Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı durum bende de var, hiç bir şekilde repolar aktif olmuyor...dostlar bu cloudestremdan baska apk varmi kekikdevami ve baska repo lari ekleyebilcegimiz android tv lerde sikintili oluyo kullanmaka normalda tek tikla basip baslayan varmi acaba
reis ben baska varsa apk pesindeyim sil kur insanin canını sıkıyo varsa muadili onu kullanalim ayni repo lari ekleyipbende de aynı problem vardı android tv den komple sildim. bir alt sürümü yükledim. kekikdevam-nickstream-Latte repoları yükledim inattv-rec ve birkaç dizi film ekldem çalıştı. bugün akşam eve gidince ne olur bilmiyorum.
İsterseniz uygulamayı komple silip tekrar bir alt sürümü deneyiniz.
Cs yerine kurabiceğin ve çalıştırabileceğin bir şey yok. Yukarda arkadaşların belirttiği gibi temiz kurulumdan başka çözüm yokreis ben baska varsa apk pesindeyim sil kur insanin canını sıkıyo varsa muadili onu kullanalim ayni repo lari ekleyip
reis yapabildim en iyi cözüm oynatici olarak mxplayer proyu atadim boyle biraz kolay oldu oynatmasiCs yerine kurabiceğin ve çalıştırabileceğin bir şey yok. Yukarda arkadaşların belirttiği gibi temiz kurulumdan başka çözüm yok