- Konular
- 185
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kurulum aşamasında yapıyor bunu (Win8.1/64)Sorun sadece buysa dosyanın bulunduğu klasöre gidip Cine10Tv.Ink dosyasını bulun. Kısayol dosyası olduğu için sağ tık ile dosyayı bul deyip uygulamanın kurulu olduğu klasörden exe dosyasını seçmeniz yeterli olur.
C:\Users\KULLANICILAR-HESABINIZIN-ADI\AppData\Local\Programs\Cine10Tv\Cine10Tv.exe
bu veriyolunu bulamıyordur. Tabi eğer dosyayı silmediyseniz veya başka bir yere taşımadıysanız.
EstağfurullahAnladım, o halde geliştiricinin kendisinin çözüm üretmesini beklemelisiniz. Ben kullandığınız windows sürümünü bilmeden cevap vermiş gibi oldum kusura bakmayın.
ELLERİNE EMEĞİNE BEYNİNE SAĞLIK.YÜREKLİ BİR İŞ YAPMIŞSINIZ. KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.TEŞEKKÜRLER DOSTUM RAHATCA KULLANIN .
İÇİNE İPTV YAYINLAR DA EKLENİCEK.
BAZI YAYINLAR ÖRNEK YEREL TV LER PC AÇMIYOR UZANTI V.S IVIR ZIVIR AMA ÖNEMLİ KANALLARIN HEPSİ ÇALIŞIYOR
Konu mesenger muhabbetine döndü. Böle devam ederse çöplük forum
Dostum Kusara bakma uykusuzluk.... Şimdi anladım nedemek istediğinizi Pardon.Tam anlayamamanıza şaşırmadım ama her neyse netlik kazanması için düzgün bir Türkçe ile yazayım tekrar.
İlk cümlem sizin mesajınızı KAYAR ÇUCUKLU diye yazmanızdan dolayı ufak bir espri idi.
Sorum ise (APK değil bilgisayar için kullanılan uygulama içindi) siz uygulamaya yenilikler veya düzenlemeler yaptığınızda güncellemek için yeniden indirip kurmamız mı gerekecek yoksa uygulama üzerindeki güncelleme yazan yere tıkladığımızda kendi içerisinde mi indirip güncelleme başlatacak idi.
Sorma nedenim ise şu anda da olduğu gibi bilgisayardan değil telefondan giriş yapıyor olmamdı.
Bir çok kişinin işine yarayabilecek bir uygulama yapıyorsunuz ve uğraşıyorsunuz. Kafanız meşguldür sanıyorum. Size kolay gelsin.
Dostum Ek Bilgi genel kural olma olaşılığı vardır der aynı apkda gibi dışardan uygulama indirme olduğu zaman buna engel olunmaz bu mesajı şuana kadar sadece sen aldın.Merhaba Hocam yeni eklediğiniz uygulamayı bilgisayara yükleyemiyoruz. Windows Sakıncalı yayın olarak görüyor. Bilginize.
Ekli dosyayı görüntüle 520
Hata ne yükleme yapamadınız mı? yapamıyorsanız söyleyin 32 bit için ayrıca denerizBende de win8/64 var nasıl yaparız![]()
Herkesin kullandığı Antivirus farklı sizinki EXE. diye indirmiyor.Aynen, bende de '' Yaygın olarak indirilen bir dosya değil, açmadan önce Cine10 Pc.exe dosyasının güvenilir olduğundan emin olun'' uyarısı verip indirmiyor
Aynen Zip olarak atıyorum şimdi Musayit zamanda kurlum yaparsın.Öncelikle çabalarınız için teşekkürler, bende de drive dan indirme sırasında ''Yaygın olarak indirilen bir dosya değil, açmadan önce Cine10 Pc.exe dosyasının güvenilir olduğundan emin olun'' uyarısı verip indirmiyor , sorun bende mi acaba, nasıl çözebilirim ?
Önerileriniz konusunda tekrar teşekkürler![]()
Valla sonunda yardımcı olan birileri bilen birileri çıkkı sağol dostumSorun sadece buysa dosyanın bulunduğu klasöre gidip Cine10Tv.Ink dosyasını bulun. Kısayol dosyası olduğu için sağ tık ile dosyayı bul deyip uygulamanın kurulu olduğu klasörden exe dosyasını seçmeniz yeterli olur.
C:\Users\KULLANICILAR-HESABINIZIN-ADI\AppData\Local\Programs\Cine10Tv\Cine10Tv.exe
bu veriyolunu bulamıyordur. Tabi eğer dosyayı silmediyseniz veya başka bir yere taşımadıysanız.
Dostum Kurduysan ve başlatıyorsan bu hata veriyorsa .
Dostum soun Dizile kısmda değil açılmayan tam olarak nedir lütfen açıklayıcı konuşalım ki sounu çözelim sorun sadece dizi bölümü açılmıyor ise öyle bir durum yok şuan hepsi akkifselam eline saglık hocam ama dizi bolumunde her hangi yere tıklıyorum aclımıyor neden acaba
İlgili klasörde dosyasını buldum oradan kurmaya çalıştım, aşağıdaki uyarıyı verdi. Sanırım bu yapacak birşey kalmadı demekWİNDOWS 32-64 BİT İÇİN HEPSİNE UYUMLU SÜRÜM YAPILDI.
AÇAMAYAN ARKADAŞLAR BİR SORUN YAŞIYORSANIZ LÜTFEN AÇIKLAYICI VARSA RESİM ATIN.
DAHA AYRINTILI OLURSA TELEGRAM GELİN .
DOSYA DRİVER ATILDI YENİLENDİ
Eline koluna sağlık uğraştırdık seni deWİNDOWS 32-64 BİT İÇİN HEPSİNE UYUMLU SÜRÜM YAPILDI.
AÇAMAYAN ARKADAŞLAR BİR SORUN YAŞIYORSANIZ LÜTFEN AÇIKLAYICI VARSA RESİM ATIN.
DAHA AYRINTILI OLURSA TELEGRAM GELİN .
DOSYA DRİVER ATILDI YENİLENDİ
Yinemi olmadı sistem 32 bit değil mi ? yoksa başka sorun mu var acana PC deİlgili klasörde dosyasını buldum oradan kurmaya çalıştım, aşağıdaki uyarıyı verdi. Sanırım bu yapacak birşey kalmadı demek
Ekli dosyayı görüntüle 542