cine10tv
Paylaşımcı
- Konular
- 12
Güncellendi dostum ...Tabiileri güncelle hocam açılmıyor hiç biri
Buraya bunları yazmana gerek yok.
Telegram Buyur gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Güncellendi dostum ...Tabiileri güncelle hocam açılmıyor hiç biri
Kardeş Emeğine Sağlık Keşke Pc İçinde Aynı Şekilde M3U Çıksa Çok Güzel Olur-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583
Ekli dosyayı görüntüle 4584
Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585
Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
İslam dostum-- Senin sorunun ne bilmiyorum ama inan artık sadece sana hizmet veriyorum gibi geliyor bana.Dün hiçbir şampiyonlar ligi maçını izleyemedim, hangi tabii kanalına tıkladıysam açılmadı, açıldıysa da başka bir kanal açıldı..
İslam kardeş izliyememiş hatta hiç biri açılmamış diyor .dün real - city maçını izledim hiç takılmadı
ben en çok yeşilçam kanalları için kullanıyordum ama programdan kalkmış
umarım tekrar eklenir
emeğine sağlık
Direkt uygulayamayi versin istersenSenden bir şey daha istemek istiyorum.Tabii Sende istersen.Mümkünse uygulamanın içindeki içerikleri bir m3u dosyası olarak paylaşabilir misin?
Parası varsa verelimDirekt uygulayamayi versin istersen![]()
Teşekkürler yorum için .Uygulamanız son dönemde bende bağımlılık yaptı diyebilirim. Çıtayı çok yükseğe çıkarmış durumdasınız, kendinizi aşmanız beklentisi ile her yeni versiyonda bakalım bu sefer neler yapılmış düşüncesi ile yenisini zevkle yüklüyorum. Başarılı çalışmalarınızın devam etmesi dileğiyle...
Birkac birşey sormak istiyorum;
1.Şu şu şu versiyon çıkkı (ÇIKTI) ifadesini kasıtlı mı yazıyorsunuz, espri olsun diye mi yoksa farkında değil misiniz merak ettim.
2. Relax & screensaver kayboldu. Kaldırdınız mı yoksa başka bir seçenek altına mı taşındı.
3. Habertürk Sporu göremedim.
İyi çalışmalar.
Hocam selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, kolay gelsin. Hocam benim kötüleme gibi bir niyetim yok. Olabilir sorun benden kaynaklanmış Olabilir. Ben Azerbaycanlıyım, o yüzden bende Olabilir sorun, teşekkürler kusura bakmayın. İyi günler, başarılar.İslam dostum-- Senin sorunun ne bilmiyorum ama inan artık sadece sana hizmet veriyorum gibi geliyor bana.
Bak dostum o Paketler 7/24 açık o Panel ayrı bir başlık ile her zaman akkif.
Onlar orjinal yayından çekiliyor ve 24 saat geri alma özelliği var.
sen sanırım başka alanlara girmişin.
bunu sana video çekerek şimdi ispatlarım yapmayın artık.
Çalışan ve sürekli akkif olan o kanallar herkez biliyor.
istersen şimdi bile bakabilirin ok.
Kendi hatanızı buraya bu şekilde yazmanız hiç hoş değil.
Yüzlerce insan izledi bende dahil bunuda bil lütfen
O zaman Diyeceksin ki:Hocam selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, kolay gelsin. Hocam benim kötüleme gibi bir niyetim yok. Olabilir sorun benden kaynaklanmış Olabilir. Ben Azerbaycanlıyım, o yüzden bende Olabilir sorun, teşekkürler kusura bakmayın. İyi günler, başarılar.
Tamamdır hocam, kusura bakma rica ediyorum ellerinize emeklerinize sağlıkO zaman VPN Kullan Dostum Orjinal yayınlar Türkiye dışından izlenmeye bilir
mrhaba,öncelikle emeklerinize sağlık,güncelleme gelmiş fakat ben eski sürümü silip güncellemek istedim bu nedenlede linkte sadece güncelleme olduğu için yeniden kurulum yapamıyorumacaba bir yöntemi varmı yada uygulamayı driveden indiremiyormuyum.-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583
Ekli dosyayı görüntüle 4584
Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585
Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551