jettthasan
Paylaşımcı
- Konular
- 14
Alpine Dijital Medya İstasyonları için USB Tak ve Çalıştır Navigasyon
böyle birşey var.
böyle birşey var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alpine Dijital Medya İstasyonları için USB Tak ve Çalıştır Navigasyon
böyle birşey var.
evet güzel çözüm yapmışlar alpine iyi markadır; aşırı yüksek bir fiyat, yetkili servislerde navigasyon 10 000 i geçmez diye tahminim, bu ürün 33 bin aşırı fazla.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
güzel bişey ama 800 $ diyor çok geldi bana![]()
İthalatçı firmanın adresi şöyleHangi ürün linki nedir?
Igo yüklenebilir mi baska cihaza peki?İthalatçı firmanın adresi şöyleZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca satış platformlarındaki ürünleri şöyle
Tbox Max Ambient Android 13.0
8GB RAM
512 Gb SD Kart Desteği
128GB dahili hafıza ------ (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Carlinkit Tbox Max (Ambient) Android 13
4 GB Ram +64GB Dahili Hafıza
512 Gb SD Kart Desteği -------- (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Ürün youtube incelemesi ----- (Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Ben aracıma 8gb olan cihazı satın aldım, aracımın multimedyası kablosuz bağlantıyı desteklemiyor, bu yüzden kablo ile bağlantı yaptım ,ürününün ilk kurulumunu yaptıktan sonra araç çalıştırıldığında cihaz otomatik olarak aracın multimedyasına bağlanıyor.
Satın almış olduğum cihaz üzerinden telefon , mesaj , whatsapp görüşmelerini yapıyorum,ayrıca youtube , facebook , instegram , televizio ,mx player olmak üzere aklınıza gelen hertürlü uygulama google playden indirilip aracın multimedyasında kullanabiliyor.
Ayrıca Google play haricinde diğer uygulamalar sorunsuz bir şekilde cihaza yüklenebiliyor.
Bu uygulamaların haricinde benim için çok önemli olan İGO adlı navigasyon uygulamasının cihaza yüklenip aracın multimedyasından kontrol edebilmemdi,bunun için çok sevinçliyim.
Genel anlamda cihazdan son derece memnunum,cihazın tek dezevantajlı tarafı biraz fazla ısınıyor olması,bunun haricinde herhangi bir problem yaşamadım.
Linklerini verdiğim iki cihaza IGO yüklenebiliyor bu cihazların dışında piyasada satılan birçok ürün mevcut fakat yüklenebilir mi bilemiyorum,satıcı ithalatçı firmaya bunu sorsanız İgo nun yüklenebilmesine dair bir bilgisi olmadan çok büyük bir ihtimalle yükleniyor diyecektir .Igo yüklenebilir mi baska cihaza peki?
Linki verebilir misiniz deneyelim?Linklerini verdiğim iki cihaza IGO yüklenebiliyor bu cihazların dışında piyasada satılan birçok ürün mevcut fakat yüklenebilir mi bilemiyorum,satıcı ithalatçı firmaya bunu sorsanız İgo nun yüklenebilmesine dair bir bilgisi olmadan çok büyük bir ihtimalle yükleniyor diyecektir .
Ben satın aldığım cihazı bir arkadaşımın aracında görüp üzerinde yüklü olan IGO uygulamasını bizzat deneyimleyip çalışma performansını gördükten sonra aldım.
Size tavsiyem acele etmeden cihazları çok iyi araştırın mümkünse almayı düşündüğünüz cihazı satın almadan önce yerinde bizzat görüp deneyimleyin , sonradan pişman olacağınız bir alışveriş yapmayın .
Şunuda belirteyim ben cracklı iGO Primo Nextgen 9.18.27.687519 arimi skin uygulamasını kullanıyorum ve mükemmel bir şekilde çalışıyor.
Hangi Android sürümü kullanıyorsunuz?Linklerini verdiğim iki cihaza IGO yüklenebiliyor bu cihazların dışında piyasada satılan birçok ürün mevcut fakat yüklenebilir mi bilemiyorum,satıcı ithalatçı firmaya bunu sorsanız İgo nun yüklenebilmesine dair bir bilgisi olmadan çok büyük bir ihtimalle yükleniyor diyecektir .
Ben satın aldığım cihazı bir arkadaşımın aracında görüp üzerinde yüklü olan IGO uygulamasını bizzat deneyimleyip çalışma performansını gördükten sonra aldım.
Size tavsiyem acele etmeden cihazları çok iyi araştırın mümkünse almayı düşündüğünüz cihazı satın almadan önce yerinde bizzat görüp deneyimleyin , sonradan pişman olacağınız bir alışveriş yapmayın .
Şunuda belirteyim ben cracklı iGO Primo Nextgen 9.18.27.687519 arimi skin uygulamasını kullanıyorum ve mükemmel bir şekilde çalışıyor.
Android 13Hangi Android sürümü kullanıyorsunuz?
Hmm, 14 ve 15te igo kendini sistemin altına kuruyor, data dizinine de verileri atıyor ve o dizine rootsuz erişilemiyor. 14-15te çalışan sürüm hiç denk gelmediAndroid 13
Yukarıdaki mesajımda linkleri paylaştım oradan inceleyebilirsiniz mesajın içinde ayrıca YouTube ürün inceleme linki mevcut ayrıntılı biçimde ürün hakkında bilgi sahibi olursunuz.Linki verebilir misiniz deneyelim?
Şu anda Turkey_HERE_2024.Q4_241108.fbl. kullanıyorum arkadaşımda official orijinal IGO kullanıyor,sağolsun yeni harita çıktığında bana veriyor.Igo güzel de en yeni haritası bir yıldan eski artık bildiğim kadarıyla. Tabi şu da var, eski haritaları bile here ve TomTom dan daha iyi. TomTom, android uygulaması amigoda, openstreetmaps haritasını kullanmaya başlamış hatta. Yakında havlu atacaklar.
IGO navigasyonun haritaları sizi asla yolda bırakmaz yanlış yola sokmaz,Google navigasyon,Yandex navigasyon ve diğerleri IGO nun yanında amatör kalır.İGO Here Maps Europe 2025 İndir (HERE_2025.Q2 )
link 1Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
link 2Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Türkiye dahil bütün avrupa ülkelerin haritaları güncell olarak sizlere özel
hazırlandı, yeni yollar, yeni ülkeler ve yenilenmiş en geniş, haritadır
igo navigasyon uygulamalarına uyumlu olup, sizde uygulayıp, en yeni haritalarla yola çıkın.
Icinde apk yok, onu nasıl yapalımİGO Here Maps Europe 2025 İndir (HERE_2025.Q2 )
link 1Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
link 2Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Türkiye dahil bütün avrupa ülkelerin haritaları güncell olarak sizlere özel
hazırlandı, yeni yollar, yeni ülkeler ve yenilenmiş en geniş, haritadır
igo navigasyon uygulamalarına uyumlu olup, sizde uygulayıp, en yeni haritalarla yola çıkın.
Buyrun:Icinde apk yok, onu nasıl yapalım
üstad bunu tablete kurdum klasör eksik=sdcard/İGO_Pal yok uyarısı veriyor. Eksik olan nedir? TeşekkürlerBuyrun:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İGO klasörünü android klasörü içerisine kopyalayın.üstad bunu tablete kurdum klasör eksik=sdcard/İGO_Pal yok uyarısı veriyor. Eksik olan nedir? Teşekkürler