Chrome için faydalı eklenti tavsiyeleri ...

Yok hocam istemiyorum zira uğraşmam da zaten. Konu konuyu açtığı için söyledim Kali Linux ile basit düzeyde uğraşıp wifi hacklemekten tutun da Win95-98 arası IP aralığını snifflediğimiz zamanlar oldu. Halen var mıdır diye merak etmiştim zaten. Ayrıca RATların çoğu patlamıştır diye düşünüyorum Windows 10'un Antivirüsü sistemine dahil etmesinden dolayı.
rat patlamaz hocam exe dosyasını build ettikten sonra fudlarsanız sorun kalmıyor :)

youtube videolarını pot player ile oynatmak icin kullandığım bir eklenti.
add pot player'e ekle diyorum izleyeceğim bütün videoları
pot player ile izliyorum
(not : pot player pc de kurulu olmalı)

youtube videolarını pot player ile oynatmak icin kullandığım bir eklenti.
add pot player'e ekle diyorum izleyeceğim bütün videoları
pot player ile izliyorum
(not : pot player pc de kurulu olmalı)

selam pot player kurulu eklenti kurulu ama add pot player menüsü yok nasıl aktif yapabilirim ?

selam pot player kurulu eklenti kurulu ama add pot player menüsü yok nasıl aktif yapabilirim ?
browser ac kapa yapın demekten başka öneri aklıma gelmiyor.
onlarca kez yüklediğim bir eklenti ve hic bu tür sorunla karşılaşmadım.eklentiyi ve pot player setup yükledikten sonra direkt olarak calışıyor nomalde.

VideoPlayer MPD/M3U8/M3U/EPG için öğe logo resmi
VideoPlayer MPD/M3U8/M3U/EPG

Genel bakış
DASH (mpd), HLS (m3u8) formatında ve EPG destekli M3U listesinde videolar veya canlı yayınlar için yerel video oynatıcı.

DESTEKLENENLER:
* CANLI ve VODS akışları.
* Kanal seçici ve EPG desteğiyle M3U çalma listesi oynatma.
* Ses ve video parçasının seçimi.
* Altyazı seçimi.
* Oynatma hızı seçimi.
* Widevine, Fairplay ve Clearkey DRM.
* Özel çalma listesi.
* "&title=" parametresini kullanan özel başlık
* "&image=" parametresini kullanan özel resim
* "&headers=" parametresini kullanan özel başlıklar
* Uzantı simgesine tıklayarak otomatik video oynatmayı etkinleştirin/devre dışı bırakın.

NASIL KULLANILIR:
Sadece .mpd veya .m3u8 video dosyasının veya .m3u listesinin URL'sine erişmeniz yeterlidir.
Bağlantıya erişildiğinde oynatıcı otomatik olarak açılacaktır.
Eklenti sayfasındaki açıklamaların bir kısmı yukarıdaki gibidir.

M3u listelerini denemek için bit.ly/sinem3u ve tinyurl.com/patronSpor adreslerini girdiğim anda tarayıcı içinde açılan ve pek ihtiyacım olmamasına rağmen Türkçe olarak çalıştırılan bir eklenti. PC için farklı bir uygulama olmadan bu yeter diyemem çünkü tahminimce yüksek boyutlu listeleri açmakta zorlanabilir ki buna 10+ mb listeler dahil. Fakat kekik veya @patr0n 'un eklediği patronspor linki çok fazla kanal içermediği için rahatlıkla ve çok akıcı bir şekilde çalışıyor.

VideoPlayer MPD/M3U8/M3U/EPG için öğe logo resmi
VideoPlayer MPD/M3U8/M3U/EPG

Eklenti sayfasındaki açıklamaların bir kısmı yukarıdaki gibidir.

M3u listelerini denemek için bit.ly/sinem3u ve tinyurl.com/patronSpor adreslerini girdiğim anda tarayıcı içinde açılan ve pek ihtiyacım olmamasına rağmen Türkçe olarak çalıştırılan bir eklenti. PC için farklı bir uygulama olmadan bu yeter diyemem çünkü tahminimce yüksek boyutlu listeleri açmakta zorlanabilir ki buna 10+ mb listeler dahil. Fakat kekik veya @patr0n 'un eklediği patronspor linki çok fazla kanal içermediği için rahatlıkla ve çok akıcı bir şekilde çalışıyor.

Harika çalışıyor teşekkürler @m3ulistebakicisi

Yeri mi bilmiyorum, bir sorum olacak arkadaşlar. Sinetech Driver'daki Chrome güncellenebilir mi? Android TV ye yükledim. Chrome güncel değil uyarısı veriyor. Lütfen yardım..

Yeri mi bilmiyorum, bir sorum olacak arkadaşlar. Sinetech Driver'daki Chrome güncellenebilir mi? Android TV ye yükledim. Chrome güncel değil uyarısı veriyor. Lütfen yardım..
Selam TV ye apkpure yada aptoide tv yükleyin sonra güncelleme kısmına girince chrome varsa güncelleme yapabilir, ama sonrasında çalışır mı denemedim .

apkpure link

aptoide Tv link

Benim bildiğim bir eklenti var; bu eklenti, Amazon ve AliExpress'teki aynı ürünleri aramanıza ve geçmiş fiyatları görmenize olanak tanıyor

Privacy Badger
uBlock Origin
Decentraleyes
Deepl
I dont care about cookies
Sahibinden fiyat geçmişi
Canvas Blocker
Bu eklentileri kullanırken kendiniz test etmeniz çok önemli. Sizin çokça kullandığınız sitelerde crash olursa o site için devre dışı bırakabilirsiniz.
Bu arada browser olarak da Firefox forku olan Floorp tavsiye ederim. Manifestle filan uğraşmazsınız.

Privacy Badger
uBlock Origin
Decentraleyes
Deepl
I dont care about cookies
Sahibinden fiyat geçmişi
Canvas Blocker
Bu eklentileri kullanırken kendiniz test etmeniz çok önemli. Sizin çokça kullandığınız sitelerde crash olursa o site için devre dışı bırakabilirsiniz.
Bu arada browser olarak da Firefox forku olan Floorp tavsiye ederim. Manifestle filan uğraşmazsınız.
Sahibinden fiyat geçmişi çalışmıyor zaten site bu uzantıyı engelledi diye haber var.

Olmazsa olmaz reklam engelleyici.Tek geçerim.Özellikle youtube taki reklamlarda,film izleme sitelerinde mükemmel çalışıyor...
ben iki adet kullanıyorum farklı şekilde çözen var mı ? birinde malum youtube a izin verip diğerinde engelliyorum. dolayısıyla eski usul devam. bir çok site içinde aynı şeyi yapıyorum. uyarı verirse birinden izin verip diğerinden engelliyorum. virüs virüsle savaşıyor :) ben de yolunda a.ş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    17.2 KB · Görüntüleme: 12

Mouse Tooltip Translator - PDF & Youtube dual subs​

Fareyi yazının üstüne getirin sadece. Ayarladığınız dile anında çevirsin.
EDGE
CHROME
Çok iyiymiş ya gerçekten işime yarıyor :D Teşekkürler ihtiyacım olduğunu bile bilmediğim bir eklentiyi paylaştığınız için 🥳

Android tv de youtube reklamlarini nasil engelleyebilirim

İnternet üzerinden herhangi bir video veya film izlerken ses düzeylerinde dengesizliğe denk gelebiliyoruz. Buna örnek vermek gerekirse, izlediğiniz bir filmde karakter diyaloglarının sesi kısık fakat arkadaki efektlerin sesi yüksek gelebiliyor veya kulaklığınızın sesi sonda olmasına rağmen herhangi bir videonun sesi size çok az gelebiliyor.

Volume Master, Chrome üzerinden izlediğiniz her videonun sesini tek tıkla kendinize göre ayarlamanıza olanak tanıyor.

1733237239626

Konuyu görüntüleyenler

Geri