mertcanaygun39
Üye
- Konular
- 7
Sonsuz teşekkürler uygulama sorunsuz çalışıyor bu hizmeti sağlamaya devam etmeniz dileğiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dünya Spor Kanalları daha çok var bitmedi.Emeğinize sağlık ayrıca DAZN Platformda süper oldu![]()
Çok Teşekkürler her zaman elimizden gelni yapıyoruzSonsuz teşekkürler uygulama sorunsuz çalışıyor bu hizmeti sağlamaya devam etmeniz dileğiyle
DÜN AKŞAM SUNUCU GÜNCELLENDİ.neden ne olabilr
version 3 son apk yükledim ama yine verileri çekemiyor.Boş siyah ekranda kaıyor.kanallar yok
wifi 5 dk kapatın.cihazınız nedir bilmiyorum ama ara bellek temizliği için youtube bakın derimevet sorunsuz izliyordum. hem tvbox ta hem pc emulatorde denedim aynı sorun. ara belleği nasıl temizliycez anlamadım. silip tekrar kurdum ama olmadı.
Selam yorum için sağolun benim sistemimde Klasör içinde Klasör olmaz.spor kanallarını tek bir klasör altında toplasanız daha güzel bir görünüm olur diye sesli düşünüyorum ne dersiniz
Üst kısımda cevapladım okursanız.Aslında hepsine ayrı klasör yapmak yerine klasör içinde klasör yapıp listeyi kısaltabilirsin bu şekilde liste çok duruyor
anlık ve günlük güncelleme yapan tek program helal olsun kardeşim emeğine sağlık tırnağına taş değmesin seviyorum seni hem burda hem telegram da sürekli aktif olan tek program ci program soran tüm arkadaşlara sürekli tavsiye ediyorumDünya Spor Kanalları eklendi ve eklenmeye devam ediyor.
Hiçbir yerde bulamayacağınız spor kanalları ekleniyor...
Ekli dosyayı görüntüle 3651
Ekli dosyayı görüntüle 3652
Ekli dosyayı görüntüle 3653
Ekli dosyayı görüntüle 3655
Ekli dosyayı görüntüle 3656
Ekli dosyayı görüntüle 3657
anlık ve günlük güncelleme yapan tek program helal olsun kardeşim emeğine sağlık tırnağına taş değmesin seviyorum seni hem burda hem telegram da sürekli aktif olan tek program ci program soran tüm arkadaşlara sürekli tavsiye ediyorum
Emeğinize sağlıkDünya Spor Kanalları eklendi ve eklenmeye devam ediyor.
Hiçbir yerde bulamayacağınız spor kanalları ekleniyor...
Ekli dosyayı görüntüle 3651
Ekli dosyayı görüntüle 3652
Ekli dosyayı görüntüle 3653
Ekli dosyayı görüntüle 3655
Ekli dosyayı görüntüle 3656
Ekli dosyayı görüntüle 3657