mertcanaygun39
Üye
- Konular
- 7
Admin senden ricam ülkemizde yayınlanan eski yeni türk dizileri ve filmlerini ekleme imkanın olursa ekleyebilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerEmeğinize sağlık
onun yerine 7/27 diziler var eski flim dizi çok yer kaplar aramak bulmak aylarımı alırAdmin senden ricam ülkemizde yayınlanan eski yeni türk dizileri ve filmlerini ekleme imkanın olursa ekleyebilirsin
Sorunu anlattım çözümü.Bu kadar kaliteli bir uygulama diye arkadaşlara bahsetmiştim.Sıkıntı aynı ana denk gelse de kalite kalitedir.Daha dikkatli olmak gerekir.
TeşekkülerEmeğinize sağlık
Dostum internet bağlantın.iyi akşamlar kardeşim emeğinize yuregınıze sağlık guzel çalışma olmuş lakın baştan sona trt 1 den tut diğer tum kanallar da olmak dahılınde hepsınde anlık takılmalar mevcut bır turlu onune gecemıyoruz sanırsın kı kekeme bırını ızlıyorsun bunu nasıl aşacagız teşekkurler emulator memu
Dostum Anabaşlıkda Açıklama var okursanız.belgesel kanallarında yayın hep kesilip geri geliyor gidiyor geliyor saniyelik niye yapıyor bunu.
Teşekkür ederim hocam yine cevap verdiğiniz içinonun yerine 7/27 diziler var eski flim dizi çok yer kaplar aramak bulmak aylarımı alır
bu yüzden Türk yapımı bütün diziler 7/24 yayınları var.
Aktör Tv kanalları var.
Yeşilçam Kanalları var
10 numara beş yıldız bir uygulama neredeyse kusursuz hatta son zamanların en iyisi tek kusuru varsa o da bir kaç kanalda ses sorunu yani sessiz yayınlar onun haricinde mükemmelEmeğinize elinize sağlık
TV ye yükledim belgesel kanallarının çoğunda ses var yeşil ekran geliyor bazen yine takılma ve 5 6 saniye geriye dönme yapıyor
Teşekkürler yorumunuz için ...Uygulama çok güzel teşekkürler
Sorun düzeltildi Dostum haklıymışın gözümden kaçmış .Telefonu yataydan dikeye veya tam tersini yapınca filmler başa dönüyor. Birde telefonda en boy oranında sorun var. Basık gözüküyor görüntüler.
Teşekkürler Dostum10 numara beş yıldız bir uygulama neredeyse kusursuz hatta son zamanların en iyisi tek kusuru varsa o da bir kaç kanalda ses sorunu yani sessiz yayınlar onun haricinde mükemmelyapan sizlerin elleri dert görmesin harikasınız sınırsız sonsuz teşekkürler sağolun varolun.
SELAM Teşekkürler yorum için.Ellerinize sağlık uygulama çok güzel, cep telefonunda görüntü dikey bunu düzeltebilirmiyim.