Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
resimdeki uygulamanın adı nedir ?Herkese selamlar arkadaşlar
DRAG10 m3u listem @patr0n aracılığı ile cloudstream eklentisi haline getirilmiştir şu an bulunduğu repo nikstream indirip kullanabilirsiniz
Daha yeni olduğu için birçok sorun var sorunlar düzeltildikçe size yansıyacaktır şimdilik demek istediklerim bu kadar patrona teşekkür eder sizlere keyifli seyirler dilerim...
Ekli dosyayı görüntüle 6988
cloudstram nedir hocam nerden indirebilirim boxa ?Uygulama değil eklenti cloudstream uygulaması üzerinden nikstream deposundan ekleyip kullanabilirsiniz
peki hocam bu uygulama ne işe yarıyorSİNETECH YouTube kanalının drive adresi var mı sizde eğer varsa orada arama kısmına yazarsanız çıkar oradan indirirsiniz
Eğer yoksa bunu tarayıcıya yazın zaten sizi drive'a yönlendirecek ( bit.ly/sinetech6128 )
Kaynak çekip ayarlıyorum 15 dk bile sürmezBelgesellere Bbc earth ve iz tv eklerseniz sevinirim.
hocam bunda hicbir kanalı acamadım hepsi kapalı galibaHerkese selamlar arkadaşlar
DRAG10 m3u listem @patr0n aracılığı ile cloudstream eklentisi haline getirilmiştir şu an bulunduğu repo nikstream indirip kullanabilirsiniz
Daha yeni olduğu için birçok sorun var sorunlar düzeltildikçe size yansıyacaktır şimdilik demek istediklerim bu kadar patrona teşekkür eder sizlere keyifli seyirler dilerim...
Dizi ve film izlemek için yüklenebilecek "nimet " diye adlandırabileceğiniz bir program .cloudstram nedir hocam nerden indirebilirim boxa ?
hocam bunda hicbir kanalı acamadım hepsi kapalı galibaHerkese selamlar arkadaşlar
eklentiyi ekledim hangi kanala oynat butonuna tıklayınca ekran yan dönüp acılır gibi yapıp terar aynı ekrana dönüyor acmıyorBir yanlışlık yapmışsınızdır tekrar deneyin olmadı sorunuzun ne olduğuna bakarız
Drag10 içeriğin çok güzel inşallah ileriki zamanlarda daha güzel yayınlar eklenirBir nevi film dizi canlı kanal arşivi geniş bir içeriğe sahip ama sürekli içeriklerin güncellenmesi gerekiyor eklentilerin kullanımı bir tık
zor gelebilir size istiyorsanız direkt
Televizo indirin play Store'dan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.İçine de benim listenin bağlantısını ekleyin kullanın gayet yeterli olur
Kod:https://yolla.link/DRAG10
Sorun sizinle ilgili az önce gidip yine test ettim sorunsuz çalışıyor. Cloudstream sürümünüz güncel olmayabilir 4.5.2 apk kurup deneyin. Kütüphaneler yenilendiği için uyumsuzluk yapıyor olabilir.hocam bunda hicbir kanalı acamadım hepsi kapalı galiba
eklentiyi ekledim hangi kanala oynat butonuna tıklayınca ekran yan dönüp acılır gibi yapıp terar aynı ekrana dönüyor acmıyor
Bu şekildeki içerikleri vod olarakKanallar mevcut zaten demek istediğiniz o kanallarda yayınlanan herhangi bir içerik atıyorum ikinci el kralları gibi ise öyle söyleyin
Yeni yeni yayınlar çekeceğim daha güzel şeyler eklenicekDrag10 içeriğin çok güzel inşallah ileriki zamanlarda daha güzel yayınlar eklenir