GenesisYinesis
BANNED
- Konular
- 7
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yeni liste için soruyorsan forumda bununla ilgili birçok konu var oralardan temin edebilirsin. Yok eğer ChatGPT'nin düzenlediği listeyi soruyorsan indirmek için ChatGPT link veriyor zaten.Linki nasıl alacaz usta
vay arkadaş çok iyi düşünceEvet arkadaşlar, binlerce hatta 10 binlerce satırlı M3U Kanal listenizi ChatGPT bir dakikadan kısa bir sürede istemediğiniz kanalları çıkarıp, istediğiniz kanalları da düzenlemesini sağlayın. Üstelik beleş.
Ekli dosyayı görüntüle 907Ekli dosyayı görüntüle 908Ekli dosyayı görüntüle 909Ekli dosyayı görüntüle 910
Genelde linki adres satırına yapıştırıp adrese gittiğinizde m3u listesi iner.M3u linkini nasıl dosyaya dönüştürcez
Ben de bir ara denemiştim ücretsiz sürümünde ama yeteri kadar kararlı değil, hata payı yüksek. Bir de çok nazlanıyor'' Bunlar yasadışı olabilir, falan filan''Yeni liste için soruyorsan forumda bununla ilgili birçok konu var oralardan temin edebilirsin. Yok eğer ChatGPT'nin düzenlediği listeyi soruyorsan indirmek için ChatGPT link veriyor zaten.
Bunu kullanıyorum; BaZnGa IPTV M3U EditorGüzel fikir. Yapayın bizi kullanmasına izin vermeyelim, biz onu kullanalım
Ek bilgi olarak bu liste düzenleme işini alternatif olarak Ultimate IPTV playlist loader programıyla da yapabiliriz.
Seçeneğin çok olması her zaman iyidirBunu kullanıyorum; BaZnGa IPTV M3U Editor
link lütfenEvet arkadaşlar, binlerce hatta 10 binlerce satırlı M3U Kanal listenizi ChatGPT bir dakikadan kısa bir sürede istemediğiniz kanalları çıkarıp, istediğiniz kanalları da düzenlemesini sağlayın. Üstelik beleş.
Ekli dosyayı görüntüle 907Ekli dosyayı görüntüle 908Ekli dosyayı görüntüle 909Ekli dosyayı görüntüle 910
link lütfen
teşekkür ederim![]()
Öneri - ChatGPT M3U Listenizi 1dk.da Düzenlesin (Beleş)
Evet arkadaşlar, binlerce hatta 10 binlerce satırlı M3U Kanal listenizi ChatGPT bir dakikadan kısa bir sürede istemediğiniz kanalları çıkarıp, istediğiniz kanalları da düzenlemesini sağlayın. Üstelik beleş.forum.sinetech.tr
![]()
14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri
Yeni konu için tıklayınız Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya...forum.sinetech.tr
özel olarak kişiselleştirdim onu, tercihlerime göre bana nasıl cevap vermesini istediğimi (deetaylı mı, özet mi, espirili mi) hitab tarzı, samimiyeti vb. ayarlayıp zamanla öğrenmesini sağlayabilirsin.vay arkadaş çok iyi düşüncene güzel anlaşmışsınız
![]()
Linkler patlamış olabilir başka linkleri deneyin @Adnan K. Hocamın 116 adet verdiği linkler içinde 79 tanesi çalışıyor içinden seçip kullanabilirsinizbende hangi linke baktıysam Bağlantı hatası: TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource. bu hatayı veriyor
sağol dostum![]()
yapay zekaya vereceğin komut yani prompt çok önemli. Doğru komutla ve birkaç denemeyle her işini minimum hata ile zahmetsizce yaptırabilirsinBen de bir ara denemiştim ücretsiz sürümünde ama yeteri kadar kararlı değil, hata payı yüksek. Bir de çok nazlanıyor'' Bunlar yasadışı olabilir, falan filan''
Ücretsiz versiyonuyla oluyor mu kralyapay zekaya vereceğin komut yani prompt çok önemli. Doğru komutla ve birkaç denemeyle her işini minimum hata ile zahmetsizce yaptırabilirsin