Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Hocam acaba işe yaradı mi test edemedim bir uygulamayla TV&Box ana ekranda launchersız görünür yapmayı denedim. Kontrol edebilecek var mı.
Yok Launcher ve Player bu işin profesyonel ypan birine vericem artık beni aşıyor

Yok Launcher ve Player bu işin profesyonel ypan birine vericem artık beni aşıyor
Ya hocam bir launcher yüklemek veya nebula ile yapmak kişilere zor gelmemeli. Kullanmıyorlarsa kullanmasınlar. Sanki box larinda sadece bir uygulama var gibi yazıyorlar neler yüklüdür kim bilir 😂

Son düzenleme:
- yabanci spor kanallari icin bile indirilir. cok guzel uygulama.

- her ne kadar panel 3 ve 4'te sorun olmasa da ilk 2 spor panelinde mor1'de a spor aciliyor. galiba birinde de mor1 donuk.

- uygulamaya sag uste saat eklememiz mumkun mu?

- yine yabanci spor kanallarina arena sports'lar, dazn'lar, sport tv'ler [portekiz], ziggo sports'lar ve sport klub'lari eklemek mumkun mu? bunlar eklenirse cricfy kullanmama luzum kalmaz.

her sey icin tesekkurler!

Özverili çalışmalarından faydalandığımız birkaç arkadaşsınız, emeklerinize saygı duyuyor ve destekliyoruz, teşekkürler ...

Hayırlı akşamlar ustam ben 5.6.7 yüklü dogrumu acaba yoksa yannlız 5 versiyonumu yüklemek lazım

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    98.7 KB · Görüntüleme: 10
Uygulama çok güzel ve kanal açılımı hızlı. Teşekkür ederim.

- yabanci spor kanallari icin bile indirilir. cok guzel uygulama.

- her ne kadar panel 3 ve 4'te sorun olmasa da ilk 2 spor panelinde mor1'de a spor aciliyor. galiba birinde de mor1 donuk.

- uygulamaya sag uste saat eklememiz mumkun mu?

- yine yabanci spor kanallarina arena sports'lar, dazn'lar, sport tv'ler [portekiz], ziggo sports'lar ve sport klub'lari eklemek mumkun mu? bunlar eklenirse cricfy kullanmama luzum kalmaz.

her sey icin tesekkurler!
Yabancı Spor kanalların Çoğu sabit yayınlar İPTV değil bu yüzden sabitledim.
Dostum Panel 1-2-3 ve 4 Web den çekilen yayınlar .
Bu aradalar o Kanalda maç oldugu için yayıncılar onu yayınlar.
Şuan zaten mor1 de maç yok.
Suan diğer 2 panelde zaten mor 1 açık.
Sorun yok .
Üst ve Alt bar kaldırdık full ekran olmaz o zaman

cnn turk ve a Haber 1 aydır nedense düzelmedi ya sesi yok yada görüntüsü sayın Cine10 usta

İyi akşamlar dünya TV bölümünde sadece Amerikan ve arabic var ülkeler yok

Program çalışmıyor telegram filan diyo 1 gün gitti patladı galiba

İyi akşamlar dünya TV bölümünde sadece Amerikan ve arabic var ülkeler yok
Merhaba Dünta Listesi var ama % 40 çalışıyor genel olarak ve ben bu şekilde olmasını istemiyorum o yüzden eklemiyorum.
Binlerce kanal var tek tek analiz yapm imkanım yoko yüzden emin oldugum sağlam ülkelerin Kanallarını ekliyorum

iptv satışı içinmiş bu kadar reklam. demekki inattv den başkası yalan....
Selam ne alaka dostum.
iptv isteyenlere Destek oluyoruz Yardımcı oluyoruz.
Uygulama Açık ve Bedava Devem ediyor .Senin bu tavrın niye.
İnat satış yapmıyor mu ? İsteyene yapar .
Zorlamı veriliyor Saçmalamayın Lütfen

Konuyu görüntüleyenler

Geri