Öneri 🌈 CINE10 İPTV - GÜNCELLENİYOR YAKINDA

Uygulama ücretli mi oldu, sinema kanallları tıkladığında satın almanız gerekli uyarısı çıkıyor🤔

Maalesef çoğu feed yayında dahil ücretli oldu emeğe saygı gostermessen korsanda paralı olacak yakında

Maalesef çoğu feed yayında dahil ücretli oldu emeğe saygı gostermessen korsanda paralı olacak yakında
bence emeğe saygı dan kaynaklanmıyor hocam zaten bu planlı bırsey oda bır parcası sana free verır verır sonra nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye yakında farklı ısımle free bır apk cıkmazsa ben bılmıyorum :) reklamkoyulsun eyv ama paralı burdakı foruma bıraz ters dusuyor :)

bence emeğe saygı dan kaynaklanmıyor hocam zaten bu planlı bırsey oda bır parcası sana free verır verır sonra nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye yakında farklı ısımle free bır apk cıkmazsa ben bılmıyorum :) reklamkoyulsun eyv ama paralı burdakı foruma bıraz ters dusuyor :)
Usta reklamsız yapıyorlar yani modluyorlar uygulamayı haliyle paralı yapıyorlar

Bu forumun bir paneli olsa iyi olurdu Sinetech Panel bir yönetici Admin olduğum forumda yapıyor şuan

Usta reklamsız yapıyorlar yani modluyorlar uygulamayı haliyle paralı yapıyorlar
gölgetv de aynı sorunda adam haftada 2 kez update yapıyor.. ama burdakı foruma sinetech sayfasına ters dusuyor. herkes nasıl ısterse oyle yapar tabı ama paralı apk cozum degıl .

Paralı yapıpta Tokensiz sistem inşaa edildiyse boşa paralı yapılmıştır aksi durumda parası neyse verilip kaynakları çekilip kullanılır pek zor değil yada cracklenir uygulama token olmadığı için yayınların izlenmesi devam eder yani paralı yapıldı ise token şart.

Yolunda başarılar…

Paylaşımcılar sunuculari birleştirse sinetech panel yapcan çok iyi olur😁😁

Uygulama ücretli mi oldu, sinema kanallları tıkladığında satın almanız gerekli uyarısı çıkıyor🤔
Ücretli yayınlar var Ücretsiz Yayınlar var -- Ücretisz Bu uygulmada Sinema knalları Sınırlıdır o kadar.
Yani İp Tv Ayrı Bu Uygulama Syrıdır Bunu bilin yeter

Geri