cine10tv
Paylaşımcı
- Konular
- 12
Teşekkürler. Bir sorun olursa Buraya yazmanız yeterliDüzeldi kendi kendine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler. Bir sorun olursa Buraya yazmanız yeterliDüzeldi kendi kendine
Selam ne alaka dostum.
iptv isteyenlere Destek oluyoruz Yardımcı oluyoruz.
Uygulama Açık ve Bedava Devem ediyor .Senin bu tavrın niye.
İnat satış yapmıyor mu ? İsteyene yapar .
Zorlamı veriliyor Saçmalamayın Lütfen
Kardeşim sen işine bak herhangi bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyorVALLAHİ BIKKIM.
Gereksiz insanların gereksiz LAF ları insanı bezdiriyor.
kendine Hayrı yok burda laf atmaya bayılıyorlar
Sadece bana değil Diğer uygulama üreten yada Paylaşım yapan insanlara .
laf atmayı Çamur atmayı çok seviyorlar.
ÇAMUR atma git arkana bile bakmaa.
Teşekkürler ( izin vermiyorlar insanlar )Kardeşim sen işine bak herhangi bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor
telefonda herhangi bir sorun yok fakat box'ta aynı sorun bende de varmerhaba,CİNE10TV yayınlarında birşey mi oldu mi box da yayın yok duyuru var sadec oradan da bir yere ulaşılamıyor.
Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin veya ön belleğini temizleyinmerhaba,CİNE10TV yayınlarında birşey mi oldu mi box da yayın yok duyuru var sadec oradan da bir yere ulaşılamıyor.
aslında uygulamayı yeni yüklemiştim ama yine deniyeyim.teşkUygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin veya ön belleğini temizleyin
lisanslı cihaz kullanıyorsunuz sanırım.playstoreden project launcher yükleyin bütün kurduğunuz programları görürsünüz.bence kalburustu bir uygulama ve rakipsiz.
bir eksikligi varsa eger o da su olabilir: genel bir arama ekrani yok. soz gelimi spor kategorisine girmeden trtspor'u arayamiyoruz. ya da trt 1 izlemek istiyoruz diyelim, arama yapmak icin ulusal kategorisine girmek gerekiyor. ozetle ana ekranda bir arama kutucugu olsa ve tum kategorileri tarayip sonuc verse guzel olur.
bir de sorum var: bu uygulama neden normal bir apk gibi gorunmuyor tvbox'ta? yani ana ekrana eklemek istiyorum favori olarak ama sonuclarda cikmiyor. hatta son kullanilanlarda da cikmiyor, tum programlardan secip tiklamak gerekiyor.
Reklam engelleme veya adguard dns Kullanıyorsanız o da girmeye engel olabilir diye düşünüyorumaslında uygulamayı yeni yüklemiştim ama yine deniyeyim.teşk
Nasıl konu acacağımı bilemedim.Selam ne alaka dostum.
iptv isteyenlere Destek oluyoruz Yardımcı oluyoruz.
Uygulama Açık ve Bedava Devem ediyor .Senin bu tavrın niye.
İnat satış yapmıyor mu ? İsteyene yapar .
Zorlamı veriliyor Saçmalamayın Lütfen
M3usu guzeEvet sayın Admin Bu şekilde çok daha fazla bilgilendirme olduğu için sorular ve sorun olduğu sanılan hatalar, Bizim Eksizklerimiz Biz zaten biliyoruz.
Bu güncellemeler kullanıcı deneyim sayesinde bize ulaşıyor bizde Genel bütün Cihazlara Tek APK ile nasıl ulaşırız nerelerde büyük hatalar var ona bakıyorum.
tabiki %100 değiliz şuada öyle bir program yok.
Ama Genel Ciazlara Yakın kalmaya çalışıyoruz Teşekkkürler
Tek kişilik m3u oldugu icinuygulama cok iyi niyetle yapılmış ve beğendim şahsım adına.
Sözcü tv de ses delay sorunu var onu da düzeltirseniz süper olur
birde bazı belgesel kanallarında 10 saniye arayla görüntü 1 saniyeliğine kararıor ve tekrar geliyor.
o konuyu da cözerseniz süper olur