jettthasan
Paylaşımcı
- Konular
- 14
Alpine Dijital Medya İstasyonları için USB Tak ve Çalıştır Navigasyon
böyle birşey var.
böyle birşey var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alpine Dijital Medya İstasyonları için USB Tak ve Çalıştır Navigasyon
böyle birşey var.
evet güzel çözüm yapmışlar alpine iyi markadır; aşırı yüksek bir fiyat, yetkili servislerde navigasyon 10 000 i geçmez diye tahminim, bu ürün 33 bin aşırı fazla.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
güzel bişey ama 800 $ diyor çok geldi bana![]()
İthalatçı firmanın adresi şöyleHangi ürün linki nedir?
Igo yüklenebilir mi baska cihaza peki?İthalatçı firmanın adresi şöyleZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca satış platformlarındaki ürünleri şöyle
Tbox Max Ambient Android 13.0
8GB RAM
512 Gb SD Kart Desteği
128GB dahili hafıza ------ (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Carlinkit Tbox Max (Ambient) Android 13
4 GB Ram +64GB Dahili Hafıza
512 Gb SD Kart Desteği -------- (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Ürün youtube incelemesi ----- (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Ben aracıma 8gb olan cihazı satın aldım, aracımın multimedyası kablosuz bağlantıyı desteklemiyor, bu yüzden kablo ile bağlantı yaptım ,ürününün ilk kurulumunu yaptıktan sonra araç çalıştırıldığında cihaz otomatik olarak aracın multimedyasına bağlanıyor.
Satın almış olduğum cihaz üzerinden telefon , mesaj , whatsapp görüşmelerini yapıyorum,ayrıca youtube , facebook , instegram , televizio ,mx player olmak üzere aklınıza gelen hertürlü uygulama google playden indirilip aracın multimedyasında kullanabiliyor.
Ayrıca Google play haricinde diğer uygulamalar sorunsuz bir şekilde cihaza yüklenebiliyor.
Bu uygulamaların haricinde benim için çok önemli olan İGO adlı navigasyon uygulamasının cihaza yüklenip aracın multimedyasından kontrol edebilmemdi,bunun için çok sevinçliyim.
Genel anlamda cihazdan son derece memnunum,cihazın tek dezevantajlı tarafı biraz fazla ısınıyor olması,bunun haricinde herhangi bir problem yaşamadım.
Linklerini verdiğim iki cihaza IGO yüklenebiliyor bu cihazların dışında piyasada satılan birçok ürün mevcut fakat yüklenebilir mi bilemiyorum,satıcı ithalatçı firmaya bunu sorsanız İgo nun yüklenebilmesine dair bir bilgisi olmadan çok büyük bir ihtimalle yükleniyor diyecektir .Igo yüklenebilir mi baska cihaza peki?