Öneri ChatGPT M3U Listenizi 1dk.da Düzenlesin (Beleş)

Yeni liste için soruyorsan forumda bununla ilgili birçok konu var oralardan temin edebilirsin. Yok eğer ChatGPT'nin düzenlediği listeyi soruyorsan indirmek için ChatGPT link veriyor zaten.
Ben de bir ara denemiştim ücretsiz sürümünde ama yeteri kadar kararlı değil, hata payı yüksek. Bir de çok nazlanıyor'' Bunlar yasadışı olabilir, falan filan''

Güzel fikir. Yapayın bizi kullanmasına izin vermeyelim, biz onu kullanalım :D
Ek bilgi olarak bu liste düzenleme işini alternatif olarak Ultimate IPTV playlist loader programıyla da yapabiliriz.

teşekkür ederim

bende hangi linke baktıysam Bağlantı hatası: TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource. bu hatayı veriyor

bende hangi linke baktıysam Bağlantı hatası: TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource. bu hatayı veriyor
Linkler patlamış olabilir başka linkleri deneyin @Adnan K. Hocamın 116 adet verdiği linkler içinde 79 tanesi çalışıyor içinden seçip kullanabilirsiniz

Ben de bir ara denemiştim ücretsiz sürümünde ama yeteri kadar kararlı değil, hata payı yüksek. Bir de çok nazlanıyor'' Bunlar yasadışı olabilir, falan filan''
yapay zekaya vereceğin komut yani prompt çok önemli. Doğru komutla ve birkaç denemeyle her işini minimum hata ile zahmetsizce yaptırabilirsin

Konuyu görüntüleyenler

Geri