Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk Atılan Mesajı Oku Anlarsın Adam Emek Vermiş Yapmış Sen Burda Ne Farkı Var Diyorsun O Zaman Git Normalini Kullan Bunu Kullanma O Kadar Laf Ettin Bunu Kullanırsan Traji Komik OlurNormal cs den ne farkı var da herkes merak ediyor ?
Normalini kullanıyorum zaten. Tek repo yapılmış yine emek hırsızlığıdır bu. Ben repoyu yapıp güncelleyim , ekmeğini başkası yesin. Daha öncede tek repo yapmaya çalıştılar sonu babn ile bittiİlk Atılan Mesajı Oku Anlarsın Adam Emek Vermiş Yapmış Sen Burda Ne Farkı Var Diyorsun O Zaman Git Normalini Kullan Bunu Kullanma O Kadar Laf Ettin Bunu Kullanırsan Traji Komik Olur
Yine başladılar tek repo emek hırsızlığı demeye bu işin sonu iyiye gitmiyorNormalini kullanıyorum zaten. Tek repo yapılmış yine emek hırsızlığıdır bu. Ben repoyu yapıp güncelleyim , ekmeğini başkası yesin. Daha öncede tek repo yapmaya çalıştılar sonu babn ile bitti
E öyle. Bu yüzden Repo kapatsa yaypımcılar haklılar. Kullanabilcen mi ? Tek repo olmasın işte. Üşenmesin insanlar yazdınlar tek tek. Üşenmesinler diye megaturk yapıldıYine başladılar tek repo emek hırsızlığı demeye bu işin sonu iyiye gitmiyor![]()
Kapatmasınlar ne gerek var. Adam herhangi bir kazanç elde etmiyor ki eklentilerin kullanımını kolaylaştırmaya çalışıyorE öyle. Bu yüzden Repo kapatsa yaypımcılar haklılar. Kullanabilcen mi ?
Normalini kullanıyorum zaten. Tek repo yapılmış yine emek hırsızlığıdır bu. Ben repoyu yapıp güncelleyim , ekmeğini başkası yesin. Daha öncede tek repo yapmaya çalıştılar sonu babn ile bitti
Emek veriyorlar , zaman harcayıp çalışır tutuyorlar. Kullanım filan kolaylaşmıyor. Aksine ne kadar eklenti o kadar kasma ve çökme demekKapatmasınlar ne gerek var. Adam herhangi bir kazanç elde etmiyor ki eklentilerin kullanımını kolaylaştırmaya çalışıyor
Yapımcılar kendi reposu için uğraşıyor , hiç cs eklentisi yazmamış biri bunu tek yerde birleştiriyor. Cs ye Emek vermemiş biri emek verenlerin emeğini sömürüyor. Hak mı buBu bence anlamsız oldu.Zaten cloudstream repo eklentileri konusunda ;'
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii
repolarını depo ekleme kısmına girin kullanın diyor. Şimdi bunların hepsini benim yükleyip kullanmamla bana cloudstream içinde yüklenmiş gelmesi arasında hiçbir fark yok.Güncellemeyi yapan emek veren ustalar mümkünse sizlerin reposu kullanılırken teşekkür butonu gibi birşey yapın kullanacaksak teşekkür etmeden kullanamayalım siz de mutlu olun.Bu zamana kadar nikyokki kaç teşekkür aldı ki inadına konusunun arkasında duruyor hala emek veriyor.Bu gibi işlerin ekmeği egosu olmayan bir paylaşımcı için kullanıcının beğenisinden ziyade başarmış olmanın verdiği hazdır.Ahmet mehmet teşekkür etse ne , etmese ne ? Neyi başardığını , nasıl yaptığını ancak o işi yapan bilir,
Adam aslında CS de yenilikler yapıp kullanımını kolaylaştırmak istemiş. Repo sahiplerini rahatsız edecekse içinden eklentileri siler yine isteyen istediğini kurar. CS üzerinde yapacağı yeniliklere devam eder.Bu bence anlamsız oldu.Zaten cloudstream repo eklentileri konusunda ;'
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii
repolarını depo ekleme kısmına girin kullanın diyor. Şimdi bunların hepsini benim yükleyip kullanmamla bana cloudstream içinde yüklenmiş gelmesi arasında hiçbir fark yok.Güncellemeyi yapan emek veren ustalar mümkünse sizlerin reposu kullanılırken teşekkür butonu gibi birşey yapın kullanacaksak teşekkür etmeden kullanamayalım siz de mutlu olun.Bu zamana kadar nikyokki kaç teşekkür aldı ki inadına konusunun arkasında duruyor hala emek veriyor.Bu gibi işlerin ekmeği egosu olmayan bir paylaşımcı için kullanıcının beğenisinden ziyade başarmış olmanın verdiği hazdır.Ahmet mehmet teşekkür etse ne , etmese ne ? Neyi başardığını , nasıl yaptığını ancak o işi yapan bilir,
Yapımcılar kendi reposu için uğraşıyor , hiç cs eklentisi yazmamış biri bunu tek yerde birleştiriyor. Cs ye Emek vermemiş biri emek verenlerin emeğini sömürüyor. Hak mı bu
Repo sahiplerinden izin alındı mı pekiDostum o eklentileri yapanlar insanların kurması, kullanması için yapıyor zaten, biz bunu derleyip toparlıyoruz. Kimsenin eklentisine bir müdahale bile yapılmadı eklentiler kimin eklentisi sen bile görüp yazmışsın, ben onları öyle bir gizlerdimki kimse eklentinin kime ait olduğunu bile bulamazdı, cloudstream açık kaynaklı bir kod herkes özgürce geliştirebilir kimsenin kimsenin emeğini çalmak veya hafife almak gibi durum yok.
Repo sahiplerinden izin alındı mı peki
biraz daha kurcaladım. emülatörde dikey yönlendirme yapınca sorun kalmıyor. yatay yönlendirmede bu bahsettiğim durumlar oluşuyor. şuan için gayet iyi ve kullanılır oldu bu tespitimle. elinize sağlık.ben pc de amulatörden denedim. ilk girişte google hesabı ile girdim. ana ekranda siteler arasında geçiş için bir bölüm görünmüyor. ekrana rasgele bir site ve içeriği geliyor. ayarlardan ekran düzenini tv veya telefon yaptığımda siteler arası geçiş yapılıyor ancak bu seferde ayarlar ekranı kayboluyor. sol yan taraftaki arama ana sayafa gibi butonlar çalışmıyor. onun dışında içerik olarak ve görsel olarak güzel. kullanışlı görünüyor.