CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum. :D Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.

Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek. :) Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum. :)

kekikdevam geliştiricisinin daveti ile projeye dahil oldum powersinema kekikdevam içine de eklendi

Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link: kekikdevam

1741904537322

Son düzenleme:
Bilgisayarda ekletmiyor kendini bir türlü 😂

Ama telefonda sorunsuz 🤟🤩😍
1000043838

Hocam ismi canlı tv olarak çıkıyor değiştirsek mi?

Merhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum. :D Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.

Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek. :) Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link:
Kod:
https://tinyurl.com/patr0ncloud

Ekli dosyayı görüntüle 5554
Süpersiniz süper 👍

Aynen @Latte TV ye benzer birşey olabilir mesela
Onu bilerek değiştirmemiştir. Koca repo içinden sadece canlı tv'yi alıp m3u linkini değiştirmiş ve tabi yüklenecek repo kaynağını.
keyiflerolsun yani orjinal geliştiricisine saygısını elden bırakmamış 😂

Zaten kekikakademi çalışmadığı için onu silince tek bir canlı tv kalıyor o da istenilen adres belirlenerek ayarlanır bu saatten sonra.
@Memetcandal'ın listesini koymuş ama birden fazla ekler gerekirse copy/paste gerisi @patr0n için. Çözmüş tricklerini 🤟

Süpersiniz süper 👍
Teşekkür ederim :)
Onu bilerek değiştirmemiştir. Koca repo içinden sadece canlı tv'yi alıp m3u linkini değiştirmiş ve tabi yüklenecek repo kaynağını.
keyiflerolsun yani orjinal geliştiricisine saygısını elden bırakmamış 😂

Zaten kekikakademi çalışmadığı için onu silince tek bir canlı tv kalıyor o da istenilen adres belirlenerek ayarlanır bu saatten sonra.
@Memetcandal'ın listesini koymuş ama birden fazla ekler gerekirse copy/paste gerisi @patr0n için. Çözmüş tricklerini 🤟
Çoğu şeyi bilerek dokunmadım hepsinin üstünden geçmem çok vaktimi alır. :D

Sadece Canlı tv gördüm. Yanlış mı yaptım acaba.

Yok abi sorunsuz ekleniyor bidaha dene bende sorun yok direkt tinyurl ile ekledim ben :D
Kaldırıp baştan yükleyeceğim bilgisayara. Sorun var çünkü hiçbir depoyu ekletmiyor depo bulunamadı diye 😅

Hemen bana çamur atıyon :D
Yok sana çamur falan senin repo olmadan önce de ekletmiyordu. Son versiyonu yine yükledim yine aynısı.
Depo bulunamadı bağlantısınızı kontrol edin veya VPN kullanın uyarısı veriyor.

Yok sana çamur falan senin repo olmadan önce de ekletmiyordu. Son versiyonu yine yükledim yine aynısı.
Depo bulunamadı bağlantısınızı kontrol edin veya VPN kullanın uyarısı veriyor.
Dün inat öyle yapıyordu cs 4.5.1 sürümünü kurunca düzelmişti.

Konuyu görüntüleyenler

Geri