CARPLAY ile andrid box kullanımı

Alpine Dijital Medya İstasyonları için USB Tak ve Çalıştır Navigasyon
böyle birşey var.

güzel bişey ama 800 $ diyor çok geldi bana ;)
evet güzel çözüm yapmışlar alpine iyi markadır; aşırı yüksek bir fiyat, yetkili servislerde navigasyon 10 000 i geçmez diye tahminim, bu ürün 33 bin aşırı fazla.

Hangi ürün linki nedir?
İthalatçı firmanın adresi şöyle
Ayrıca satış platformlarındaki ürünleri şöyle

Tbox Max Ambient Android 13.0

8GB RAM
512 Gb SD Kart Desteği

128GB dahili hafıza ------ ( )

Carlinkit Tbox Max (Ambient) Android 13

4 GB Ram +64GB Dahili Hafıza
512 Gb SD Kart Desteği -------- ( )

Ürün youtube incelemesi ----- ( )

Ben aracıma 8gb olan cihazı satın aldım, aracımın multimedyası kablosuz bağlantıyı desteklemiyor, bu yüzden kablo ile bağlantı yaptım ,ürününün ilk kurulumunu yaptıktan sonra araç çalıştırıldığında cihaz otomatik olarak aracın multimedyasına bağlanıyor.
Satın almış olduğum cihaz üzerinden telefon , mesaj , whatsapp görüşmelerini yapıyorum,ayrıca youtube , facebook , instegram , televizio ,mx player olmak üzere aklınıza gelen hertürlü uygulama google playden indirilip aracın multimedyasında kullanabiliyor.
Ayrıca Google play haricinde diğer uygulamalar sorunsuz bir şekilde cihaza yüklenebiliyor.
Bu uygulamaların haricinde benim için çok önemli olan İGO adlı navigasyon uygulamasının cihaza yüklenip aracın multimedyasından kontrol edebilmemdi,bunun için çok sevinçliyim.
Genel anlamda cihazdan son derece memnunum,cihazın tek dezevantajlı tarafı biraz fazla ısınıyor olması,bunun haricinde herhangi bir problem yaşamadım.

Igo güzel de en yeni haritası bir yıldan eski artık bildiğim kadarıyla. Tabi şu da var, eski haritaları bile here ve TomTom dan daha iyi. TomTom, android uygulaması amigoda, openstreetmaps haritasını kullanmaya başlamış hatta. Yakında havlu atacaklar.

İthalatçı firmanın adresi şöyle
Ayrıca satış platformlarındaki ürünleri şöyle

Tbox Max Ambient Android 13.0

8GB RAM

512 Gb SD Kart Desteği

128GB dahili hafıza ------ ( )

Carlinkit Tbox Max (Ambient) Android 13
4 GB Ram +64GB Dahili Hafıza
512 Gb SD Kart Desteği -------- ( )

Ürün youtube incelemesi ----- ( )

Ben aracıma 8gb olan cihazı satın aldım, aracımın multimedyası kablosuz bağlantıyı desteklemiyor, bu yüzden kablo ile bağlantı yaptım ,ürününün ilk kurulumunu yaptıktan sonra araç çalıştırıldığında cihaz otomatik olarak aracın multimedyasına bağlanıyor.
Satın almış olduğum cihaz üzerinden telefon , mesaj , whatsapp görüşmelerini yapıyorum,ayrıca youtube , facebook , instegram , televizio ,mx player olmak üzere aklınıza gelen hertürlü uygulama google playden indirilip aracın multimedyasında kullanabiliyor.
Ayrıca Google play haricinde diğer uygulamalar sorunsuz bir şekilde cihaza yüklenebiliyor.
Bu uygulamaların haricinde benim için çok önemli olan İGO adlı navigasyon uygulamasının cihaza yüklenip aracın multimedyasından kontrol edebilmemdi,bunun için çok sevinçliyim.
Genel anlamda cihazdan son derece memnunum,cihazın tek dezevantajlı tarafı biraz fazla ısınıyor olması,bunun haricinde herhangi bir problem yaşamadım.
Igo yüklenebilir mi baska cihaza peki?

Igo yüklenebilir mi baska cihaza peki?
Linklerini verdiğim iki cihaza IGO yüklenebiliyor bu cihazların dışında piyasada satılan birçok ürün mevcut fakat yüklenebilir mi bilemiyorum,satıcı ithalatçı firmaya bunu sorsanız İgo nun yüklenebilmesine dair bir bilgisi olmadan çok büyük bir ihtimalle yükleniyor diyecektir .
Ben satın aldığım cihazı bir arkadaşımın aracında görüp üzerinde yüklü olan IGO uygulamasını bizzat deneyimleyip çalışma performansını gördükten sonra aldım.
Size tavsiyem acele etmeden cihazları çok iyi araştırın mümkünse almayı düşündüğünüz cihazı satın almadan önce yerinde bizzat görüp deneyimleyin , sonradan pişman olacağınız bir alışveriş yapmayın .
Şunuda belirteyim ben cracklı iGO Primo Nextgen 9.18.27.687519 arimi skin uygulamasını kullanıyorum ve mükemmel bir şekilde çalışıyor.

Geri