Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

mrhaba,öncelikle emeklerinize sağlık,güncelleme gelmiş fakat ben eski sürümü silip güncellemek istedim bu nedenlede linkte sadece güncelleme olduğu için yeniden kurulum yapamıyorumacaba bir yöntemi varmı yada uygulamayı driveden indiremiyormuyum.
merhaba .
bu link direk indir dostum eskisini sil ama olur mu.

Canlı yayınlar silindi mi bulamıyorum platformdaki dizilerin 7/24leri?

1 SAATE 1 REKLAM SADECE
2
AYNI LİNKDEN İNDİREBİLİRSİNİZ

Hocam affınıza sığınarak söylüyorum
Şimdi maçı izliyoruz bir saat geçti taaak ortasında reklam gibi mi olacak.

"Güncelleme almayacaktır"
yani artık son halini verdik , uygulamada değişiklik yapılmayacak anlamına mı geliyor ?
Öyleyse güzel ama içerik yenilemeleri/ düzeltmeleri güncelleme gerektirmeden yapılacak değil mi?
Evet son ahli bu bundan sonraki içerikler çok büyük eklenti yada büyük bir hata olmadığı sürede.
Güncelleme olmayacak.

Hocam affınıza sığınarak söylüyorum
Şimdi maçı izliyoruz bir saat geçti taaak ortasında reklam gibi mi olacak.
Hayır Sadece anasayfaya geri geldiğiniz zaman 1 saat sonra yeni tek reklam o kadar.
Player içi reklam yok.
Yada kanallar arası gezinirken
1 saate 1 reklam

Uygulamayı tekrar yükledim. Sadece duyuru alanı var. Başka hiçbir içerik çıkmıyor. Sürüm 5.6.7
Kontrol edildi linkler doğru APK Doğru ?
Driver Güncellenmiş.
Eskisini silin sonra yükleyin dostum.
üstüne kurmaya çalışmayın hata o olabilir.

eski sürümü sildim yenisini yükledim sadece duyuru kismi cikti icerik yok. bir dakikadan fazla bekledim eklentiden tüm ciktim tekrar girdim yine biraz bekledim ama icerik yine gelmedi. sadece duyuru eklentisi görünmekte.
Yapamamışşınız bbir üst yerde cevapladım aynı işlemi yapın eskisini kurmusunuz

İlk başta giriş yapmıyorsa ön belleği temizleyin ve vpn Kullanıyorsanız kapatın öyle giriş yapın

Konuyu görüntüleyenler

Geri