Cloudstream eklenti siteleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okuduğum gördüğüm tüm repoları denedim. Hepsi geçersiz veri yazdı. Bunu nasıl düzeltebiliriz acaba ?

Kraptor deposunda URL erişim engeli var. VPN açıp kurmayı deneyin.
vpn yazıp forumda arattım ama bulamadım :) cidden cahilim bu konularda. Nasıl ve neyi kuracağımın önerisi var mı sizde acaba ?

Play store'dan herhangi bir VPN uygulaması indirin. İndirdiğiniz VPN uygulamasını açın ve bağlantı yapın. Sonrasında TV'nizde yüklü Cloudstream uygulamasını açın. Depo eklemek için kısa kod veya url yazan kısma sadece kraptorcs yazacaksınız. @Headache

Play store'dan herhangi bir VPN uygulaması indirin. İndirdiğiniz VPN uygulamasını açın ve bağlantı yapın. Sonrasında TV'nizde yüklü Cloudstream uygulamasını açın. Depo eklemek için kısa kod veya url yazan kısma sadece kraptorcs yazacaksınız. @Headache
Çok teşekkürler hocam yardımınız için

Dostlar maalesef kraptor da çalışmıyor. Çalışan başka eklenti varmı?
Denediklerim,
kekikdevam
KekikAkademi
Sarapcanagii
Keyiflerolsun
Feroxx
Makoto
Latte
Nikyokki
Bunların hiçbiri çalışmıyor.
Eklentileri eklerken vpn açtım eklemeyi başardım. Ama kanallar açılmıyor. Vpn açık yada kapalı denedim olmuyor.

Denediklerim,
kekikdevam
KekikAkademi
Sarapcanagii
Keyiflerolsun
Feroxx
Makoto
Latte
Nikyokki
Eklentileri eklerken vpn açtım eklemeyi başardım. Ama kanallar açılmıyor. Vpn açık yada kapalı denedim olmuyor.
Kraptor un neresi çalışmıyor ?

kraptor mükemmel çalışıyor, üstad sayende filme diziye doyduk.selam olsun sana

Denediklerim,
kekikdevam
KekikAkademi
Sarapcanagii
Keyiflerolsun
Feroxx
Makoto
Latte
Nikyokki
Cloudstream hangi sürümü kullanıyorsunuz?

fsozkan sizin telegram yok bende sakınca yoksa burdan veya özelden yolama şansınız varmı genelde destek ve sorunlar telegram uzeri daha iyi oluyorsa telegram almak isterim sizlerden tarafa sakınca ve sorun yoksa rahatsızlık verdimse özur dilerim kendi adıma cloudstream çıktın beri kulandım bir uygulama oldu için vaz geçmesi zor bir alışkanlık oldu sizin gibi güzel insanlar sayesinde allah razı olsun sizlerden daima dilerim

Hiçbir depo çalışmıyor hepsine geçersiz veri diyor program güncel

Geri