Devrem
Paylaşımcı
- Konular
- 33
Size Kolay Gelsin O Zaman Daha Fazla Zamanınızı Çalmayayım Ben. İsteğim Olursa Belirtirim. İyi ÇalışmalarGereği yokki hocam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Size Kolay Gelsin O Zaman Daha Fazla Zamanınızı Çalmayayım Ben. İsteğim Olursa Belirtirim. İyi ÇalışmalarGereği yokki hocam
Hocam Siz Şuan Çalışmalara Devam Ediyor Musunuz? Görüyorumda Her Mesaj Atana Cevap Veriyorsunuz Emojiler Bırakıyorsunuz Acaba İki Farklı Cihaz Mı Kullanıyorsunuz Nasıl Bu Kadar İkisinide Yapabiliyorsunuz?
Çift Ekranın Olması MükemmelÇift ekranım var hocam
Reis öncelikle emeklerine sağlık, canlı yayın kanllarının olduğu eklentileri izlerken, tv den izliyormuş gibi kanal değiştirme aşağı önceki kanal yukarı sonraki kanal geçişi gibi birşey eklenebilir mi? Teşekkürler
Üzerinde çalışmaktayım güncellemeleri bu konuyu düzenleyerek aktaracağım.
bu şekilde çok güzel olur emeklerine sağlık şimdiden, kolaylıklar diliyorum..Aslında bende bunu düşünüyordum, player kısmının sağ tarafına liste şeklinde diğer kanalları da ekleyebilirim
Olması gerekende buydu hocam baştan uygulama yapmakda var olan uygulamayı geliştirmekde çok zor ama açık kaynak dökümanları var alternatifleri çok olsun hatta linux windows'a uygulamanın portlanmasını bile bekleriz şimdiden teşekkürler direk ana cihaz android box üzerine ilerlenmeli emeğinize sağlıkHenüz geliştirme bitmedi bittiğinde yayınlayacağım.
varolan eklentileri kullanıyorum.Cloubstream remix bashsettiginiz uygulama yoksa tamamen sizin eklediğiniz özellik ve eklentiler mi olacak
Bende Resim İstecektim Fakat Siz Benden Önce Hızlı Davrandınızsakınca yoksa resim paylaşırsanız seviniriz heycan oldu için kusura bakmayın öyle bişey istedim son karar sizin emek ve verdiniz güzel eklenti için tesekkur ederim ( Excalibur Hocam )