Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Üstad, Google TV'de ya da Android TV'ye yükleme yaptığımda ana ekrana ikon gelmiyor. Bunun çözümünü de sağlarsanız biz kullanıcılar için çok makbule geçer. Port android cihazlarda oluyor. Onlarda sorun yok. Ama konu olarak geşitirme adına bir bildirim vermek ihtiyacı hasıl oldu. Teşekkürler.

dün real - city maçını izledim hiç takılmadı
ben en çok yeşilçam kanalları için kullanıyordum ama programdan kalkmış
umarım tekrar eklenir
emeğine sağlık

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Kardeş Emeğine Sağlık Keşke Pc İçinde Aynı Şekilde M3U Çıksa Çok Güzel Olur

Dün hiçbir şampiyonlar ligi maçını izleyemedim, hangi tabii kanalına tıkladıysam açılmadı, açıldıysa da başka bir kanal açıldı..

Uygulamanız güzel emeğinize sağlık, bir sonraki güncellemede picture in picture özelliğini getirirseniz mobil cihazlarda daha kullanışlı olur

Dün hiçbir şampiyonlar ligi maçını izleyemedim, hangi tabii kanalına tıkladıysam açılmadı, açıldıysa da başka bir kanal açıldı..
İslam dostum-- Senin sorunun ne bilmiyorum ama inan artık sadece sana hizmet veriyorum gibi geliyor bana.
Bak dostum o Paketler 7/24 açık o Panel ayrı bir başlık ile her zaman akkif.
Onlar orjinal yayından çekiliyor ve 24 saat geri alma özelliği var.
sen sanırım başka alanlara girmişin.
bunu sana video çekerek şimdi ispatlarım yapmayın artık.
Çalışan ve sürekli akkif olan o kanallar herkez biliyor.
istersen şimdi bile bakabilirin ok.
Kendi hatanızı buraya bu şekilde yazmanız hiç hoş değil.
Yüzlerce insan izledi bende dahil bunuda bil lütfen

dün real - city maçını izledim hiç takılmadı
ben en çok yeşilçam kanalları için kullanıyordum ama programdan kalkmış
umarım tekrar eklenir
emeğine sağlık
İslam kardeş izliyememiş hatta hiç biri açılmamış diyor .
Diğer kanallar eklenir dostum kapanıyor ben başka yerden buluyorum.
şuan flim dizi verilerin güncelliyorum

Yabancı Spor kanalları.
Bu yayınlar web sitelerinden çekiliyor.
Maç oldugu zaman açık olur.
* Avrupa Maçları dahil.
* İngiltere Ligi
* İspanya Ligi
* Almanya Ligi
* İtalya ligi
* Fransa Ligi

Gibi maçların yayınlarını verir.
Hangi maç hangi kanal belli Olmuyor.
Panel olarak ayırdım yayıncıları.
Bir Panel o zaman oynana bütün maçları verir.
Her panel ayrı yayın firmasıdır.
1 Panelde 2 maç yayını olmaz.
1 panelde o sırada örnek ingiltere lig 3 maç var ise onları yayınlar

Screenshot 20250220 220904

Uygulamanız son dönemde bende bağımlılık yaptı diyebilirim. Çıtayı çok yükseğe çıkarmış durumdasınız, kendinizi aşmanız beklentisi ile her yeni versiyonda bakalım bu sefer neler yapılmış düşüncesi ile yenisini zevkle yüklüyorum. Başarılı çalışmalarınızın devam etmesi dileğiyle...
Birkac birşey sormak istiyorum;
1.Şu şu şu versiyon çıkkı (ÇIKTI) ifadesini kasıtlı mı yazıyorsunuz, espri olsun diye mi yoksa farkında değil misiniz merak ettim.

2. Relax & screensaver kayboldu. Kaldırdınız mı yoksa başka bir seçenek altına mı taşındı.

3. Habertürk Sporu göremedim.

İyi çalışmalar.

Uygulamanız son dönemde bende bağımlılık yaptı diyebilirim. Çıtayı çok yükseğe çıkarmış durumdasınız, kendinizi aşmanız beklentisi ile her yeni versiyonda bakalım bu sefer neler yapılmış düşüncesi ile yenisini zevkle yüklüyorum. Başarılı çalışmalarınızın devam etmesi dileğiyle...
Birkac birşey sormak istiyorum;
1.Şu şu şu versiyon çıkkı (ÇIKTI) ifadesini kasıtlı mı yazıyorsunuz, espri olsun diye mi yoksa farkında değil misiniz merak ettim.

2. Relax & screensaver kayboldu. Kaldırdınız mı yoksa başka bir seçenek altına mı taşındı.

3. Habertürk Sporu göremedim.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler yorum için .
Son versiyın için yazılır en son versiyon hangisi ise onun adı yazılır. (Sabittir)
Relax ve diğer şeyle iptv den alınır patladıg zaman kaldırırım sonra elimize geldiği zamn yine ekliyoruz.
HB Spor spor alnında var

İslam dostum-- Senin sorunun ne bilmiyorum ama inan artık sadece sana hizmet veriyorum gibi geliyor bana.
Bak dostum o Paketler 7/24 açık o Panel ayrı bir başlık ile her zaman akkif.
Onlar orjinal yayından çekiliyor ve 24 saat geri alma özelliği var.
sen sanırım başka alanlara girmişin.
bunu sana video çekerek şimdi ispatlarım yapmayın artık.
Çalışan ve sürekli akkif olan o kanallar herkez biliyor.
istersen şimdi bile bakabilirin ok.
Kendi hatanızı buraya bu şekilde yazmanız hiç hoş değil.
Yüzlerce insan izledi bende dahil bunuda bil lütfen
Hocam selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, kolay gelsin. Hocam benim kötüleme gibi bir niyetim yok. Olabilir sorun benden kaynaklanmış Olabilir. Ben Azerbaycanlıyım, o yüzden bende Olabilir sorun, teşekkürler kusura bakmayın. İyi günler, başarılar.

Hocam selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, kolay gelsin. Hocam benim kötüleme gibi bir niyetim yok. Olabilir sorun benden kaynaklanmış Olabilir. Ben Azerbaycanlıyım, o yüzden bende Olabilir sorun, teşekkürler kusura bakmayın. İyi günler, başarılar.
O zaman Diyeceksin ki:
Ben Azerbayncandayım Yayınların bazıları açılmıyor acaba sorun benim Yurtdışında olmam olablirmi diye soru sorcan cevabını verirdim kızmadan.
Ama sen gelip Hiç biri açılmıyor Gibi kelimeler senin yazın bu ( Dün hiçbir şampiyonlar ligi maçını izleyemedim, hangi tabii kanalına tıkladıysam açılmadı, açıldıysa da başka bir kanal açıldı..) kulanırsan kusura bakma yani dostum.
VPN Kullan Orjinal yayınlar Türkiye dışından izlenmeye bilir.

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
mrhaba,öncelikle emeklerinize sağlık,güncelleme gelmiş fakat ben eski sürümü silip güncellemek istedim bu nedenlede linkte sadece güncelleme olduğu için yeniden kurulum yapamıyorumacaba bir yöntemi varmı yada uygulamayı driveden indiremiyormuyum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri