değişmesi gerekiyor acaba arkadaşların bilgisine.
Rica ederim, ikisine de baktım açılıyor bi sorun yok.

Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum. :D Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.

Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek. :) Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link:
Kod:
https://tinyurl.com/patr0ncloud

Ekli dosyayı görüntüle 5554
Emeğinize sağlık size birşey soracağım kekikaakademiye ne oldu hiç biri açılmıyor bilginiz var mı

Bende error kaynak hatasi diyor kanalları açmıyor neden acaba

Bilgisayardaki sorunu çözdüm.
Cloudstream sürümüyle alakası yokmuş Windows için Alt Sistem ayarlarından kaynaklıymış.

Gelişmiş seçeneklerde yerel ağ bağlantısını paylaşı açmıştım öncesinde o kapalı olduğu için internete bağlanmıyor diye. O geldi aklıma onu kapatınca direkt çalışmaya başladı. Yani uygulamayı açsam da internete bağlanamadığı için ekleyemiyormuş 😅

Ondaki A spor VPN istiyor sende VPN gereksinimi olmadığı için yurtdışından katılanlar gibi rahatsın tabi ;))
@Latte abi sende Sinema 1001 mesela açılıyor mu Cloudstream üzerinden? Cevap hayır ise paylaşma butonu na basıp Cloudstream ile paylaşıp tekrar deneyebilirmisin ve hala çalışmaz ise Televizo ile? Bende açılıyor ama Cloudstream de açılmıyor sadece paylaşım üzerinden Cloudstream ile oaylasirsam açılıyor tuhaf bir durum

@Latte abi sende Sinema 1001 mesela açılıyor mu Cloudstream üzerinden? Cevap hayır ise paylaşma butonu na basıp Cloudstream ile paylaşıp tekrar deneyebilirmisin ve hala çalışmaz ise Televizo ile? Bende açılıyor ama Cloudstream de açılmıyor sadece paylaşım üzerinden Cloudstream ile oaylasirsam açılıyor tuhaf bir durum
Öyle bir kanal adı göremedim ki listede.

Konuyu görüntüleyenler

Geri