Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Admin senden ricam ülkemizde yayınlanan eski yeni türk dizileri ve filmlerini ekleme imkanın olursa ekleyebilirsin

Bu kadar kaliteli bir uygulama diye arkadaşlara bahsetmiştim.Sıkıntı aynı ana denk gelse de kalite kalitedir.Daha dikkatli olmak gerekir.

Admin senden ricam ülkemizde yayınlanan eski yeni türk dizileri ve filmlerini ekleme imkanın olursa ekleyebilirsin
onun yerine 7/27 diziler var eski flim dizi çok yer kaplar aramak bulmak aylarımı alır :)
bu yüzden Türk yapımı bütün diziler 7/24 yayınları var.

Aktör Tv kanalları var.
Yeşilçam Kanalları var

Bu kadar kaliteli bir uygulama diye arkadaşlara bahsetmiştim.Sıkıntı aynı ana denk gelse de kalite kalitedir.Daha dikkatli olmak gerekir.
Sorunu anlattım çözümü.
Sunucu değişimi sonrası eski sunucuyu tanıyor bazı cihazlar yapaıyorsanız telegram gelin orda detaylı sizede anlatalım herkezin sorunu çözüldü.

iyi akşamlar kardeşim emeğinize yuregınıze sağlık guzel çalışma olmuş lakın baştan sona trt 1 den tut diğer tum kanallar da olmak dahılınde hepsınde anlık takılmalar mevcut bır turlu onune gecemıyoruz sanırsın kı kekeme bırını ızlıyorsun bunu nasıl aşacagız teşekkurler emulator memu

iyi akşamlar kardeşim emeğinize yuregınıze sağlık guzel çalışma olmuş lakın baştan sona trt 1 den tut diğer tum kanallar da olmak dahılınde hepsınde anlık takılmalar mevcut bır turlu onune gecemıyoruz sanırsın kı kekeme bırını ızlıyorsun bunu nasıl aşacagız teşekkurler emulator memu
Dostum internet bağlantın.
PC ve emilatör kasması.
ve bunun gibi bir çok örnek.
Bunun önüne geçmen için iyi bir bağlantı ve iyi bir cihaz.
Artık yayınlar HD ve FHD

belgesel kanallarında yayın hep kesilip geri geliyor gidiyor geliyor saniyelik niye yapıyor bunu.

AVRUPA MAÇLARI
belgesel kanallarında yayın hep kesilip geri geliyor gidiyor geliyor saniyelik niye yapıyor bunu.
Dostum Anabaşlıkda Açıklama var okursanız.
Başka sorun varsa telegramdan rahat yardım alırsınız. Tşkler .

Emeğinize elinize sağlık
TV ye yükledim belgesel kanallarının çoğunda ses var yeşil ekran geliyor bazen yine takılma ve 5 6 saniye geriye dönme yapıyor
10 numara beş yıldız bir uygulama neredeyse kusursuz hatta son zamanların en iyisi tek kusuru varsa o da bir kaç kanalda ses sorunu yani sessiz yayınlar onun haricinde mükemmel 👌 yapan sizlerin elleri dert görmesin harikasınız sınırsız sonsuz teşekkürler sağolun varolun.

Telefonu yataydan dikeye veya tam tersini yapınca filmler başa dönüyor. Birde telefonda en boy oranında sorun var. Basık gözüküyor görüntüler.
Sorun düzeltildi Dostum haklıymışın gözümden kaçmış .
Sorun kalmadı şimdi.

10 numara beş yıldız bir uygulama neredeyse kusursuz hatta son zamanların en iyisi tek kusuru varsa o da bir kaç kanalda ses sorunu yani sessiz yayınlar onun haricinde mükemmel 👌 yapan sizlerin elleri dert görmesin harikasınız sınırsız sonsuz teşekkürler sağolun varolun.
Teşekkürler Dostum

Ellerinize sağlık uygulama çok güzel, cep telefonunda görüntü dikey bunu düzeltebilirmiyim.

Ellerinize sağlık uygulama çok güzel, cep telefonunda görüntü dikey bunu düzeltebilirmiyim.
SELAM Teşekkürler yorum için.
dostum bunu bilerek yaptık tüm cihazlara tam ekran tuşu tıklamak zorunda kalmasın diye full ekran yapıldı.
Tel yatay yapınca bence.

İlerleyen zamanlarda başka alternatifimiz olursa bir düzenleme yapabiliriz

Konuyu görüntüleyenler

Geri