hz yusuf dizi yok eklenebilirmi dini dizilerTeşekkürler. Bir sorun olursa Buraya yazmanız yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hz yusuf dizi yok eklenebilirmi dini dizilerTeşekkürler. Bir sorun olursa Buraya yazmanız yeterli
Merhaba--bence kalburustu bir uygulama ve rakipsiz.
bir eksikligi varsa eger o da su olabilir: genel bir arama ekrani yok. soz gelimi spor kategorisine girmeden trtspor'u arayamiyoruz. ya da trt 1 izlemek istiyoruz diyelim, arama yapmak icin ulusal kategorisine girmek gerekiyor. ozetle ana ekranda bir arama kutucugu olsa ve tum kategorileri tarayip sonuc verse guzel olur.
bir de sorum var: bu uygulama neden normal bir apk gibi gorunmuyor tvbox'ta? yani ana ekrana eklemek istiyorum favori olarak ama sonuclarda cikmiyor. hatta son kullanilanlarda da cikmiyor, tum programlardan secip tiklamak gerekiyor.
Uygulamayı silin.Nasıl konu acacağımı bilemedim.
Çokdan açmıyordum. Uygula, 0 kanal, telegrama geli yazıyor, nedendir.
Arabelleiğiniz temizleyin bir önceki sürümü silmeden yükleme yaptınız sanırım.Kurulduğu gün düzgün çalışıyo sonraki günlerde bilgilendirmede kalıyordu galiba.aynı apk kur yine aynı döngü devam ediyo..içeriğini çok sevmiştim ama stabil değil gibi
İşde, bilmediğim bir konu daha, nasıl Sinetech drıver den yuklenıyor. Buradan apk den farklımıdır.Uygulamayı silin.
Sinetech Driver dan yenisini indirin arabelleği temizleyin ve kurun sorun kalmaz
-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI17.02.2025
1 SAATE 1 REKLAM SADECE
Ekli dosyayı görüntüle 4818
AYNI LİNKDEN İNDİREBİLİRSİNİZ
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM
merhaba hayırlı ramazanlar birşey sorucam acaba spor bolumune superligi yayınlayan yabancı spor kanalları getirmek mümkünmü (sport portugal kanalları -morkanalların yabancıları gibi acaba getirilebilirmi hayırlı akşamlar-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI17.02.2025
1 SAATE 1 REKLAM SADECE
Ekli dosyayı görüntüle 4818
AYNI LİNKDEN İNDİREBİLİRSİNİZ
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583
Ekli dosyayı görüntüle 4584
Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585
Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Digital platformlarda mümkünmü..Merhaba--
Ara kısmı anasayfadan arama Ücretli İPTV bile yok yapılmaz .
Sebebi içinde Binlerce kanal var bu sistem aramaya başladığı zaman Ya sistem çöker yada donar yada çok bekler.
İşte bu sebep ile Anabaşlıklar yapıldı zaten.
Spor Sinema v.s
Siz ne izlemek istiyorsunuz ?
Sinema girin içine yabancımı yerlimi girin .
Sonra varsa aklınızda Film adı yazın çıkar mantık bu.
-------------------------------
Anaekran sembolu için
Launcher Kulanmanızı Tavsiye ederim iyi günler
özelden cevap verildimerhaba hayırlı ramazanlar birşey sorucam acaba spor bolumune superligi yayınlayan yabancı spor kanalları getirmek mümkünmü (sport portugal kanalları -morkanalların yabancıları gibi acaba getirilebilirmi hayırlı akşamlar
Teşekkürler Dostum iyi niyetin içinAçık ara piyasanın en sağlam uygulaması. Teşekkürler cine10
eski sürüm varsa silin Driver yenisini indirin.@cine10tv kardeşim uygulamayı telefon'da sorunsuz kullanıyorum gayet stabil çalışıyor, x6 pro android box'a yükledim kategori ve kanallar görünüyor ancak yayınlar açılmıyor sebebi ne olabilir
Daha önce sadece Duyurular geliyordu kardeşim daha sonra yukarıda yazdıklarınızı uyguladım ve tekrar kurdum şimdi kanallar geliyor ama görüntü yok dediğim gibi telefonda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle İngilizce Eğitim kısmı çok hoşuma gitti. Televizyondan takip etmek daha rahat olur diye düşünmüştüm. Tekrar dediklerinizi yapacağım bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacak teşekkürlereski sürüm varsa silin Driver yenisini indirin.
arabelleiği temizleyin.
sonra yeni apk kurun düzelir dostum
türktelekom ise vpn ile dene dostum tek sorun o olur bu arada o kısmı yenilicemDaha önce sadece Duyurular geliyordu kardeşim daha sonra yukarıda yazdıklarınızı uyguladım ve tekrar kurdum şimdi kanallar geliyor ama görüntü yok dediğim gibi telefonda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle İngilizce Eğitim kısmı çok hoşuma gitti. Televizyondan takip etmek daha rahat olur diye düşünmüştüm. Tekrar dediklerinizi yapacağım bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacak teşekkürler
Şefim emeğine sağlık çok stabil ve hızlı gerçekten. Bildirmek istediğim tek şey yerli kategorisindeki hiçbir içeriği açamadım bir sebebi var mıdır acaba?türktelekom ise vpn ile dene dostum tek sorun o olur bu arada o kısmı yenilicem
Teşekkürler.Şefim emeğine sağlık çok stabil ve hızlı gerçekten. Bildirmek istediğim tek şey yerli kategorisindeki hiçbir içeriği açamadım bir sebebi var mıdır acaba?
Kardeşim Vodafone Net kullanıyorum ama VPN yükledim ve sonuç harika, yalnız şu Eğitim Konusuna bir öncelik verirsen sevinirim Özellikle İngilizce Eğitim. Öğrenmek isteyenlere kesinlikle bu kısmı mutlaka takip etmelerini tavsiye ediyorum. Anlatım çok iyi eksiklerimi gidermeme çok faydası oluyor çünkü Pratik İngilizce dersi veriliyor.türktelekom ise vpn ile dene dostum tek sorun o olur bu arada o kısmı yenilicem