Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Admin den istiyek oylamaya sunulsun sonuç ne çıkarsa herkez razı olacak yoksa bunun sonu karanlık biri emek hırsızi der diğeri çalıntı der benim görüşüm hiç biri bence gayet güzel bir derleme olmuski çoğu kisiside hep bunu istedi bu fromda bir akadasimiz yaptı yine aynı tartışma sonuc hüsran oldu oylama yapılsın en iyisi konuda kapanır.

1000085893şöyle bir hata beliriyor bazen

Siz bildiğiniz şekilde devam edin hocam bir kırgınlık olma durumu var ise de repo sahipleriyle temas kurun onlarında gönlünü alın hatta uygun görürseniz konunun ana sayfasına kullandığınız repoların sahiplerine vurgu yapıp bir teşekkür ederseniz ortam biraz daha yumuşar diye düşünüyorum böylece dışardan kimse size müdahale etmez şevkinizi kırmaz tartışma çıkmaz hem de diğer emek veren arkadaşlarında gönlü alınmış olur.

androit tv de direk dışarı atıyor. çalıştıramıyorum

Uzun süredir CS kullanıcıyım. Ben de eksiklerle alakalı katkıda bulunmak isterim.

- Altyazı özellikleri ayarlanırken, altyazı şekli ve boyutu ile ilgili kısmı gerçek değişikliği tam olarak oynatırken izleyeceğimiz şekilde gösterim yapmıyor.

- Plugin konusu çok çok kafa karıştırıcı oldu ve stabil müdaheleler yapılamadığından sorunlu çalışıyor. Kekikakademi kapandığından beri stabil çalışan eklenti bulmakta zorluk yaşıyoruz. Otomatik güncellemeyle içinde yüklenerek gelmesi harika olur. Ama 4-5 tane aynı site içeriğini alt alta görmeyelim. Mümkünse mesela sadece çalışan 1'er site gösterilsin. Mevcut yüklemede hangisi çalışıyorsa onu ekleyin kurun gibi bir mantıkla yürüyor. Kimse tek tek onu indir bunu kaldırla uğraşamaz. Kendi fikrim, ben yapamıyorum şahsen. Sonra pluginler çakıştı, çalışması ağırlaştı vs durumlar yaşıyoruz.

- Televizo uygulamasında yaptığımız şekilde m3u linki kopyala yapıştır hareketiyle ekleyebilirsek de çok güzel olur. Mümkünse EPG listesi de yükleyerek gelsin. Ya da yapacağınız otomatik plugin yükleme gibi, çalışan içeriği zengin bir m3u listesi de eklense / güncellense çok başarılı olur.

- Oynatmak istediğimiz içeriği tıkladığımızda bağlantı bulunamadı hatasının olmadığı bir CS deneyimi istiyoruz artık. Eskiden olduğu gibi..

İyi bir düzenlemeyle başka hiç bir uygulama kullanmaya gerek kalmaz, gerçekten gelişmeye çok açık ve çok başarılı bir sistem.

Sizlere kolaylıklar diliyorum ve çok teşekkür ediyorum.

Uzun süredir CS kullanıcıyım. Ben de eksiklerle alakalı katkıda bulunmak isterim.

- Altyazı özellikleri ayarlanırken, altyazı şekli ve boyutu ile ilgili kısmı gerçek değişikliği tam olarak oynatırken izleyeceğimiz şekilde gösterim yapmıyor.

- Plugin konusu çok çok kafa karıştırıcı oldu ve stabil müdaheleler yapılamadığından sorunlu çalışıyor. Kekikakademi kapandığından beri stabil çalışan eklenti bulmakta zorluk yaşıyoruz. Otomatik güncellemeyle içinde yüklenerek gelmesi harika olur. Ama 4-5 tane aynı site içeriğini alt alta görmeyelim. Mümkünse mesela sadece çalışan 1'er site gösterilsin. Mevcut yüklemede hangisi çalışıyorsa onu ekleyin kurun gibi bir mantıkla yürüyor. Kimse tek tek onu indir bunu kaldırla uğraşamaz. Kendi fikrim, ben yapamıyorum şahsen. Sonra pluginler çakıştı, çalışması ağırlaştı vs durumlar yaşıyoruz.

- Televizo uygulamasında yaptığımız şekilde m3u linki kopyala yapıştır hareketiyle ekleyebilirsek de çok güzel olur. Mümkünse EPG listesi de yükleyerek gelsin. Ya da yapacağınız otomatik plugin yükleme gibi, çalışan içeriği zengin bir m3u listesi de eklense / güncellense çok başarılı olur.

- Oynatmak istediğimiz içeriği tıkladığımızda bağlantı bulunamadı hatasının olmadığı bir CS deneyimi istiyoruz artık. Eskiden olduğu gibi..

İyi bir düzenlemeyle başka hiç bir uygulama kullanmaya gerek kalmaz, gerçekten gelişmeye çok açık ve çok başarılı bir sistem.

İnşallah Dediklerin Olur

Yazılımdan anlamayan,fakat iyi bir cloudstream müdavimi olarak görüşüm:
Cloudstream öncesi bir kodi kullanicisiydim. yıllarca repo yüklemeyi bir hobi olarak gördüm.gayet keyifli bir surecti.zaman içinde herşeyiyle paket halinde versiyonları yükler oldum.icinde vavoo,tukvod , birçok yabancı içerik repolari vardı.bir süre sonra repolar sıklıkla çalışmamaya başlayınca ,yapılan arayüz tasarımlarinin bir işlevi kalmadı.
Gelelim hikaye; nerde başlar nerde biter?
Farz edelim çok lüks,orman içinde malikane gibi bir konut alıyoruz.bölgede tek sorun sezon çok kurak geçmekte.sebekeden gelen su istikrarsız.cozum olarak su deposu kurup kesintilerden,arızalardan kendimizi kurtarıyoruz.bir süre gayet sorunsuz bol bol tüketirken suyu,çevremizdeki patlaklari,kaçak kullanımları bildirmez olduğumuz için geri bildirim azalınca şebeke bakımsız kalıyor ve çalışanlarda da motivasyonu düşüren bir çok sorundan bi haber olunca deponun dibini görüyoruz.
Suyun kaynağı , tedarikçisi sen değilsen depo kurman günü kurtarır ama...

Güzel istekler de, uygulama hangi eklentinin çalışır olduğunu nasıl kontrol edecek?

Güzel istekler de, uygulama hangi eklentinin çalışır olduğunu nasıl kontrol edecek?
Manuel olarak yaptığımız plugin çalışma testini belirli aralıklarla otomatik yaptırabilir uygulama açlışında, testi geçmeyen pluginleri getirmez direkt olarak mesela. Geliştirici arkadaşlar üzerine düşünebilirler. Bu uygulama eklenti testini yaptım, 415 eklentiden 217 tanesi başarısız oldu bu arada, geliştirici arkadaşa not olarak iletmiş olayım bunu da.

Screenshot 2025 08 15 22 51 38 797 commixerdex

Uygulamayı yükledim. Listede aynı isim birden fazla kez görünüyor. Muhtemelen farklı repolardan çektiği için. Bunu düzenleme şansın var mı acaba

Geri