🔴CANLI TV Kanalları Artık Cebinizde !

Hocam teliften dolayı uygulama zarar görebilir ama deneyeceğim araştırıp bakacağım. Bu uygulamaya eklemesem bile yakında başka bir uygulama yapacağım ona kesin eklerim APK sını da burada paylaşırm sizlerle
Ellerin dert görmesin

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda yapıp yayınladığım canlı tv uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli ve uygulamanın geliştirilmesi için de önemli. O yüzden siz değerli forum üyeleri ile uygulamayı paylaşıp sizden fikir almayı çok isterim.

Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.

Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve 5 YILDIZ vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli

Şimdiden teşekkür ederim :)

Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.

Eklenmesini İstediğiniz Kanallar Var ise Konu Altında Bildirin Lütfen.

GÜNCELLEME: BİR ÇOK YENİ KANAL EKLENDİ. ÇOK YAKINDA ALMANYADA'DAKİ KANALLAR DA AYRI BİR KATEGORİ AÇILARAK EKLENECEK
Başarılar dilerim. Umarım daha verimli bir şekilde istediğiniz hale getirirsiniz. Size sorum Google TV'de markette yok, nedenini merak ettim. Bir de Play Store'a uygualama yükleme maliyeti ve teknik bilgisi paylaşır mısınız? Bilen varken öğrenelim.

Başarılar dilerim. Umarım daha verimli bir şekilde istediğiniz hale getirirsiniz. Size sorum Google TV'de markette yok, nedenini merak ettim. Bir de Play Store'a uygualama yükleme maliyeti ve teknik bilgisi paylaşır mısınız? Bilen varken öğrenelim.
Evet hocam google TV de yayınlamadım. Playstore da eğer 2023 veya ondan önce açılmış bir yazılımcı hesabınız varsa işler daha kolay oluyor artık aşırı fazla zorlaştırdılar yeni hesaplara uygulama yayınlamayı. Eğer 2023 ten sonra bir hesabınız varsa yeni bir uygulama yayınlamak için (ilk uygulamanızda geçerli) 14 gün boyunca 12 tester ile uygulamayı test aşamasına sokmanız gerekiyor maliyet olarak çok bi maliyeti yok sadece hesap açmak ücretli

Geri