Yardım Cloudstream film indirilir mi

Merlot

Üye
Konular
1
Bölümde arama yaptım ama çıkmadığı için konuyu açtım
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi eklentilerden film dizi indirebilir miyiz

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi eklentilerden film dizi indirebilir miyiz
Oynat butonuna basılı tutun. İndirme seçeneğini görürsünüz tabi eklentiye bu özellik verilmişse ki çoğunda vardır.

Oynat butonuna basılı tutun. İndirme seçeneğini görürsünüz tabi eklentiye bu özellik verilmişse ki çoğunda vardır.
Tv kutusunda kullanıyorum dediğiniz gibi oynat butonuna basılı tutunca çıkmıyor bu seçenek hocam, tlf mı çıkıyor

Tv kutusunda kullanıyorum dediğiniz gibi oynat butonuna basılı tutunca çıkmıyor bu seçenek hocam, tlf mı çıkıyor
1000046394

Film yazan play butonuna basılı tutunca ise:

1000046395

Denediğiniz eklenti hangisi?

ayarlara girip düzen basıp ardından uygulama düzeni ve son olarak telefon düzen yaptıgınızda indir seçenegi gözüküyor kullanmadığım için
nasıl çalıştığını bilemiyorum

Yanlış yere basıyormuşum şimdi attığınız gibi yapınca çıktı
Hdfilmcehennemi eklentiden indirdim ama ses yok bu sefer

Ses inen dosyada mı yok?

Denemek için şimdi birkaç dakikalık indirip baktım ve ses geliyordu.

Bu arada @mooncrown 'un da dediği gibi direkt bir indirme butonu arıyorsanız ayarlar/düzen'e girip telefon düzeni seçerseniz görürsünüz İndir butonunu ama görünmüyorsa bile söylediğim gibi oynatma butonuna basılı tutmak seçenekleri görmenizi sağlar.

Ses inen dosyada mı yok?

Bu arada @mooncrown 'un da dediği gibi direkt bir indirme butonu arıyorsanız ayarlar/düzen'e girip telefon düzeni seçerseniz görürsünüz İndir butonunu ama görünmüyorsa bile söylediğim gibi oynatma butonuna basılı tutmak seçenekleri görmenizi sağlar.
Tamam hocam oldu, ilk defa indirdiğim için indirilirken dual seçmem gerekiyormuş ,yardım için teşekkürler

Ses inen dosyada mı yok?

bende yeni bir şey öğrenmiş oldum bu gizli menüyü bazen açıyordum ama nasıl açtığımı bilmiyordum

Evet kesinlikle indirebilirsiniz.izlemek istediniz filmin üzerine dokundugunuzda acılan sayfada play tuşunun altında indir butonunuda görceksiniz basın ve indirin.dizilerde ise secdiginiz diziye dokundugunuzda dizinin bölümlerini sıra,halinde göreceksiniz sag köşede,gene,indir butonu var dokunun ve indirin.ben telefonda böyle uyguladım ve kullandım.iyi eglenceler.

Geri