Sayli
Üye
- Konular
- 5
BuradaBen göremedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
BuradaBen göremedim
Ne kadar guzel ne kadar guzel maalesef Inatbox da ekli ama hic bir sekilde calismiyor maalesefGölge Tv de Cloudstream’e eklendi
Teşekkürler bendede açık şu andaBurada
İnatıda kendi uygulamasından izlersiniz artıkGolge Calisiyor bende Inatbox calismiyor maalesef
Bende gölge çalışmıyor inat çalışıyor nasıl is buGolge Calisiyor bende Inatbox calismiyor maalesef
KekikAkademi Harici bir Repo yüklediysen kaldır, çakışma yapıyorlar. Eğer yüklemediysen; KekikAkademi Reposu'nu silip geri yükle.Golge Calisiyor bende Inatbox calismiyor maalesef
bende inat da gölge de aktifBende gölge çalışmıyor inat çalışıyor nasıl is bu
Dns benim adguard ondan mı acaba
Ever arkadaslar golge calisiyor guzel olmusBende gölge çalışmıyor inat çalışıyor nasıl is bu
Dns benim adguard ondan mı acaba
Ben izlemiyorum URL çekiyorum Cloudstream de buna yönelik özelik varİnatıda kendi uygulamasından izlersiniz artık![]()
Yok başka RepoKekikAkademi Harici bir Repo yüklediysen kaldır, çakışma yapıyorlar. Eğer yüklemediysen; KekikAkademi Reposu'nu silip geri yükle.
Gölge'nin yapımcısı"Temsili"
Aynen çalışıyor şimdi teşekkür ederim bilgi içinbende inat da gölge de aktif
stabil çalışıyor.
O zaman ikinci seçenek, aynı yöntemle çözdüm.Yok başka Repo
Olabilir şimdi telefon da kontrol ettim ve evet çalışıyor Cloudstream komple silip yeniden indireceğimO zaman ikinci seçenek, aynı yöntemle çözdüm.
KekikAkademi olarak girl diktat et kucuk buyuk harflere aynisini yazSelamlar Cloudstream hangi eklenti girmek gerekiyor paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler
Selamlar Cloudstream hangi eklenti girmek gerekiyor paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler
dizipal site sürekli degistigi icin eklenti sahibi güncellemeden açılmıoKendi deneyimlediğim ve güncel içerik ve kalite testleri sonuçları aşağıdaki gibidir
Sizin de fikrinizi paylaşmasını rica ederim
Dizi Liste Sıralaması
FullHdFilm = Yabancı Diziler (4.5)
SezonlukDizi = Son Eklenenler (4.4)
RecTv = Son Diziler (4.1)
SineWix = Diziler (3.8) ( Güncel içerik az ve genel içerik çok fazla yani karışık son çare )
HdFilmCehennemi : Yeni Eklenen Diziler (3.7) (Güncel içerik fena değil ama içerik az )
Film Liste Sıralaması
Film makinesi = Son Filmler (4.5)
FullHdFilm = Yabancı Filmler (4.4)
Webteİzle = Güncel (4.2)
RecTv = Son Filmler (4.1)
JetFilmİzle = Son Filmler (3.8) ( Film içeriği içine azda olsa dizi karışmış )
HdFilmCehennemi : Yeni Eklenen Filmler (3.7) (Güncel içerik fena değil ama içerik az )
Liste
RecTv=Canlı & #İnatBox=Spor Kanalları
FullHdFilm=Yabancı Dizi & #SezonlukDizi=Son Eklenenler & #RecTv=Son Diziler
FilmMakinesi=Son Filmler & #FullHdFilm=Yabancı Filmler & #Webteİzle=Güncel
FullHdFilm=Netflix & #JetFilmİzle=Netflix & #İnatBox=Netflix
İnatBox=Amazon
İnatBox=Disney
İnatBox=Mubi
İnatBox=Gain
İnatBox=BluTv
İnatBox=Tabii
İnatBox=EXXEN
Ultima Özeti ve Öncelikli Eklentiler
Film makinesi = #SonFilmler
FullHdFilm = #YabancıFilmler & #YabancıDizi & #Netflix
HdFilmCehennemi = #YeniEklenenFilmler & #YeniEklenenDiziler
JetFilmİzle = #Netflix & #SonFilmler
SezonlukDizi = #SonEklenenler
SineWix = #Diziler
Webteİzle = #Güncel
Not
Dizipal = #Açılmadı#
Çok teşekkürederim sağolZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sende yüklüyse; Ayarlar/Eklentiler/DepoEkle; KekikAkademi yaz; Repo ile gelen parcacıkları da indir, tamamdır.
Teşekkürler sagolKekikAkademi olarak girl diktat et kucuk buyuk harflere aynisini yaz