Yardım Cloudstream hakkındaki düşünceleriniz ?

hage

Üye
Konular
9
sizce bu uygulama güvenli mi ?
ben güvenlik uyarısı alıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz ? kekikalkademi de

Son düzenleme:
sizce bu uygulama güvenli mi ?
ben güvenlik uyarısı alıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz ? kekikalkademi de
Github üzerinde yayınlanır açık kaynak kodlu bir uygulamadır virüssüz lakin hep söylerim hiç bir sistem güvenli değildir her zaman bilinçli kullanıcı olmak ve biraz önlem almak gerekiyor.

önlem nasıl alırım..
şimdi şöyle birşey var..
yeni güncelleme bulundu
4.4.0-pre -- e43fc249a3
## commits
e43fc249a3:added new domains to mixdrop ( phisher98)

güncellememi tavsiye edrmisniz ?

televizyonunuza apk yüklüyorsanız güvenlik icin televizyon da kullandığınız gmail hesabı sadece tv icin actığınız, icinde resim video gibi özelinizin olmadığı, şifrelerinizin veya rehberinizin olmadığı kısacası ici bomboş bir hesap kullanmalısınız.

televizyonunuza apk yüklüyorsanız güvenlik icin televizyon da kullandığınız gmail hesabı sadece tv icin actığınız, icinde resim video gibi özelinizin olmadığı, şifrelerinizin veya rehberinizin olmadığı kısacası ici bomboş bir hesap kullanmalısınız.

nereden hesap almamı tavsiye edersiniz..mecbur google dan alınıyor sanırsam

önlem nasıl alırım..
şimdi şöyle birşey var..
yeni güncelleme bulundu
4.4.0-pre -- e43fc249a3
## commits
e43fc249a3:added new domains to mixdrop ( phisher98)

güncellememi tavsiye edrmisniz ?
Bunlar deneysel sürüm güncellemeleri. Bunları yükleyebilirsiniz ya da hiç görünmemesini sağlayabilirsiniz. Yani kapatarak. Sorun olan birşey değil ama aklınıza takılmasın.

Bu güncellemeleri almak istemiyorsanız:

Cloudstream Ayarlar>Güncellemeler ve Yedekleme'ye girin. Alttaki resimdeki kedinin olduğu yerdeki (kedi benim sizde çıkmaz ;)) işaretli deneysel güncellemeleri al'ın işaretini kapatın yeter.

1000036942

bilinmeyen uygulama yükle

cihazınızın ve kişisel verileriniz kaynaklardan gelmiş uygulamaların saldıralara karşı daha savunmasızdır bu uygulamaları kullanmanız sonucunda cihazınızın başına gelebilecek her türlü hasardan ve veri kaybından yanlızca kendinizin sorunlu olduğunu kabul edersiniz yazısıyla birlikte

cloudstream ,gölge ve hyrox tv kapalı komutta onları acsam mı?

bilinmeyen uygulama yükle

cihazınızın ve kişisel verileriniz kaynaklardan gelmiş uygulamaların saldıralara karşı daha savunmasızdır bu uygulamaları kullanmanız sonucunda cihazınızın başına gelebilecek her türlü hasardan ve veri kaybından yanlızca kendinizin sorunlu olduğunu kabul edersiniz yazısıyla birlikte

cloudstream ,gölge ve hyrox tv kapalı komutta onları acsam mı?
cloudstream kapalıysa nasıl o güncelleme uyarıları geliyor? Kurmuşsunuz ki güncelleme gelmiş uyarı vermiş. Yukarıda anlattığım şekilde o güncellemeleri kapatabilirsiniz.

Ayrıca bu uyarı playstore üzerinde olmadıkları ve tanımadıkları için çıkıyor. Zararlı ya da zararsız demek olmuyor. Ama bunları bizim gibi aynı yerlerden indirsiyseniz birşey olursa hepimize olurdu. Fazla düşünüyorsunuz, bu iyi birşey ama böyle sonuca varmak da zor. Atıyorum forumda 100 kişi kullanıyor ve siz 101. olarak bu kadar düşünüp kursam mı kullansam mı derseniz sizi ikna etmeye çalışmaz kimse ;) İçinize sinmiyorsa hiç uğraşmayın. Ayrıca bizler yol gösteririz ama sorumuluk size ait. Buna göre devam edin lütfen.

Bunlar deneysel sürüm güncellemeleri. Bunları yükleyebilirsiniz ya da hiç görünmemesini sağlayabilirsiniz. Yani kapatarak. Sorun olan birşey değil ama aklınıza takılmasın.

Bu güncellemeleri almak istemiyorsanız:

Cloudstream Ayarlar>Güncellemeler ve Yedekleme'ye girin. Alttaki resimdeki kedinin olduğu yerdeki (kedi benim sizde çıkmaz ;)) işaretli deneysel güncellemeleri al'ın işaretini kapatın yeter.

Ekli dosyayı görüntüle 569
Hocam merhabalar, cloudstream'de önerdiğiniz bir kullanım şekli var mı kekikakademi dışında? Teşekkürler

Hocam merhabalar, cloudstream'de önerdiğiniz bir kullanım şekli var mı kekikakademi dışında? Teşekkürler
Merhaba.

Mesela Rec TV de ara ara forumda yazılan başlıklardan ama kekikakademi içinde Rec TV de var canlı yayın kategorisinde. Oradan da maç yayınları ya da filmler izlenebiliyor.

Bunun dışında yani kekik depo dışında repo olarak geçen mega repo var nerdeyse tüm depoları tek seferde yüklemek için ama içerikler Türkçe olmayacaktır. Sadece +18 içerikler, yabancı dil animeler, sadece İngilizce filmler, Dailymotion izleme, internet arşivi kullanma ya da xtream kullanıcı adı ve şifresi ile IPTV kullanılabilecek bir depo da var.

Yani içerikleri Türkçe olan kekikakademi ya da saydığım başlıklardan diğer dillerde kullanma imkanı var.

Tüm depoları kurabilirsiniz, zaten depoyu kurmak/eklemek demek içeriği eklemek demek değil. Eklenen depoya tıklayıp istediğiniz içerikleri kurabiliyor hepsini aynı anda kullanabiliyorsunuz diğer depo içerikleriyle birlikte.

Bende benzer bilgileri biliyorum ama iptv konusunu bilmiyordum. Megarepo içerisinden iptv nasıl ekleyebilirim peki?
Merhaba.

Mesela Rec TV de ara ara forumda yazılan başlıklardan ama kekikakademi içinde Rec TV de var canlı yayın kategorisinde. Oradan da maç yayınları ya da filmler izlenebiliyor.

Bunun dışında yani kekik depo dışında repo olarak geçen mega repo var nerdeyse tüm depoları tek seferde yüklemek için ama içerikler Türkçe olmayacaktır. Sadece +18 içerikler, yabancı dil animeler, sadece İngilizce filmler, Dailymotion izleme, internet arşivi kullanma ya da xtream kullanıcı adı ve şifresi ile IPTV kullanılabilecek bir depo da var.

Yani içerikleri Türkçe olan kekikakademi ya da saydığım başlıklardan diğer dillerde kullanma imkanı var.

Tüm depoları kurabilirsiniz, zaten depoyu kurmak/eklemek demek içeriği eklemek demek değil. Eklenen depoya tıklayıp istediğiniz içerikleri kurabiliyor hepsini aynı anda kullanabiliyorsunuz diğer depo içerikleriyle birlikte.

Bende benzer bilgileri biliyorum ama iptv konusunu bilmiyordum. Megarepo içerisinden iptv nasıl ekleyebilirim peki?
O biraz değişik bir yöntem. Depo ekleme olarak değil de site kopyalama ile oluyor ve çok fazla bulunabilir git adresi yok onun için.

O olay da şöyle oluyor. Örneğin kekikakademi'nin canlı yayın eklentisi gibi bir eklenti var site kopyalama yaparken ekli uzantılardan birini seçip açılmasını istediğiniz sitenin url adresini giriyorsunuz yeni bir isim vererek. Böylece ana ekranda ekli uzantılar arasında geçiş yaparken bu eklediğiniz de listede görünüyor sanki indirip kurmuşsunuz gibi ve onu seçebiliyorsunuz. İşte bunun için de koşulların da uyuşması lazım. Mesela kekikakademinin canlı TV si üzerine kopya yapacaksınız ama yeni ekleyeceğiniz urldeki içerik kekik ile uyuşmuyor yani bir M3U listesi gibi değil o zaman hata verir gibi gibi.

O biraz değişik bir yöntem. Depo ekleme olarak değil de site kopyalama ile oluyor ve çok fazla bulunabilir git adresi yok onun için.

O olay da şöyle oluyor. Örneğin kekikakademi'nin canlı yayın eklentisi gibi bir eklenti var site kopyalama yaparken ekli uzantılardan birini seçip açılmasını istediğiniz sitenin url adresini giriyorsunuz yeni bir isim vererek. Böylece ana ekranda ekli uzantılar arasında geçiş yaparken bu eklediğiniz de listede görünüyor sanki indirip kurmuşsunuz gibi ve onu seçebiliyorsunuz. İşte bunun için de koşulların da uyuşması lazım. Mesela kekikakademinin canlı TV si üzerine kopya yapacaksınız ama yeni ekleyeceğiniz urldeki içerik kekik ile uyuşmuyor yani bir M3U listesi gibi değil o zaman hata verir gibi gibi.
O zaman bu olaya girmenin pek bir mantığı kalmıyor gibi :/

Maalesef öyle. Benzer klonlanmış bir site bulup onu ona benzetip oradan açmak vs o zahmete girmeye değmez hazırı yoksa.

İşin doğrusu başkalarının karşılıksız (isterseniz bağış gibi) vermek için yaptığı uygulama veya içerikler bunlar. Bazen fazla zorluyoruz gibi geliyor. Kim ne veriyorsa o. Bir başkası aradığımı veriyorsa o da. Bir diğerinde lazım olan başka şey mi var, o zaman o da gibi gibi... Böyle olursa kafa da yormuyor. Hepsi elinin altında olduğu sürece sorun yok bence. Tek problem güncelleme aldığı için hiç açılmayanlar. Kendi içinde hallet kardeşim ne aratıyorsun orda burda bulup da indireceğim de kuracağım da reklamını kapatmayacağım da orasını farklı ayar yapmayacağım da... Aaa iyice ayar olmuşum farkında olmadan hahaha ;))

Geri