dehakan7
Müdavim
- Konular
- 344
Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruzHoppaaa! Ben bunu nasıl keşfetmedim? Emeğinize sağlık.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruzHoppaaa! Ben bunu nasıl keşfetmedim? Emeğinize sağlık.![]()
biraz karıştırın, kısayollar da çok güzelHoppaaa! Ben bunu nasıl keşfetmedim? Emeğinize sağlık.![]()
iyi akşamlar
chrome için bir eklenti vardı sitede görmüştüm bulamıyorum
web yayın linkini gösteren bir ekleti bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Rica ederim, kolay gelsin.kesinlikle bu teşekkür ederim.
Chatgpt3 için kullanırdım, az ekmeğini yemedim.hocam ben biraz illegal olarak kullanıyorum gerçi uzunca zamandır kullanma gereğinde bulunmadım ama olsun kullandığım vakitler bu şekilde kullanıyordum. Mevzu tam olarak şu bir kişi rat yediği vakit loglanır bu loglar içinde chrome için çerezlerde olur chrome çerezlerinde netflix kullanıcı adı şifresi kaydedilirse bu çerez olarak saklanır var olan bu çerezi ele geçirdiğimiz vakit netflix sitesine girip cookie editör programı ile cookieyi siteye gömeriz ve otomatik olarak kişinin netflix hesabına giriş yaparız
Yani o önemsenmeyen çerezler aslında çok tehlikeli işler yapabiliyor kart bilgilerini kaydetmek çerez olarak saklanır ele geçirilince vay haline gerisini siz düşünün.
Ama o zamanlar Kali değil BacktracktıYok hocam istemiyorum zira uğraşmam da zaten. Konu konuyu açtığı için söyledim Kali Linux ile basit düzeyde uğraşıp wifi hacklemekten tutun da Win95-98 arası IP aralığını snifflediğimiz zamanlar oldu. Halen var mıdır diye merak etmiştim zaten. Ayrıca RATların çoğu patlamıştır diye düşünüyorum Windows 10'un Antivirüsü sistemine dahil etmesinden dolayı.
peki bu yaptığından korunmak için ne yapmak gerekiyor? browserımda steam hesabı, okul maili falan açık oluyor ya da şifreyi kendisi giriyor.hocam ben biraz illegal olarak kullanıyorum gerçi uzunca zamandır kullanma gereğinde bulunmadım ama olsun kullandığım vakitler bu şekilde kullanıyordum. Mevzu tam olarak şu bir kişi rat yediği vakit loglanır bu loglar içinde chrome için çerezlerde olur chrome çerezlerinde netflix kullanıcı adı şifresi kaydedilirse bu çerez olarak saklanır var olan bu çerezi ele geçirdiğimiz vakit netflix sitesine girip cookie editör programı ile cookieyi siteye gömeriz ve otomatik olarak kişinin netflix hesabına giriş yaparız
Yani o önemsenmeyen çerezler aslında çok tehlikeli işler yapabiliyor kart bilgilerini kaydetmek çerez olarak saklanır ele geçirilince vay haline gerisini siz düşünün.