CARPLAY ile andrid box kullanımı

hakan bey
bu arkadaş (cartubeapp yazan zat) bana bi bira ısmarla diyor
donation olmazsa çalıştırmam diyor
çözüm var mıdır?
Uygulamayı telefona yükleyin, hiç açmanıza gerek yok, sonra adroid auto ayarlarını yapın , ve telefonu bağlayınca karşınıza çıkacak ;)
*** donate olayı yapmak istersen...

Yukarıda ki bilgiler için teşekkür ederim.
Yeni konu açmamak adına buradan paylaşım yapayım.
Araç: seat arona-Tablet :Huawei matepad Telefon:poco f3pro
Telefon çok ısındığından; tablet üzerinden android auto ya bağlanmak istedim.
Telefonun internetini tablete paylaştım, anroid auto kurdum, gerek kablolu gerek kablosuz bağlantı yapamadım. İnterneti hem wifi hem Bluetooth üzerinden paylaşım yaptım yine olmadı. Huawei google ile küs olsa da gerekli çözümleri yaptığım bir tablet. Yazılımsal olarak eski bir android auto sürümü mü kullanmak gerekecek?
İnterneti wifi üzerinden seata göndersem de olmadı. Kısaca; telefon ve android auto sağlıklı kablosuz bağlanırken; tablet kablolu kablosuz bağlantı olmadı. Nerede eksik ya da yanlış birşey yapıyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
Amacım medya izlemek-youtube izlemek vs. değil. telefon yerine tablete kurulu olan çeşitli yol uygulamalarını araç ekranından takip etmek(navigsyon vb.)
Teşekkür ederim
Belki işinize yarar

Bu arada, apk oradan, harita şuradan derken igo yu android 15 telefona kurabildim. Luna versiyonu olduğu için, uygulama dosya uzantıları vs çok farklı, kendine has haritaları var ve en günceli here 2024.Q2 şu an

Son düzenleme:
Belki işinize yarar

Bu arada, apk oradan, harita şuradan derken igo yu telefona kurabildim. Luna versiyonu olduğu için, uygulama dosya uzantıları vs çok farklı, kendine has haritaları var ve en günceli here 2024.Q2 şu an
Teşekkürler üstad.
İlgili yerler ve yabancı kaynaklar dahil inceledim. Hemen hepsini birkaç yıl önce huawei tableti aldığımda yapmıştım. Tablete; waze-igo-contracam-agama car launcher-radarbot vs. kurulu bunları tlf kurup işi riske etmek istemediğim için tableti kobay seçtim.
Android auto 2023 sürümlerinden birini indirdim ve yarın bir denemeleri yapacağım.
sonucu paylaşırım.
Ayrıca; yukarıda paylaşılan yol için şu bilgiyi paylaşayım. Her tablet ya da telefonun sdcard-veya yolu farklı olabilir kurulan yer dahili kart android içine igo pal atıldı ise folder yolunda storage-emulated-o-android-igopal gibi olacak. İlgi duyacak arkadaşların bilgisine
Teşekkür ederim tüm bilgi ve uygulama paylaşan arkadaşlara

Teşekkürler üstad.
İlgili yerler ve yabancı kaynaklar dahil inceledim. Hemen hepsini birkaç yıl önce huawei tableti aldığımda yapmıştım. Tablete; waze-igo-contracam-agama car launcher-radarbot vs. kurulu bunları tlf kurup işi riske etmek istemediğim için tableti kobay seçtim.
Android auto 2023 sürümlerinden birini indirdim ve yarın bir denemeleri yapacağım.
sonucu paylaşırım.
Ayrıca; yukarıda paylaşılan yol için şu bilgiyi paylaşayım. Her tablet ya da telefonun sdcard-veya yolu farklı olabilir kurulan yer dahili kart android içine igo pal atıldı ise folder yolunda storage-emulated-o-android-igopal gibi olacak. İlgi duyacak arkadaşların bilgisine
sonuç?

Sonuç; hertürlü programla çözüm için uğraştım. Tablet Android auto yu playstore den vb.lerinden kurmuyor uyumlu değil diyor.
Farklı dış indirme ile kurduklarımda çalışmıyor.
Artık huawei tablet yerine eski bir telefon alıp aynı işlemleri yaparak, android autoyu normal telefonu meşgul etmeden kullanacağım.

Teşekkürler üstad.
sonucu paylaşırım.
Hocam, igo yol bilgisinden değil de, android sürüm uyumsuzluğundan kurulamamıştı. Şimdilik luna versiyonlu bir APK ve luna Avrupa haritasıyla çözüm buldum. Tek sorun, luna haritaları klasik haritalardan aylar sonra yayınlanıyor, ya da nete düşüyor. Here luna 2024.Q4 daha yeni düştü
Huawei, hanımın eski telefonu idi, bu google olayından sonra sürekli sorun yaşattı, iphone aldı, rahatladı

Hocam, igo yol bilgisinden değil de, android sürüm uyumsuzluğundan kurulamamıştı. Şimdilik luna versiyonlu bir APK ve luna Avrupa haritasıyla çözüm buldum. Tek sorun, luna haritaları klasik haritalardan aylar sonra yayınlanıyor, ya da nete düşüyor. Here luna 2024.Q4 daha yeni düştü
Huawei, hanımın eski telefonu idi, bu google olayından sonra sürekli sorun yaşattı, iphone aldı, rahatladı
Teşekkürler. İgo pal ı yukarıda bahsettiğim gibi uğraşarak; dahili sdcard yolunu sys.txt de değiştirerek çözdüm. Çalışıyor ama asıl amacım olan android auto olmadı. Huawei Maetpad playstore dahil hepsini kabul etse de android autoyu kabul etmedi. Yerli ve Yabancı tüm kaynaklarda telefon üzerinden kurulumlar sonuç olumlu olsa da bende ki tablet olmadı. Şehir içinde google maps önerisi var; canlı trafik canlı radar vs. için önerildi. Şehir dışı için igo iyi

Teşekkürler. İgo pal ı yukarıda bahsettiğim gibi uğraşarak; dahili sdcard yolunu sys.txt de değiştirerek çözdüm. Çalışıyor ama asıl amacım olan android auto olmadı. Huawei Maetpad playstore dahil hepsini kabul etse de android autoyu kabul etmedi. Yerli ve Yabancı tüm kaynaklarda telefon üzerinden kurulumlar sonuç olumlu olsa da bende ki tablet olmadı. Şehir içinde google maps önerisi var; canlı trafik canlı radar vs. için önerildi. Şehir dışı için igo iyi
Sanırım iGo da Android auto desteği yok, ya Android versiyonlu multimedya cihazı ya da eski tarz win ce vs ile kuruyor kullanıcılar. Bende auto menüsünde tomtom,yandex, here ve tabi ki maps var diye hatırlıyorum1000110137

Son düzenleme:
Uygulamayı telefona yükleyin, hiç açmanıza gerek yok, sonra adroid auto ayarlarını yapın , ve telefonu bağlayınca karşınıza çıkacak ;)
*** donate olayı yapmak istersen...
Üstad, Tablet üzerinden bahsetmiştiniz. Huawe matepad 10.2 cihazı sıfırladım. Gerekli gooogle ürünlerini yükledim. Gerekli ayarları yapıp kapa aç yaptım. Android auto var. İnterneti telefondan bluetooth ve wifi üzerinden tablete paylaştırıyorum. Android auto bağlantısı için telefonun internetini mobili kullanırken oto ile bağlantı için wifi açınca mobil veri bağlantısı kesildiği için araç-tablet auto bağlanmıyor. Mobili bluetooth üzerinden paylaştırdığımda; internet tamam ama arabaya bluetooth üzerinden bağlanınca telefon gibi birkaç medya için bağlanılıyor android auto açılmıyor bu şekilde bağlanınca da diğer internet bağlantısı kesiliyor sanırım ki yine android auto bağlantısı olmuyor.
Siz tablete internet paylaştırma oradan da araç bağlantısı için hangi yöntemi kullanıyorsunuz yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
XDA da benim yaşadığım gibi yaşayanlar yazmış ama çözüm önerisi cevap yok.
Teşekkür ederim.

Geri