CLOUDSTREAM {DragonTV} EKLENTİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar arkadaşlar
DRAG10 m3u listem @patr0n aracılığı ile cloudstream eklentisi haline getirilmiştir şu an bulunduğu repo nikstream indirip kullanabilirsiniz
Daha yeni olduğu için birçok sorun var sorunlar düzeltildikçe size yansıyacaktır şimdilik demek istediklerim bu kadar patrona teşekkür eder sizlere keyifli seyirler dilerim...
Ekli dosyayı görüntüle 6988
resimdeki uygulamanın adı nedir ?

SİNETECH YouTube kanalının drive adresi var mı sizde eğer varsa orada arama kısmına yazarsanız çıkar oradan indirirsiniz
Eğer yoksa bunu tarayıcıya yazın zaten sizi drive'a yönlendirecek ( bit.ly/sinetech6128 )
peki hocam bu uygulama ne işe yarıyor

Belgesellere Bbc earth ve iz tv eklerseniz sevinirim.

Tesekurler kardesim emeğinize saglık belgeseller oldukça benim için vazgeçilmez

DRAG10 m3u listem @patr0n aracılığı ile cloudstream eklentisi haline getirilmiştir şu an bulunduğu repo nikstream indirip kullanabilirsiniz
Daha yeni olduğu için birçok sorun var sorunlar düzeltildikçe size yansıyacaktır şimdilik demek istediklerim bu kadar patrona teşekkür eder sizlere keyifli seyirler dilerim...
hocam bunda hicbir kanalı acamadım hepsi kapalı galiba

cloudstream için yeni bir repo yada eklenti geldiğinde seviniyorum :) Ben sizin listeyi cloudstream içine IPTV eklentisiyle eklemiştim .Böyle daha iyi olmuş emeği geçenlere teşekkürler

cloudstram nedir hocam nerden indirebilirim boxa ?
Dizi ve film izlemek için yüklenebilecek "nimet " diye adlandırabileceğiniz bir program .

Yukarıda verdiğim linkten programı ve repo ekleme olaylarını çözdükten sonra altta bulunan linkten ekleyebileceğiniz yerli repoları bulabilirsiniz.

Bir yanlışlık yapmışsınızdır tekrar deneyin olmadı sorunuzun ne olduğuna bakarız
eklentiyi ekledim hangi kanala oynat butonuna tıklayınca ekran yan dönüp acılır gibi yapıp terar aynı ekrana dönüyor acmıyor

Bir nevi film dizi canlı kanal arşivi geniş bir içeriğe sahip ama sürekli içeriklerin güncellenmesi gerekiyor eklentilerin kullanımı bir tık
zor gelebilir size istiyorsanız direkt
Televizo indirin play Store'dan
İçine de benim listenin bağlantısını ekleyin kullanın gayet yeterli olur
Kod:
https://yolla.link/DRAG10
Drag10 içeriğin çok güzel inşallah ileriki zamanlarda daha güzel yayınlar eklenir

eklentiyi ekledim hangi kanala oynat butonuna tıklayınca ekran yan dönüp acılır gibi yapıp terar aynı ekrana dönüyor acmıyor
Sorun sizinle ilgili az önce gidip yine test ettim sorunsuz çalışıyor. Cloudstream sürümünüz güncel olmayabilir 4.5.2 apk kurup deneyin. Kütüphaneler yenilendiği için uyumsuzluk yapıyor olabilir.

hocam eline sağlık sorun benden kaynaklanmış şu an ikisindede calışıyor mavi ve kırmızı olanda daha fazla içerik eklersen dahada iyi olur kolay gelsin iyi calışmalar

Merhaba arkadaşlar

Acaba TLC tv ve DMAX TV kanallarının içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?

Kanallar mevcut zaten demek istediğiniz o kanallarda yayınlanan herhangi bir içerik atıyorum ikinci el kralları gibi ise öyle söyleyin
Bu şekildeki içerikleri vod olarak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250421_210349_Chrome.jpg
    Screenshot_20250421_210349_Chrome.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri