Cloudstream Çalışmama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fdnlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fdnlr

Üye
Puan 7
Çözümler 0
@fdnlr
hocalarım mrb, geçmiş bayramınız mübarek olsun, cloudstream ile ilgili problem yaşıyorum, uygulama çalışmıyor, son sürüme yükselttim depo giriyorum geçersiz veri diyor, sürümü düşürüyorum depo giriyorum, aynı şekilde geçersiz veri diyor, ne yapmam lazım, acil yardımcı olursanız sevinirim, tüm eklentilerin tek yerde olduğu güncel bir depo ve en stabil iyi çalışan sürüm hakkında yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum

1- Kısayol sistemi yasaklı olduğu için çalışmıyor. Uzun adres girmek gerekiyor.

2- Bu konuda açılmış mesajlar var, küçük bir arama ile ulaşabilirsiniz.

3-
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hiçbiri acılmıyo maalesef

hocalarım mrb, geçmiş bayramınız mübarek olsun, cloudstream ile ilgili problem yaşıyorum, uygulama çalışmıyor, son sürüme yükselttim depo giriyorum geçersiz veri diyor, sürümü düşürüyorum depo giriyorum, aynı şekilde geçersiz veri diyor, ne yapmam lazım, acil yardımcı olursanız sevinirim, tüm eklentilerin tek yerde olduğu güncel bir depo ve en stabil iyi çalışan sürüm hakkında yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum
VPN ile bağlanıp dene. VPN ile bağlanıp repoyu kurduktan sonra vpn i kapat. Kesin işe yarayacak.

Uzun linkle girince vpnye bile gerek kalmıyor türklerin butun eklentilerinin olduğu mega repo olduğu gibi kopyala yapıştır

Geri