Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Her zaman ortalığı karıştırıyorsunuz sizin gibiler yüzünden forumdan soğudum adam emek harcamış birilerinin hayatını kolaylaştırmak için çabalıyor insanların isteklerine göre uygulamayı geliştiriyor ne var bunda bunun neyinden rahatsız oluyorsunuz kaldı ki sen repo sahibi bile değilsin başkaları adına yok konuyu kapatın falan hayırdır sana bu hakkı yetkiyi kim verdi.
Kelimelerine dikkat et lütfen. Nerede ortalık karıştırdım ? İspatlar mısın ? Size uygulamanız ile mutluluklar. Ben başka yoldan yürüyeceğim

Şimdi bir çeşme var ve çeşmeden akan suyu bir kişi kristal bardağa, bir kişi güzel bir cam şişeye, bir kişi büyük bir kupaya doldurup isteyen sevabına içsin bir şey talep etmem demiş. Bir başka arkadaş da gelmiş bardağı, şişeyi ve kupayı hiç değiştirmeden bir tepsiye koyup hepsini aynı yere toplamış. Bu arkadaş da hepsi bir arada istediğinizden için demiş. Şimdi sen söyle hakim bey hırsızlık bunun neresinde.

Şimdi bir çeşme var ve çeşmeden akan suyu bir kişi kristal bardağa, bir kişi güzel bir cam şişeye, bir kişi büyük bir kupaya doldurup isteyen sevabına içsin bir şey talep etmem demiş. Bir başka arkadaş da gelmiş bardağı, şişeyi ve kupayı hiç değiştirmeden bir tepsiye koyup hepsini aynı yere toplamış. Bu arkadaş da hepsi bir arada istediğinizden için demiş. Şimdi sen söyle hakim bey hırsızlık bunun neresinde.
Harika bir benzetme elinize sağlık

Sevgili @fozkan hocam, hassasiyetinizi anlayabiliyorum, geliştiricilerin hakkını, emeğini koruma çabanız iyi niyetli ancak bunu dile getirme şeklinizin yanlış olduğunu düşünüyorum.

CS eklentileri açısından forumdaki geliştirici arkadaşların emeklerine çok saygı duyuyorum ancak geliştiricilerin repoları @Excalibur çalışmasında tek repo halinde sunulmamış ki. Kurulum yapıldığında repoların ayrı ayrı kurulmuş geldiğini görüyorum. Bu açıdan onlara da emeklerini de bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum. Öbür türlü bu mantıkla yapılan herhangi bir geliştirme için de CS geliştiricilerinin emeğine saygısızlık diye diye bakmak lazım ki o zaman açık kaynak olmanın ne anlamı kalıyor...

Ben ayrı repolardan yüklenen aynı eklentiler için, eklenti seçim kısmında güncel ya da çalışan olanı gösterecek şekilde bir düzenleme talebinde bulundum. Çok makul bir talep olduğunu ve kullanım kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum.

Öte yandan forumdaki bir geliştirici de Türk Mega Repo yapmıştı. Oradan da megarepo mantığında eklentiler toplu kuruluyor ama sonra istediğimizi kaldırabiliyoruz. Bu çalışma için de emeğe saygısızlık diye düşünüyor olmalısınız ama o da büyük kolaylık sağlıyor.
Böyle tek repo yapmadığım için izin almaya gerek yok. Ama ortada bi emek hırsızlığı var. Defalarca söylendi forumda yapılmasın tek repo diye

Kelimelerine dikkat et lütfen. Nerede ortalık karıştırdım ? İspatlar mısın ? Size uygulamanız ile mutluluklar. Ben başka yoldan yürüyeceğim
O Zaman Baştan Beri Yürüseydin Neden Buraya Gelip Emek Hırsızı Falan Yazıyorsun Başta Yapman Gereken Şeyi Sonda Yapmayacaksın

Beyler uzatmayın tartışmaya devam edip adamın konusunu kilitletmeyin kim ne yapıyorsa yapsın herkes kendi çapında hassasiyetini dile getirip bir şeyler söylemiş vaktinde çok söyledik pek sonuç alamadık o yüzden gereksiz bir şey için uzatıp birbirinize düşmenin âlemi yok kim ne yapıyorsa yapsın destekleyip kullanmak isteyen kullansın istemeyen kullanmasın ama repo konusunda artık uzatmanın manası yok iyi forumlar, hayırlı akşamlar diliyorum.

Cs konusunda ne zaman biri eklentilerin çalışmadığını söylese hemen ortaya çıkıp insanlara ters yapıyorsunuz kaç kere gördüm ve o konuda size tepkimi de gösterdim ispata ihtiyacım yok milleti rahat bırakın yeter.
Size uygulamanız ile mutluluklar. Bunu bana neye dayanarak yazdın? ben daha önce de söyledim çok hata verdiği için verimli görmediğim cs uygulamasını kullanmıyorum diye ama yine de forumda huzur kaçıran birini gördüğümde buna sessiz kalacak değilim bir kaç gün önce yine yazdım bir rahatsızlık varsa buna en iyi cevabı uygulama sahipleri verir diye bırakın ortada bir yanlış varsa bunu hak sahipleri ve yönetim çözsün biz her emeğe saygı duyalım haddimizi aşıp kimseyi kırmayalım.

Ya Adam Günlerdir Uğraşıyor Bu Uygulamayı Yapmak İçin Sen Sırf Adamı Kıskandığın İçin Neden Adamın Emeğine Göz Dikip Kapanmasını İstiyorsun Oldu Olacak Adam Bu Forumdan Banlansın Adı Emek Hırsızı Olarak Anılsın Bunumu İstiyorsun Ya Kapat Artık Şu Çeneni Adamın Emeğine Göz Dikme Sen Ne Toxic Bir Herifsin İğreniyorum Senden
Neden kıskanayım ?

Cs konusunda ne zaman biri eklentilerin çalışmadığını söylese hemen ortaya çıkıp insanlara ters yapıyorsunuz kaç kere gördüm ve o konuda size tepkimi de gösterdim ispata ihtiyacım yok milleti rahat bırakın yeter.
Size uygulamanız ile mutluluklar. Bunu bana neye dayanarak yazdın? ben daha önce de söyledim çok hata verdiği için verimli görmediğim cs uygulamasını kullanmıyorum diye ama yine de forumda huzur kaçıran birini gördüğümde buna sessiz kalacak değilim bir kaç gün önce yine yazdım bir rahatsızlık varsa buna en iyi cevabı uygulama sahipleri verir diye bırakın ortada bir yanlış varsa bunu hak sahipleri ve yönetim çözsün biz her emeğe saygı duyalım haddimizi aşıp kimseyi kırmayalım.
Tamam

Sevgili @fozkan hocam, hassasiyetinizi anlayabiliyorum, geliştiricilerin hakkını, emeğini koruma çabanız iyi niyetli ancak bunu dile getirme şeklinizin yanlış olduğunu düşünüyorum.

CS eklentileri açısından forumdaki geliştirici arkadaşların emeklerine çok saygı duyuyorum ancak geliştiricilerin repoları @Excalibur çalışmasında tek repo halinde sunulmamış ki. Kurulum yapıldığında repoların ayrı ayrı kurulmuş geldiğini görüyorum. Bu açıdan onlara da emeklerini de bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum. Öbür türlü bu mantıkla yapılan herhangi bir geliştirme için de CS geliştiricilerinin emeğine saygısızlık diye diye bakmak lazım ki o zaman açık kaynak olmanın ne anlamı kalıyor...

Ben ayrı repolardan yüklenen aynı eklentiler için, eklenti seçim kısmında güncel ya da çalışan olanı gösterecek şekilde bir düzenleme talebinde bulundum. Çok makul bir talep olduğunu ve kullanım kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum.

Öte yandan forumdaki bir geliştirici de Türk Mega Repo yapmıştı. Oradan da megarepo mantığında eklentiler toplu kuruluyor ama sonra istediğimizi kaldırabiliyoruz. Bu çalışma için de emeğe saygısızlık diye düşünüyor olmalısınız ama o da büyük kolaylık sağlıyor.
Ok

@Excalibur programa gömdüğün repolar kaldırılsa da tekrar kendiliğinden yükleniyor. Galiba Repo içindeki eklenti silinse de o da tekrar aktifleşiyor

Şurası bir gerçek ki geliştirici arkadaşlar olmasa, cs de Türkçe eklenti olmayacaktı, bu nedenle bu arkadaşların hepsi en azından bir teşekkürü hak ediyor. Diğer yandan bu arkadaşlar kodları açık halde yayınlıyor ve isteyen bunları kullanıyor. Bazı arkadaşlar ise yine bu kodları kullanarak ortaya kendilerince daha işlevsel olduğunu düşündükleri bir yöntem geliştiriyor. Nihayetinde bilgi dağarcığı büyümeye devam ediyor. Belki yarın daha başka geliştiriciler ortaya çıkacak ve bu dağarcıktan yararlanarak başka kodlar yazacaklar. Kanımca önemli olan birilerinin birilerini suçlamasına değil de daha gelişmiş bir yazılım, program nasıl yapılabilire yoğunlaşılmalı. Son sözüm şu olsun: hiçbir şey kalp kırmaya değmez.

Konu gece 24.00'a kadar kilitlenmiştir. Sonrasında konu tekrar açılacaktır.

Burası bilgi paylaşım alanıdır. 1-2 kelimeyle yapılan paylaşımdan memnuniyet veya memnuniyetsizliğinizi dile getirebilirsiniz. Ama tartışma değil, bilgi paylaştıkça çoğalır diyoruz.

Bu mesajımdan sonra tartışmaya devam eden ve birbirini cevap vermeye devam eden olursa 1 gün uzaklaştırma verilecektir.

@Excalibur online olduğunda konu ile ilgili talebin varsa bana DM atabilirsin.

Sabahtan bu yana çevrimiçi sohbet eder gibi yazdığınız mesajları okuyorum. O kadar gereksiz mesajlar yazılmış ki, "Selam, naber" denilmediği kalmış sadece.

Konu boş yere uzamış. (konu aktif edilince bu mesajımı yanıtlamayın)

@fsozkan
"Normal cs den ne farkı var da herkes merak ediyor ?"
şeklinde soruyu sorarak tartışmayı başlatmışsınız. Burada bir şey söylemek istiyorsanız tek mesajda her şeyi yazıp talebini söyleyebilirdiniz.

Bir mesajınızda etiketlediğiniz Patr0n dahi konuyu uzatmaya gerek yok demesine rağmen sonrasında

herkese tek tek cevap verip "Ok, Tamam" gibi kısa cevaplarla konuyu şişirmişsiniz.

Konunun bu kadar uzamasının sebebi tamamen sizin bir görüşü savunmak için herkese tek tek cevap vermeye çalışmak ve sizinle farklı görüşte olan herkese inatla cevap vermenizdir.

Tekrar söylüyorum, herkese söylüyorum. Bir sorun görüyorsanız bir mesajda detaylıca yazınız. Burası anlık (çevrimiçi) sohbet olarak kullanılan bir yer değil. Örneğin whatsapp değil. 20 dakikadır boş mesajları okuyup konuyu çözmeye çalışıyorum.

(konu aktif edilince bu mesajımı yanıtlamayınız)

Konu gece 24.00'a kadar kilitlenmiştir. Sonrasında konu tekrar açılacaktır.

Bu mesajımdan sonra tartışmaya devam eden ve birbirini cevap vermeye devam eden olursa 1 gün uzaklaştırma verilecektir.

Günaydın miboxta soldaki arama paneli aktif olmuyor ,yani genel bir arama yapmaya izin vermiyor sağdaki arama seçtiğiniz platformda arama yapılabiliyor . O yüzden genel arama yapılamadığı için bir şey aramak zor oluyor .

Telegram duyuru kanalı:

Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

Update 1.0 yapılan güncellemeler

Debug apk:

- Navbar tasarımı değiştirildi (UPDATE)
- Ana sayfadaki profil ikonu aktif ayrıca bize ulaşın bölümü de eklendi
- Login sayfası eklendi
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı
- Canlı yayınlar özelinde player kısmından diğer kanalları çıkmadan seçebilirsiniz
- Kumanda desteği eklendi (BETA)
- İzlemeye devam et kullanıcı hesabında tutuluyor (BETA)
- İçerik öneri platformu (BETA)

Kardeşim emeğine sağlık ,naçizane takdir edildiğini bil. Bizim millete özgü bir gerçektir ; Meyve veren ağaç taşlanır , hiç bir halta yaramayan ağaca kimse dokunmaz , o yüzden ne kadar yıpratılıyorsan bil ki o kadar değerlisin.Takipteyim , kolaylıklar dilerim. ( Şahsi düşüncelerimdir , kimseyi bağlamaz ,üstüne yorum yapılacak laflar değildir. )

Geri