Chrome için faydalı eklenti tavsiyeleri ...

iyi akşamlar
chrome için bir eklenti vardı sitede görmüştüm bulamıyorum
web yayın linkini gösteren bir ekleti bilen varsa paylaşırsa sevinirim

iyi akşamlar
chrome için bir eklenti vardı sitede görmüştüm bulamıyorum
web yayın linkini gösteren bir ekleti bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Bu mesajımdaki eklenti mi yoksa farklı birşey miydi?

hocam ben biraz illegal olarak kullanıyorum gerçi uzunca zamandır kullanma gereğinde bulunmadım ama olsun kullandığım vakitler bu şekilde kullanıyordum. Mevzu tam olarak şu bir kişi rat yediği vakit loglanır bu loglar içinde chrome için çerezlerde olur chrome çerezlerinde netflix kullanıcı adı şifresi kaydedilirse bu çerez olarak saklanır var olan bu çerezi ele geçirdiğimiz vakit netflix sitesine girip cookie editör programı ile cookieyi siteye gömeriz ve otomatik olarak kişinin netflix hesabına giriş yaparız :)
Yani o önemsenmeyen çerezler aslında çok tehlikeli işler yapabiliyor kart bilgilerini kaydetmek çerez olarak saklanır ele geçirilince vay haline gerisini siz düşünün.
Chatgpt3 için kullanırdım, az ekmeğini yemedim.

Yok hocam istemiyorum zira uğraşmam da zaten. Konu konuyu açtığı için söyledim Kali Linux ile basit düzeyde uğraşıp wifi hacklemekten tutun da Win95-98 arası IP aralığını snifflediğimiz zamanlar oldu. Halen var mıdır diye merak etmiştim zaten. Ayrıca RATların çoğu patlamıştır diye düşünüyorum Windows 10'un Antivirüsü sistemine dahil etmesinden dolayı.
Ama o zamanlar Kali değil Backtracktı :)

Bitwarden şifre yöneticisi eklentisi iyi
Toby tarayıcı sekmelerini kaydeden yöneten eklenti fena değil Chrome flags ayarları baya iyi eklenti kurmana gerek kalmıyor

Youtube için bir chrome eklentisi.

Çok fazla özelliği var.

Kısaca yazacak olursam:
  • Youtube sayfasını farklı bir temada kullanabiliyorsunuz.
  • Oynatıcı üzerine eklenen buton ile istediğiniz anın ekran fotoğrafını alabiliyorsunuz.
  • Reklamları engelleyebiliyor, youtube logo ve ülke simgesini kapatabiliyor, sağ üst köşedeki bildirim ve kullanıcı simgelerini kapatabiliyorsunuz vs.
  • Video altındaki alandan görüntüleme ve detaylar gibi kısımları, video açıklamasını, yorumları gizleyebiliyorsunuz.
  • Video'ya kalan süre ekleyebiliyorsunuz. Böylece video süresinin sağında parantez içinde bitimine ne kadar kaldığını da görebiliyorsunuz.
  • Video ve kanallar için kara liste oluşturabiliyorsunuz.
  • İlerleme çubuğunun rengini değiştirebiliyorsunuz.
ve dahası tabi ki.

Eklentiyi kurduktan sonra sağ üst köşedeki eklentiler simgesine tıklayıp Improve Youtube eklentisine tıkladığınızda simgeler halinde başlıkları görebilirsiniz. Genel, oynatıcı, görünüm gibi. Her bir alandan farklı özellikleri düzenleyebiliyorsunuz. Çok fazla düzenleme seçeneği olduğu için böyle başlıklar altında olması aradığınız kısımla ilgili düzenlemeleri bulmak için iyi bir yol.
Ayrıca Eklentiye tıkladığınızda açılacak mini pencerenin sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye tıkladığınızda yaptığınız tüm etkin özellikleri tek seferde görebiliyor ve eklenti ayarlarına girerek isterseniz dil ve yedekleme gibi seçenekleri kullanabiliyorsunuz.

Youtube üzerinde çok zaman geçirenler için güzel bir eklenti.

Chrome görev yöneticisine göre o anda aktif bir video varken ve benim ayarlarıma göre eklenti 20MB kadar bellek kullanıyor. Ayarlar fazlalaşırsa daha fazla anlık müdahaleden dolayı kullanım boyutu artabilir.

Siz de chrome üzerindeki açık sayfaların ve varsa yüklü eklentilerinizin ne kadar bellek kullandığını kontrol etmek isterseniz Shift+ESC tuşlarına basarsanız Chrome Görev Yöneticisi penceresi açılacaktır. Ekran kartınız da dahil açık sekmeler, Hizmet Çalışanları (eklentiler) gibi bellek kullanımlarını takip edebilirsiniz.
Zaman zaman yüklü eklentilerden sonra tarayıcı zorlanıyorsa bu kısım işinize yarayabilir. Yüklü bir eklenti sorun çıkarıyorsa bellek kullanımı açısından, sisteminizi rahatlatmak adına kaldırmak isteyebilirsiniz böylece.

AdGuard Reklam Engelleyici reklam engellemede çok youtube reklamlarını bile engelliyor

hocam ben biraz illegal olarak kullanıyorum gerçi uzunca zamandır kullanma gereğinde bulunmadım ama olsun kullandığım vakitler bu şekilde kullanıyordum. Mevzu tam olarak şu bir kişi rat yediği vakit loglanır bu loglar içinde chrome için çerezlerde olur chrome çerezlerinde netflix kullanıcı adı şifresi kaydedilirse bu çerez olarak saklanır var olan bu çerezi ele geçirdiğimiz vakit netflix sitesine girip cookie editör programı ile cookieyi siteye gömeriz ve otomatik olarak kişinin netflix hesabına giriş yaparız :)
Yani o önemsenmeyen çerezler aslında çok tehlikeli işler yapabiliyor kart bilgilerini kaydetmek çerez olarak saklanır ele geçirilince vay haline gerisini siz düşünün.
peki bu yaptığından korunmak için ne yapmak gerekiyor? browserımda steam hesabı, okul maili falan açık oluyor ya da şifreyi kendisi giriyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri