alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 10
Neyin çığırtkanlığı şimdi bu mesaj anlayamadım. Adam art niyetli bisey yapmıyor ki biraz fazla abartmadın mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Neyin çığırtkanlığı şimdi bu mesaj anlayamadım. Adam art niyetli bisey yapmıyor ki biraz fazla abartmadın mı
Biraz daha açar mısınız, tam olarak ne demek istediğinizi pek anlamadım. CLOUDSTREAM neden kapatılsın?Cloubstream remix var aynı mantık sıkıntı repo ise cloubstream kapatılsın başka yolu yok sürekli aynı sıkıntı ve mantıksız repo yapan arkadaslarimizda programı bu şekilde yapabilir bi başkası gelip repo yerine programı biraz sekillendire bilir yani yoksa bu bir kısır döngu ancak birbirimizi yer yabanci program kurucularini izler durur nasıl yapıyorlar deriz
Böyle tek repo yapmadığım için izin almaya gerek yok. Ama ortada bi emek hırsızlığı var. Defalarca söylendi forumda yapılmasın tek repo diyeSen eklentiyi kullanırken izin alıp mı kullanıyorsun?
Böyle tek repo yapmadığım için izin almaya gerek yok. Ama ortada bi emek hırsızlığı var. Defalarca söylendi forumda yapılmasın tek repo diye
Yaw emek hırsızlığı denecek en son yer repolar.Böyle tek repo yapmadığım için izin almaya gerek yok. Ama ortada bi emek hırsızlığı var. Defalarca söylendi forumda yapılmasın tek repo diye
Yaw emek hırsızlığı denecek en son yer repolar.
yapımcılar, yayıncılar siteleri, siteler repo yapanları, repo yapanlar repoları birleştireni emek hırsızlığı yapıyor diyor.
fıkra bu kadar.
megaturk (yakında eklenecek)bana sağlem bi couldstream ve reposu verecek var mı
Konuyu çok farklı yere çekiyorsunuzNetflix içerikleri ücretsiz değilmi canım niye abone olsun insanlar ama repodan çekersen emek var hırsızlık yok![]()
Konuyu çok farklı yere çekiyorsunuz
Cs internet sitelerini taklit eder. O siteleri yapamlar tr de değil. Tr de olsalar başka bir şey konuşuyor olurdum. Cs de eklentiyi yazmak ve stabil olması korumak için emek veriyor insanlar. Sen emeklerini yok sayarak tek repo yapıyorsun. Onlar düzeltsin ben alayım demek hırsızlıktır.Dizileri filmleri yapanlar emek vermiyor yani uzatma kardeşim konuyu
Konu kapatılsın ve hırsızlık son bulsun. Sizinde uygulamanız böyle olsun istermiydinizArkadaşlar, bu konunun sonu yok, konunun sonu kötü bitmesin lütfen![]()
Buraya da at bende telegram yokTelegram dan at bence hemde katılım üye sayısı artsın
Cs internet sitelerini taklit eder. O siteleri yapamlar tr de değil. Tr de olsalar başka bir şey konuşuyor olurdum. Cs de eklentiyi yazmak ve stabil olması korumak için emek veriyor insanlar. Sen emeklerini yok sayarak tek repo yapıyorsun. Onlar düzeltsin ben alayım demek hırsızlıktır.
Her zaman ortalığı karıştırıyorsunuz sizin gibiler yüzünden forumdan soğudum adam emek harcamış birilerinin hayatını kolaylaştırmak için çabalıyor insanların isteklerine göre uygulamayı geliştiriyor ne var bunda bunun neyinden rahatsız oluyorsunuz kaldı ki sen repo sahibi bile değilsin başkaları adına yok konuyu kapatın falan hayırdır sana bu hakkı yetkiyi kim verdi.Konu kapatılsın ve hırsızlık son bulsun. Sizinde uygulamanız böyle olsun istermiydiniz