Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Github üzerinde yayınlanır açık kaynak kodlu bir uygulamadır virüssüz lakin hep söylerim hiç bir sistem güvenli değildir her zaman bilinçli kullanıcı olmak ve biraz önlem almak gerekiyor.sizce bu uygulama güvenli mi ?
ben güvenlik uyarısı alıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz ? kekikalkademi de
televizyonunuza apk yüklüyorsanız güvenlik icin televizyon da kullandığınız gmail hesabı sadece tv icin actığınız, icinde resim video gibi özelinizin olmadığı, şifrelerinizin veya rehberinizin olmadığı kısacası ici bomboş bir hesap kullanmalısınız.
Bunlar deneysel sürüm güncellemeleri. Bunları yükleyebilirsiniz ya da hiç görünmemesini sağlayabilirsiniz. Yani kapatarak. Sorun olan birşey değil ama aklınıza takılmasın.önlem nasıl alırım..
şimdi şöyle birşey var..
yeni güncelleme bulundu
4.4.0-pre -- e43fc249a3
## commits
e43fc249a3:added new domains to mixdrop ( phisher98)
güncellememi tavsiye edrmisniz ?
nereden hesap almamı tavsiye edersiniz..mecbur google dan alınıyor sanırsam
mecburen google.televizyon üzerinden play store kullanmak icin google hesabı gerekli.nereden hesap almamı tavsiye edersiniz..mecbur google dan alınıyor sanırsam
cloudstream kapalıysa nasıl o güncelleme uyarıları geliyor? Kurmuşsunuz ki güncelleme gelmiş uyarı vermiş. Yukarıda anlattığım şekilde o güncellemeleri kapatabilirsiniz.bilinmeyen uygulama yükle
cihazınızın ve kişisel verileriniz kaynaklardan gelmiş uygulamaların saldıralara karşı daha savunmasızdır bu uygulamaları kullanmanız sonucunda cihazınızın başına gelebilecek her türlü hasardan ve veri kaybından yanlızca kendinizin sorunlu olduğunu kabul edersiniz yazısıyla birlikte
cloudstream ,gölge ve hyrox tv kapalı komutta onları acsam mı?
Gölge son sürüm APK varmı hocamAnladım teşekürler cok yardımcı oldunuz
saygılar...
Gölge son sürüm APK varmı hocam
Hocam merhabalar, cloudstream'de önerdiğiniz bir kullanım şekli var mı kekikakademi dışında? TeşekkürlerBunlar deneysel sürüm güncellemeleri. Bunları yükleyebilirsiniz ya da hiç görünmemesini sağlayabilirsiniz. Yani kapatarak. Sorun olan birşey değil ama aklınıza takılmasın.
Bu güncellemeleri almak istemiyorsanız:
Cloudstream Ayarlar>Güncellemeler ve Yedekleme'ye girin. Alttaki resimdeki kedinin olduğu yerdeki (kedi benim sizde çıkmaz) işaretli deneysel güncellemeleri al'ın işaretini kapatın yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 569
Merhaba.Hocam merhabalar, cloudstream'de önerdiğiniz bir kullanım şekli var mı kekikakademi dışında? Teşekkürler
Merhaba.
Mesela Rec TV de ara ara forumda yazılan başlıklardan ama kekikakademi içinde Rec TV de var canlı yayın kategorisinde. Oradan da maç yayınları ya da filmler izlenebiliyor.
Bunun dışında yani kekik depo dışında repo olarak geçen mega repo var nerdeyse tüm depoları tek seferde yüklemek için ama içerikler Türkçe olmayacaktır. Sadece +18 içerikler, yabancı dil animeler, sadece İngilizce filmler, Dailymotion izleme, internet arşivi kullanma ya da xtream kullanıcı adı ve şifresi ile IPTV kullanılabilecek bir depo da var.
Yani içerikleri Türkçe olan kekikakademi ya da saydığım başlıklardan diğer dillerde kullanma imkanı var.
Tüm depoları kurabilirsiniz, zaten depoyu kurmak/eklemek demek içeriği eklemek demek değil. Eklenen depoya tıklayıp istediğiniz içerikleri kurabiliyor hepsini aynı anda kullanabiliyorsunuz diğer depo içerikleriyle birlikte.
O biraz değişik bir yöntem. Depo ekleme olarak değil de site kopyalama ile oluyor ve çok fazla bulunabilir git adresi yok onun için.Bende benzer bilgileri biliyorum ama iptv konusunu bilmiyordum. Megarepo içerisinden iptv nasıl ekleyebilirim peki?
O zaman bu olaya girmenin pek bir mantığı kalmıyor gibi :/O biraz değişik bir yöntem. Depo ekleme olarak değil de site kopyalama ile oluyor ve çok fazla bulunabilir git adresi yok onun için.
O olay da şöyle oluyor. Örneğin kekikakademi'nin canlı yayın eklentisi gibi bir eklenti var site kopyalama yaparken ekli uzantılardan birini seçip açılmasını istediğiniz sitenin url adresini giriyorsunuz yeni bir isim vererek. Böylece ana ekranda ekli uzantılar arasında geçiş yaparken bu eklediğiniz de listede görünüyor sanki indirip kurmuşsunuz gibi ve onu seçebiliyorsunuz. İşte bunun için de koşulların da uyuşması lazım. Mesela kekikakademinin canlı TV si üzerine kopya yapacaksınız ama yeni ekleyeceğiniz urldeki içerik kekik ile uyuşmuyor yani bir M3U listesi gibi değil o zaman hata verir gibi gibi.
Keşke uygulama içerisinde ufak bir destek olsaymış değerlendirilebilirmişMaalesef öyle. Benzer klonlanmış bir site bulup onu ona benzetip oradan açmak vs o zahmete girmeye değmez hazırı yoksa.