Öneri Cloudestramdan baska apk varmi repolari eklemek icin

parstv

Paylaşımcı
Konular
29
dostlar bu cloudestremdan baska apk varmi kekikdevami ve baska repo lari ekleyebilcegimiz android tv lerde sikintili oluyo kullanmaka normalda tek tikla basip baslayan varmi acaba

dostlar bu cloudestremdan baska apk varmi kekikdevami ve baska repo lari ekleyebilcegimiz android tv lerde sikintili oluyo kullanmaka normalda tek tikla basip baslayan varmi acaba
Aynı durum bende de var, hiç bir şekilde repolar aktif olmuyor...

bende de aynı problem vardı android tv den komple sildim. bir alt sürümü yükledim. kekikdevam-nickstream-Latte repoları yükledim inattv-rec ve birkaç dizi film ekldem çalıştı. bugün akşam eve gidince ne olur bilmiyorum.
İsterseniz uygulamayı komple silip tekrar bir alt sürümü deneyiniz.

bende de aynı problem vardı android tv den komple sildim. bir alt sürümü yükledim. kekikdevam-nickstream-Latte repoları yükledim inattv-rec ve birkaç dizi film ekldem çalıştı. bugün akşam eve gidince ne olur bilmiyorum.
İsterseniz uygulamayı komple silip tekrar bir alt sürümü deneyiniz.
reis ben baska varsa apk pesindeyim sil kur insanin canını sıkıyo varsa muadili onu kullanalim ayni repo lari ekleyip

Eklentiler cs özel olarak kodlanıyor cs kütüphaneleri kullanıyor o eklentileri başka uygulamada çalıştıramazsınız kütüphane ve yapı itibari ile uyumlu olması gerekiyor.

reis ben baska varsa apk pesindeyim sil kur insanin canını sıkıyo varsa muadili onu kullanalim ayni repo lari ekleyip
Cs yerine kurabiceğin ve çalıştırabileceğin bir şey yok. Yukarda arkadaşların belirttiği gibi temiz kurulumdan başka çözüm yok

Cs yerine kurabiceğin ve çalıştırabileceğin bir şey yok. Yukarda arkadaşların belirttiği gibi temiz kurulumdan başka çözüm yok
reis yapabildim en iyi cözüm oynatici olarak mxplayer proyu atadim boyle biraz kolay oldu oynatmasi

Cloudstream çok güzel bir uygulama
sadece canlı yayın kısmında biraz değişiklik yapılması gerekir bunuda
eklentiyi yapanlar değil uygulamayı geliştirenler düzenlemeli
kanal geçişleri kanal oynarken yapılsa
güzel olurdu
bir çok uygulama yükledim en kullanışlısı
bu ama hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorsanız rec ve seyirtürkte çok güzel

Drive dan indirdim bende sürekli güncelleme ve yeniden kurulum istiyor ne yapmam lazım

Konuyu görüntüleyenler

Geri