Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Tamda forumdaki yazılaarı okuyup notlarımı alıyordum. Şuan bu sorun dahil birçok sorunu ele aldım.
Orjinal cloudstream uygulamasında da bu sorun var zaten. Bende farklı repolar yüklü. O yüzden listede birden çok kez görünüyor aynı isim. Bazısı çalışıyor bazısı iptal olmuş. Çalışanı seçmek gerekiyor aradan. Eğer çalışan repodan otomatik çekerse çok kral bi program olur

Site ismi ile repo yazan şey olursa tüm eklentileri silerim o derece

android tv de ayarlar kısmını bulamadım nereden giriliyor hesap girince çıkmıyor eklenti falan ekleme çıkarma nereden yapacağız

Öncelikle emeğine sağlık. Uğraşların için kendi adıma teşekkür ederim. Sıkı bir CS kullanıcısı olarak biraz önce Nextstart 4K da uygulamanı denedim. Sanırım daha olmamış veya benim kullandığım ekipman için olmamış.
1. Kumanda ile menüye ulaşamıyorum.
2. Arama yaptırıyorum fakat yapıp yapmadığını göremiyorum. Arıyor mu, buldudu mu bulamadı mı anlamıyorum.
3. Denediğim 1-2 film ve diziye giremedim.
4. Menu içeriği ana ekran dışında gözükmüyor. Pasif kalıyorlar. Üzerine gelince sadece ismi gözüküyor.
Tespit ettiklerim şimdilik bunlar. Tekrar teşekkürler. Kolay gelsin.

Normal Cloudstreamda film ve dizileri açmayınca TR dublaj yada alt yazılı olup olmadığı anlaşılmıyor mesela filmin içine girmeden dublaj yada alt yazılımı görebilelim

Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim. Güzel bir iş çıkarmışsınız. Eksiklikler var. Zamanla düzeleceğine canı gönülden inanıyorum.Benimde bazı gördüğüm eksiklikleri ve önerileri aşağıda maddeler halinde sıralıyorum.
1-Tv boxda ana menü butonu dışında butonlar görünmüyor.
2-Ayarlar butonu TV boxda görünmüyor. Nerede olduğunu bulamadım
3-Canlı TV bölümünde playır üzerinde kanal listesi çok çok iyi olmuş. Fakat TV boxta işlemiyor.Ayrıca kanal değişitirince otomatik başlamıyor.Bunun la ilgili önerilerim olacak.
a)TV playırr üzerinde kanal listesi logoları ile birlikte ekranda hem Dikey şekilde,hemde yatay şeklinde isteğe göre ayarlardan değiştirilerek kişiye göre ayarlanmalı. Yani kişi isteğine göre dikey yatay şeklinde seçebilmeli
b) Kanalı tıklayınca otomatik başlamalı
c)Kanal logolu şeklinde playır üzerinde görünmeli
4-Uygulamaya M3u yüklenebilmeli
5-Ayarlarda uygulama düzeninden TV seçildiği zaman film ,dizi,TV kategorilerinde TV boxda ok işareti tıklandığında örneğin film kategorisi korku filmleri seçildiğinde tüm korku filmleri listesi TV boxda görünmeli. Bu mobilde oluyor. TV düzeninde olmuyor .Düzeltilmeli.
6-Ana ekranda eklentiye ait site seçildiğinde aynı siteden 3- 4 Tane çıkıyor. Bu tek olmalı. Ayrıca sık kullandığımız siteler en başa otomatik olarak gelmeli yada sol tarafına favori olarak tik işareti konulsa ve tik işareti konulanlar, en üste gelse. Diğer türlü seçmek zor oluyor.
Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin
7-Kanal listesi fare ile ekranı çift tıklayınca açılmalı

Normal Cloudstreamda film ve dizileri açmayınca TR dublaj yada alt yazılı olup olmadığı anlaşılmıyor mesela filmin içine girmeden dublaj yada alt yazılımı görebilelim
Bu dediğin var ama bunu aktif etmesi gerekenler eklentileri yapan arkadaşlar

Geri