Cloudstream geliştirmesi (DEV)

ben pc de amulatörden denedim. ilk girişte google hesabı ile girdim. ana ekranda siteler arasında geçiş için bir bölüm görünmüyor. ekrana rasgele bir site ve içeriği geliyor. ayarlardan ekran düzenini tv veya telefon yaptığımda siteler arası geçiş yapılıyor ancak bu seferde ayarlar ekranı kayboluyor. sol yan taraftaki arama ana sayafa gibi butonlar çalışmıyor. onun dışında içerik olarak ve görsel olarak güzel. kullanışlı görünüyor.

Öncelikle emeğinize sağlık @Excalibur 👏👏🙏 ilk kullanıma bağlı gözüme çarpanları belirtmek istiyorum.

Bütün eklentilerin önceden yüklenmiş ve kurulu bir şekilde gelmesi büyük kolaylık ama bu şekilde arama yaparken programdan atmaya neden oluyor sanırım. Birçok kez yaşadım. Daha denemedim ama kullanmaya başlamadan sadece istediğimiz eklentileri aktif yaparsak bu sorunu yaşamayız herhalde.

Ayarlar kısmına nereden erişeceğimi bulamadım ilk baş ancak sonradan profil kısmında olduğunu fark ettim. Yine aşağıda simgesi olsa kolaylık olur diye düşündüm.

Canlı TV bölümünde kanal listesine kumandadan bir tuşa basarak ta erişebilsek kolaylık olur.

Bu haliyle bile eskiye göre kolaylık sağlıyor ama Kanal seçince otomatik başlamıyor, illa ki play butonu ile başlatmamız gerekiyor. Kanal listesinde seçtiğimiz kanal direkt açılsa yine büyük kolaylık olur diye düşünüyorum.

SineSosyal+ bölümünde yorum yapmak istediğimde yorum bölümü klavyenin arkasında kalıyor. Yazarken ne yazdığımızı göremiyoruz

Eklentiler bölümü için bir arama kutucuğu eklenebilir mi? Repo içeriğinde arama yapılabiliyor ama Eklentiler bölümünde repo içine girmeden arama fonksiyonu olsa bunun da kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.

Tekrardan emeğinize sağlık 🙏

Android tv desteği var mıydı? Bir de dosya boyutu neden cloudstreame göre daha fazla. Minimize edebilirsek süper olurdu, teşekkürler emeğiniz için

Hocam kanalları denedim 2-3 tane çalışıyor kanallar tam ekran yapınca böyle oluyor sorun çözülecek mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-14-17-28-57-500_com.mixer.dex.jpg
    Screenshot_2025-08-14-17-28-57-500_com.mixer.dex.jpg
    751.9 KB · Görüntüleme: 29
Unutmayın bu özellikler bir haftadan kısa bir sürede çıkarıldı, bana geliştirmem için yardımcı olun vaktim oldukça düzenliyorum
Eline sağlık. Normal cloudstream de eklentileri seçebiliyorduk, bunda göremedim. Örneğin ben diyelim ki Asya filmlerini izlemek istemiyorum, bu eklentiyi nasıl devre dışı bırakabilirim? Diğer yandan yine normal versiyonda kurulum sırasında tv/ telefon seçimi yapılıyordu, bunda böyle bir seçim yok. Bunlar çok önemli değil ama kullanıcı tercihi açısından değerlendirilebilir. Ben beğendim

Program geliştirmesi için bir talep daha belirtmek istiyorum; aynı eklentiden birden çok kurulu iken eklenti seçim bölümünde otomatik en güncel sürüm ya da çalışan sürüm görünse harika olur. Repo ismini hatırlamıyorum ama eklentiler için bu özelliği daha önce yapanlar olmuştu.

Eline sağlık. Normal cloudstream de eklentileri seçebiliyorduk, bunda göremedim. Örneğin ben diyelim ki Asya filmlerini izlemek istemiyorum, bu eklentiyi nasıl devre dışı bırakabilirim? Diğer yandan yine normal versiyonda kurulum sırasında tv/ telefon seçimi yapılıyordu, bunda böyle bir seçim yok. Bunlar çok önemli değil ama kullanıcı tercihi açısından değerlendirilebilir. Ben beğendim

Eklentileri ana sayfada Navbar ın sağ üstünde bulunan butondan seçebilirsiniz

Tv telefon seçim bölümü ana sayfa > profil > ayarlar > düzen bölümünden seçebilirsiniz

Ekli dosyalar

• 1000089285.jpg
    1000089285.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 24
Tv box olan cihazlarda canlıtv için yaptığın kanallar düğmesi aktif değil haberin olsun istedim emeğine sağlık güzel olmuş

Eklentileri ana sayfada Navbar ın sağ üstünde bulunan butondan seçebilirsiniz

Tv telefon seçim bölümü ana sayfa > profil > ayarlar > düzen bölümünden seçebilirsiniz
Telefonda sıkıntı göremedim ama tvbox ta profile tıkladığımda "ayarlar" yok. Belki ben görememişimdir yada pasiftir.

Elinize sağlık.ilk açılış ekranı yaklaşık 1 dk sürüyor.belki benim cihazla ilgilidir.ayrıca canlı kanal izlerken başka kanala geçmek için kanallar bölümü çalışmadı.

Bir talep daha 😀 bazı eklentiler için resimdeki gibi ayarlar bölümü olabiliyor ve ayarlar simgesine tıklayınca resimdeki ilgili bölümler açılması gerekiyor ancak kurduğum hiçbir eklentide bu bölüm gelmiyor.

Screenshot 20250814 175841 1

İlk izlenimde ayarlar bölümüne ulaşmanın uğraştırıcı olduğunu belirtmiştim ama ayarlar bölümünde iken ana sayfaya dönmek te uğraştırıcı 😀 eklenti denerken filan sürekli ileri geri tuşlarla bunu sağlamak yerine orijinal cs gibi alta navigasyon barı sürekli görünse ve ayarlar bölümü simgesi de olsa geçişler çok daha kolay ve hızlı olur 🙏

Geri