Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Oynat butonuna basılı tutun. İndirme seçeneğini görürsünüz tabi eklentiye bu özellik verilmişse ki çoğunda vardır.Bölümde arama yaptım ama çıkmadığı için konuyu açtım
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi eklentilerden film dizi indirebilir miyiz
Tv kutusunda kullanıyorum dediğiniz gibi oynat butonuna basılı tutunca çıkmıyor bu seçenek hocam, tlf mı çıkıyorOynat butonuna basılı tutun. İndirme seçeneğini görürsünüz tabi eklentiye bu özellik verilmişse ki çoğunda vardır.
ayarlara girip düzen basıp ardından uygulama düzeni ve son olarak telefon düzen yaptıgınızda indir seçenegi gözüküyor kullanmadığım içinBölümde arama yaptım ama çıkmadığı için konuyu açtım
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi eklentilerden film dizi indirebilir miyiz
Yanlış yere basıyormuşum şimdi attığınız gibi yapınca çıktıEkli dosyayı görüntüle 6245
Film yazan play butonuna basılı tutunca ise:
Ekli dosyayı görüntüle 6246
Denediğiniz eklenti hangisi?
Yanlış yere basıyormuşum şimdi attığınız gibi yapınca çıktı
Hdfilmcehennemi eklentiden indirdim ama ses yok bu sefer
Tamam hocam oldu, ilk defa indirdiğim için indirilirken dual seçmem gerekiyormuş ,yardım için teşekkürlerSes inen dosyada mı yok?
Denemek için şimdi birkaç dakikalık indirip baktım ve ses geliyordu.
Bu arada @mooncrown 'un da dediği gibi direkt bir indirme butonu arıyorsanız ayarlar/düzen'e girip telefon düzeni seçerseniz görürsünüz İndir butonunu ama görünmüyorsa bile söylediğim gibi oynatma butonuna basılı tutmak seçenekleri görmenizi sağlar.
Rica ederim, iyi eğlencelerTamam hocam oldu, ilk defa indirdiğim için indirilirken dual seçmem gerekiyormuş ,yardım için teşekkürler
bende yeni bir şey öğrenmiş oldum bu gizli menüyü bazen açıyordum ama nasıl açtığımı bilmiyordumSes inen dosyada mı yok?
Denemek için şimdi birkaç dakikalık indirip baktım ve ses geliyordu.
Bu arada @mooncrown 'un da dediği gibi direkt bir indirme butonu arıyorsanız ayarlar/düzen'e girip telefon düzeni seçerseniz görürsünüz İndir butonunu ama görünmüyorsa bile söylediğim gibi oynatma butonuna basılı tutmak seçenekleri görmenizi sağlar.
Evet kesinlikle indirebilirsiniz.izlemek istediniz filmin üzerine dokundugunuzda acılan sayfada play tuşunun altında indir butonunuda görceksiniz basın ve indirin.dizilerde ise secdiginiz diziye dokundugunuzda dizinin bölümlerini sıra,halinde göreceksiniz sag köşede,gene,indir butonu var dokunun ve indirin.ben telefonda böyle uyguladım ve kullandım.iyi eglenceler.Bölümde arama yaptım ama çıkmadığı için konuyu açtım