Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

uygulama cok guzel ucretli iptv listeleri gibi umarım uzun süre kalır emeginize sağlık

Sonsuz teşekkürler uygulama sorunsuz çalışıyor bu hizmeti sağlamaya devam etmeniz dileğiyle
Çok Teşekkürler her zaman elimizden gelni yapıyoruz
DÜN AKŞAM SUNUCU GÜNCELLENDİ.
Yeni sunucuya geçtiğimiz için bazı cihazlar eski sunucudan veri çekmeye çalışıyor hata bu.
Hem bunun için hemde mini hatalar için bir kaç düzenleme yapıldı.
Kanal listeleyemen kişiler için CİHAZ yada Mobil Reset yapamadıkları için yeni versiyon yaptım.
Diğer kullanıcılar indirmek zorunda değil.
Kanal hatası alan kişiler için bu.

Birde Üst ara kısmını düzenledim.
Ekran yataydan dikeye - Yada dikeyden yataya geçişlerde video - tv yeniden başlıyormuş onu düzenledim-

3 mini hata düzenlendi Driver ek olarak eklenicek.daha sonraki güncellemede.
Bunların hepsi olucak
isteyen indirinsin sorun yok.

Photo 2025 01 30 01 05 27

SON HALİ BUDUR.

Photo 2025 01 30 01 22 20

versiyon adı : cine10tviptv563 indirin
İNDİR 1:
İNDİR 2 : bit.ly/sinetech6128

Ekli dosyalar

• photo_2025-01-30_01-22-20.jpg
    photo_2025-01-30_01-22-20.jpg
    84.2 KB · Görüntüleme: 10
version 3 son apk yükledim ama yine verileri çekemiyor.Boş siyah ekranda kaıyor.kanallar yok.

version 3 son apk yükledim ama yine verileri çekemiyor.Boş siyah ekranda kaıyor.kanallar yok

daha önce yüklemişmiydiniz . sorunsuz izliyormuydunuz bunlar önemli.
evet ise o zaman sizin ara bellek temizlememiş.
diğerlerinde sorunsuz açıldı çünkü

evet sorunsuz izliyordum. hem tvbox ta hem pc emulatorde denedim aynı sorun. ara belleği nasıl temizliycez anlamadım. silip tekrar kurdum ama olmadı.

evet sorunsuz izliyordum. hem tvbox ta hem pc emulatorde denedim aynı sorun. ara belleği nasıl temizliycez anlamadım. silip tekrar kurdum ama olmadı.
wifi 5 dk kapatın.cihazınız nedir bilmiyorum ama ara bellek temizliği için youtube bakın derim

Yeni TV Sİnema Kanalları ekleniyor.
Çocuk Tv Kanalları Ekledin.

Photo 2025 01 30 14 47 43

Photo 2025 01 30 14 47 37

spor kanallarını tek bir klasör altında toplasanız daha güzel bir görünüm olur diye sesli düşünüyorum ne dersiniz

Aslında hepsine ayrı klasör yapmak yerine klasör içinde klasör yapıp listeyi kısaltabilirsin bu şekilde liste çok duruyor

spor kanallarını tek bir klasör altında toplasanız daha güzel bir görünüm olur diye sesli düşünüyorum ne dersiniz
Selam yorum için sağolun benim sistemimde Klasör içinde Klasör olmaz.

Zaten bu sebep ile önemli ve populer içerikleri Sıralama ve kategori şeklinde ayırdım.
SPOR
ULUSAL TV
TV SİNEMA
ÇOCUK
FLİM DİZİ
YABANCI

Diye alışırsınız ve çok daha kolay erişim.
o onun için de bu bunun içinde diye aramazsınız.

Ayrıca ARAMA Bölümü size çok yardımcı olacaktır.
örnek bir aktör adı yazın. / yada kanal ismi / yada dizi ismi / flim ismi / listeler size

Aslında hepsine ayrı klasör yapmak yerine klasör içinde klasör yapıp listeyi kısaltabilirsin bu şekilde liste çok duruyor
Üst kısımda cevapladım okursanız.
Teşekkürler yorum için

anlık ve günlük güncelleme yapan tek program helal olsun kardeşim emeğine sağlık tırnağına taş değmesin seviyorum seni hem burda hem telegram da sürekli aktif olan tek program ci program soran tüm arkadaşlara sürekli tavsiye ediyorum

Emeğiniz sağlık kardeşim uygulama çok güzel olmuş teşekkürler

anlık ve günlük güncelleme yapan tek program helal olsun kardeşim emeğine sağlık tırnağına taş değmesin seviyorum seni hem burda hem telegram da sürekli aktif olan tek program ci program soran tüm arkadaşlara sürekli tavsiye ediyorum

Teşekkürler yorum için.
Dediğim gibi bu alanda Tek olucaz.
İPTV üçretli ne kadar yayın varsa devamlı güncellenecek ve yayın verilecek.

Hiç bir uygulamada bulamayacağınız içerikler kanallar bu uygulamada olucak.
En sevilen NBA Takım Kanalları bile eklendi .
Maç zamanı hepsi akkif iyi seyirler.

Photo 2025 01 30 18 01 48

Konuyu görüntüleyenler

Geri