Cloudstream Hakkında SON MESAJI OKUYUN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam cs bölümüne giremiyor musunuz? Sizin konular orada ilginc rutbe yukseltmesimi geldi acaba mudavimler mi görüyor sadece
Hiç bir şey göremiyoruz :) Yönetimin vardır bir bildiği. Sağlık olsun.

Hiç bir şey göremiyoruz :) Yönetimin vardır bir bildiği. Sağlık olsun.
Hocam saygı duymak gerekir ne diyelim boyle karar alinmis sizin konular orda hala ama oradaki konulara destek gerekirse ne olacak konu sahibi ulaşamıyor ilginc bir hal aldi

Göremeyen arkadaslar icin yönetim karari budur indirip kaldirmaya gerek yok yapilmissa bir anlami vardir saygı duymak gerekir.

1000007448.jpg

Cok yanlis düşünüyorsun yok olacak olsa bu kadar tantana cikarmiydı bence tam tersi nuvio gidici
cloudstream i trde ilk kullananlardan biriyim uygulama 2022'de kaldi tasarim ve yenilik konusunda ,tantana olmasinin sebebi trdeki insanlar boyle uygulamalari yeni farkediyor ,nuvioyu 1 yil icinde sen de farkedersin :)

cloudstream i trde ilk kullananlardan biriyim uygulama 2022'de kaldi tasarim ve yenilik konusunda ,tantana olmasinin sebebi trdeki insanlar boyle uygulamalari yeni farkediyor ,nuvioyu 1 yil icinde sen de farkedersin :)
Yeni farkedilmiyor cok kullanıldığı icin bu tantana çıkıyor nuvioyu övemeyin allasen bir eklenti ekleyecen git ordan ekle git burdan ekle katalogu ayri dert eklemesi ayri dert cloudstream tak çalıştır merak etme onuda denedim csnin tasarim olarak bir eksiği yok bence yeni yapilan repolar nuvio kataloglarindan iyi ac bir dene pltstremi yada wiosinemayi siz nuvioyu cok buyutuyosunuz ama onuda denedim konunun tartisma yeri burasi degil o yüzden düşünceler farkli olabilir herkesin zevki baskadir kotulemenin anlami yok

Adminler nuvio desteklemiyor ama mantıklı olan nuvionunda ayni kategoriye girmesi cunku ayni şekilde nuvioda zarar getirecek içerikler barındırıyor onada yakinda ambargo gelirse sasirmam nuvio kapalı bölümüde yapilir bu gidisler oda çok göze batıyor forumda aktifligi cs ve nuvio götürüyor bu aralar
Stremio jellyfin duruyorsa nuvioya birsey olmaz

Yeni farkedilmiyor cok kullanıldığı icin bu tantana çıkıyor nuvioyu övemeyin allasen bir eklenti ekleyecen git ordan ekle git burdan ekle katalogu ayri dert eklemesi ayri dert cloudstream tak çalıştır merak etme onuda denedim csnin tasarim olarak bir eksiği yok bence yeni yapilan repolar nuvio kataloglarindan iyi ac bir dene pltstremi yada wiosinemayi siz nuvioyu cok buyutuyosunuz ama onuda denedim konunun tartisma yeri burasi degil o yüzden düşünceler farkli olabilir herkesin zevki baskadir kotulemenin anlami yok
dostum senin meslek ne ,20 yillik teknoloji 1080p izlemeye devam et

1080p iyi degil mi ? 20 yıllık olmasi kaliteyimi değiştiriyor
sfdgsssagd yanlis anliyorsun surekli ,simdi 8k filmler cikiyor 4k teknolojisi bile eskidi sen orada cs'de 1080p izlemeye devam et dedim turkce meali bu

sfdgsssagd yanlis anliyorsun surekli ,simdi 8k filmler cikiyor 4k teknolojisi bile eskidi sen orada cs'de 1080p izlemeye devam et dedim turkce meali bu
Atip tutmadan önce bir gidin kulanin kim dedi 4k acmıyor cs diye ? Konustikca dahada batiyorsunuz 2022 deki kafayi birakin. 4k ve 8k kim film izliyor trde onuda merak etmiyor degilim

1000007451.jpg
1000007455.jpg

Son düzenleme:
tvde boyle yuklenmiyor altyazi vs calismiyor tvde ,simdi gidebilirsin
Cok komiksin biliyomusun once git bir dene gel sonra konusalim kulaktan dolma seylerle gelme tamammı kanitlarla gel sende biliyorsun nuvio kulananlar bile cloudstreamin iyi olduğunu biliyor bu arada tvdede çalışıyor 4k

Cok komiksin biliyomusun once git bir dene gel sonra konusalim kulaktan dolma seylerle gelme tamammı kanitlarla gel sende biliyorsun nuvio kulananlar bile cloudstreamin iyi olduğunu biliyor bu arada tvdede çalışıyor 4k
dsmsdfgss sikintili misin, tv box kullanmadiysan neden hala cevap yaziyorsun

Geçen ay, Anket açtığımızda Cloudstream açık ara öndeydi.
Görsellik olarak belki nuvio iyi olabilir ama işlevsellik için kesinlikle Cloudstream.

Son düzenleme:
Ya ben bile nuvioyu severim ama şu üslup gülüp geç boşver usta. Tv de nasıl izlenmiyor, akşam nuvioda takıldım kaldım hiç uğraşmadım cloudstreama geçtim devam ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri