Cloudstream Hakkında SON MESAJI OKUYUN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence
Cloudstream Vip
Claudstream (illegal yasak)

İki başlık olmalı.

forumdaki
Uygulamalar
Uygulamalar (illegal Yasak )

Gibi.
Konu kalabalığı yapmaya hiç gerek yok bence yap bir temel ana konu herkes ulassin tek konu olduğu için kontrolüde kolay olur yada başlığı dediğiniz gibi illegal olarak isaretleyecekler cloudstream bölümünün

Merhaba bende katılıyorum

Konuyu bulamayınca millet kraptorun reposu kapanmış başlığına yazıyor. Konu 69 syf olmuş.

Kraptor mu kaldı :)

Tamam da işte 10 değil 20 mesaj olsun 15 mesaj belirli bir süre aralığında hızla yazıldıysa ozmana otomatik ban uygulansın gibi bir durum yani limiti azaltıp yine çevirmelere takılınmayabilir bence
Limit azalirsa yoğunluk daha cok olacak bu seferde hocam bunun ortasi yok gibi ya tamamen salacan yada bu sekilde gidecen bence sinir koymaktansa kontrollü serbestlik taninmali

Forum yöneticisi arkadaşların konu hakkındaki fikirlerini bilemiyoruz kurallarda bir değişiklik yok ama spam mesajlarda birkaçını uyardıklarını gördüm ama değişen yok sorun forumdan bağımsız genel bir sorun

Forum yöneticisi arkadaşların konu hakkındaki fikirlerini bilemiyoruz kurallarda bir değişiklik yok ama spam mesajlarda birkaçını uyardıklarını gördüm ama değişen yok sorun forumdan bağımsız genel bir sorun
Kraptor kapatınca yoğunluk bitmedi nuvioda aynı durumda

Cloudstream bölümü kapanmış mı göremiyorum

Bence
Cloudstream Vip
Claudstream (illegal yasak)

İki başlık olmalı.

forumdaki
Uygulamalar
Uygulamalar (illegal Yasak )

Gibi.
cloudstream yavas yavas yok olucak ,tasarimi kotu hala csyi bos yere yer kaplatiyorsunuz

Nuvio android tv boxlarin vazgecilmezi suanda baslik acilcaksa ilk sira onun

adminler nuvio destekliyor bu ara forumun hiti düştü sanırım
Aslında öyle değil cloudstream ile ilgili konular fazla ve dağınık olduğu için mevcutta var olan cloudstream kategorisi altında toparlandı.

Selamlar Cloudstream Bölümü Var Bilindiği Üzere ve Buraya Yeni Üyelerin Girmeleri İcin Belli Kisitlamalar Mevcut Buda Forumda Gereksiz Bir Kalabalık Yaratıyor ve Spama Neden Oluyor. Bunun İcin Bir Önerim Olacak. Cloudstream Bölümü Kapatılsa Tamamen Uygulamalar İllegal Bölümünde Veya Herkesin Rahat Girebileceği Bir Bölümde Sadece Bir Ana Başlık Açılsa Cloudstream Ana Konusu Şeklinde Örngin DH Forumunda Sadece Bir Başlığı Var Herkes Orada Konuşuyor Herseyi. Böylelikle Sadece Bir Konu Olacağı İçin Denetlemeside Kolay Olacağını Düşünüyorum Malum Kanallar Sorun Yaratıyor veya Eklenti İçerikleri Konusu Var Gecenlerde Ufak Çaplı Bir Tartismaya Denk Geldim. Bu diğer Uygulamalar İcinde Gecerli Olabilir Nuvio Mesela Oda Kalabalık Yaratıyor Zaman Zaman Onunda Bir Ana Konusu Olabilir..

Tabiki Forum Yöneticileri Ne Derler Bilmiyorum Orada Acilmis Konular Mevcut Onlarida Ana Konu İcinde Bir Yönlendirme Verilebilir Konular Kilitli Olsada İçerikleri Gözüküyor Diye Biliyorum 🙂
Mantıklı. Tek çatı altında olmalıdır

Mantıklı. Tek çatı altında olmalıdır
Artık olmaz Forum yöneticileri cloudstreami etkisiz bıraktı ya tamamen kapalı kalacaktı tada tamamen açılacaktı forum yöneticileri kapalı klmasi gerektiğine karar verdiler cloudstream bölümü disinda konular yasaklandı saygı duymak gerekir

adminler nuvio destekliyor bu ara forumun hiti düştü sanırım
Adminler nuvio desteklemiyor ama mantıklı olan nuvionunda ayni kategoriye girmesi cunku ayni şekilde nuvioda zarar getirecek içerikler barındırıyor onada yakinda ambargo gelirse sasirmam nuvio kapalı bölümüde yapilir bu gidisler oda çok göze batıyor forumda aktifligi cs ve nuvio götürüyor bu aralar

Cok yanlis düşünüyorsun yok olacak olsa bu kadar tantana cikarmiydı bence tam tersi nuvio gidici
Ben de böyle düşünüyorum stremio çakması bir uygulama zaten, cloudstream daha kendine has özelliklere sahip bir uygulama.

Ben de böyle düşünüyorum stremio çakması bir uygulama zaten, cloudstream daha kendine has özelliklere sahip bir uygulama.
Cs'deki kullanim kolaylığı hiç bir bulut tabanli media centerda yok bu bile başlı basina bir avantaj en basitinden bunu tartismaya gerek yok herkesin zevki farklıdır ama cloudstreamin yok olacağını düşünmüyorum tersine bu piyasaya yön veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri