Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
evet hocam uygulama ücretli oldu arkadasımız kendı kullanır artık.Uygulama ücretli mi oldu, sinema kanallları tıkladığında satın almanız gerekli uyarısı çıkıyor![]()
bence emeğe saygı dan kaynaklanmıyor hocam zaten bu planlı bırsey oda bır parcası sana free verır verır sonra nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye yakında farklı ısımle free bır apk cıkmazsa ben bılmıyorumMaalesef çoğu feed yayında dahil ücretli oldu emeğe saygı gostermessen korsanda paralı olacak yakında
Usta reklamsız yapıyorlar yani modluyorlar uygulamayı haliyle paralı yapıyorlarbence emeğe saygı dan kaynaklanmıyor hocam zaten bu planlı bırsey oda bır parcası sana free verır verır sonra nasreddın hoca mısalı ya tutarsa dıye yakında farklı ısımle free bır apk cıkmazsa ben bılmıyorumreklamkoyulsun eyv ama paralı burdakı foruma bıraz ters dusuyor
![]()
gölgetv de aynı sorunda adam haftada 2 kez update yapıyor.. ama burdakı foruma sinetech sayfasına ters dusuyor. herkes nasıl ısterse oyle yapar tabı ama paralı apk cozum degıl .Usta reklamsız yapıyorlar yani modluyorlar uygulamayı haliyle paralı yapıyorlar
Ücretli yayınlar var Ücretsiz Yayınlar var -- Ücretisz Bu uygulmada Sinema knalları Sınırlıdır o kadar.Uygulama ücretli mi oldu, sinema kanallları tıkladığında satın almanız gerekli uyarısı çıkıyor![]()
Bekliyoruz üstad. Western filmleri benim kırmızı çizgimGüncellicem Güncelle Var bu yüzden yazdım Güncelleniyor Diye