Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Birader uygulanan çok güzel, kullanıyoruz, teşekkür ediyoruz ama 1 ayda 4 kere de eski versiyonu silip yeni versiyonu yüklemek biraz çok oldu.
Dostum cevap vermim dedim yazmim dedim ama.
yazmazsam kendime ayıp ederim.
Ben sizin için günlerimi aylarımı veriyorum bu işe.
Siz 1 ayda 4 güncelle oldu diye isyan eder gibi laf söylüyorsunuz.
İstekler ve eksikler sizin kullanımınız sayesinde görülür.
Lütfen biraz Anlayış.

Emeğini görüyorum, haddim değil ama takdir de ediyorum.
Sadece acaba bir tuş olsa da ona tıklasak güncellemeyi alsa diye kendi kendime düşündüm.
Değişik günlerdeki yeniden yüklemeler pek rahatsız etmese de, 3-4 bölümünü izlediğim dizinin bir sonraki bölümünü izlemek için APK yi silmek ve sonradan yüklemek azıcık rahatsız etti. Şu anda sorun yok.

Bu arada Cine10 Panorama bölümün şahane
İzlediğimiz bölüm kendine bir işaret koyabilir mi yada biz bir işaret ile onu izlediğimizi belirtebilirmiyiz?

tvx uygulamasının kullandığı playerı getirme şansın var mı kalite seçilmiyor bu playerda

Duyuru bölümünden başka birşey çıkmıyor sizde durum nedir

Duyuru bölümünden başka birşey çıkmıyor sizde durum nedir
Duyuru bölümü zaten orda yazmışım.
Yeni sürüm indirin diye aynı Driverdan ??
Dostum yeni sürümü indirceksiniz.
Eski sürümü siliceksiniz.
Sonra yeni sürümü kurucaksınız bu kadar basit ?

Duyuru bölümü zaten orda yazmışım.
Yeni sürüm indirin diye aynı Driverdan ??
Dostum yeni sürümü indirceksiniz.
Eski sürümü siliceksiniz.
Sonra yeni sürümü kurucaksınız bu kadar basit ?
Dediğinizi yaptım Yükleme esnasında paketin ayrıştırmasında bir sorun oluştu uyarısı alıyorum

Dediğinizi yaptım Yükleme esnasında paketin ayrıştırmasında bir sorun oluştu uyarısı alıyorum
Bunun hatası arabelleğinizi temizlemeniz eski versiyonu tanıyor sorun orada oluşuyor.
Arabellek Temizliği yaparsan sorun kalmaz.

Hocam uygulamayı mi box s cihaza kurdum, uygulamalarda görünmüyor ayarlardan uygulamaları açınca görüyor oranın üstünden açabiliyorum ana ekranda görünmüyor bu neden olabilir sizce ?

Kocaman Takdir Teşekkürler ve Bir Ufak Öneri de Benden

TV box Ana ekrana eklenebilse launcher ile girmek yerine direk ordan ana ekrandan açsak uygulama harika olur

Dostum cevap vermim dedim yazmim dedim ama.
yazmazsam kendime ayıp ederim.
Ben sizin için günlerimi aylarımı veriyorum bu işe.
Siz 1 ayda 4 güncelle oldu diye isyan eder gibi laf söylüyorsunuz.
İstekler ve eksikler sizin kullanımınız sayesinde görülür.
Lütfen biraz Anlayış.
👍👏

bi uygulama görünmesi için launcher yükleyin diyorsunuz ya valla kilit oluyorum okadar program görünüyor sa belli birkaç program görünmüyor sa sorun cihazda değil program da dır onu yükleyin bunu yükleyin demekle sorun çözülmüyor işte ben dahil birçok gören görünmeyen bi program için launcher yüklemek yerine direk programı siliyoruz başarısız program işte kabul edin mübarek insanlar. ne diyelim başka

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
1 SAATE 1 REKLAM SADECE
Ekli dosyayı görüntüle 4818
AYNI LİNKDEN İNDİREBİLİRSİNİZ
17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :

ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Ellerinize sağlık.Çok güzel bir uygulama.

bi uygulama görünmesi için launcher yükleyin diyorsunuz ya valla kilit oluyorum okadar program görünüyor sa belli birkaç program görünmüyor sa sorun cihazda değil program da dır onu yükleyin bunu yükleyin demekle sorun çözülmüyor işte ben dahil birçok gören görünmeyen bi program için launcher yüklemek yerine direk programı siliyoruz başarısız program işte kabul edin mübarek insanlar. ne diyelim başka
Dostum o Launcher olayını daha çözemedim.
Bir kaç denem yaptım başaısız oldu şimdilik idare edin olur mu

Çok güzel bir uygulama olmuş elinize sağlık. Özellikle panaroma bölümü ve oradaki dmax tlc belgeselleri harika 👏👏

indirme özelliği eklenebilirmi yeni versionlarda..

-bir de bazı kanallar ya hiç açılmıyor yada yeşil ekran var. ses var.

Önerim; programın içine video/audio kodeklerin eklenmesi... yada otomatik olarak eski kodeklere göre yayını vermeside olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri