Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Reis öncelikle emeklerine sağlık, canlı yayın kanllarının olduğu eklentileri izlerken, tv den izliyormuş gibi kanal değiştirme aşağı önceki kanal yukarı sonraki kanal geçişi gibi birşey eklenebilir mi? Teşekkürler

Reis öncelikle emeklerine sağlık, canlı yayın kanllarının olduğu eklentileri izlerken, tv den izliyormuş gibi kanal değiştirme aşağı önceki kanal yukarı sonraki kanal geçişi gibi birşey eklenebilir mi? Teşekkürler

Aslında bende bunu düşünüyordum, player kısmının sağ tarafına liste şeklinde diğer kanalları da ekleyebilirim

Henüz geliştirme bitmedi bittiğinde yayınlayacağım.
Olması gerekende buydu hocam baştan uygulama yapmakda var olan uygulamayı geliştirmekde çok zor ama açık kaynak dökümanları var alternatifleri çok olsun hatta linux windows'a uygulamanın portlanmasını bile bekleriz şimdiden teşekkürler direk ana cihaz android box üzerine ilerlenmeli emeğinize sağlık

Takip ediyorum , kolay gelsin ;)

sakınca yoksa resim paylaşırsanız seviniriz heycan oldu için kusura bakmayın öyle bişey istedim son karar sizin emek ve verdiniz güzel eklenti için tesekkur ederim ( Excalibur Hocam )

sakınca yoksa resim paylaşırsanız seviniriz heycan oldu için kusura bakmayın öyle bişey istedim son karar sizin emek ve verdiniz güzel eklenti için tesekkur ederim ( Excalibur Hocam )
Bende Resim İstecektim Fakat Siz Benden Önce Hızlı Davrandınız 😂

Geri