Tulsa King
Paylaşımcı
- Konular
- 37
Yaziyor gonderdigim linkteEklenti nerde peki bir şey indirmemiz gerekiyor mu nasıl yapacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yaziyor gonderdigim linkteEklenti nerde peki bir şey indirmemiz gerekiyor mu nasıl yapacağız
Teşekkürler bu daha sade görünüyor mutlaka uygulayacağım. Kodi'nin kendi arayüzünü kaybetmek istememBir arkadas doomzday build olarak paylasmisti fakat o kadar kasmaya gerek yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
vpn'i açtınız mı? proton vpn çalışıyorduEn son çalıştırırken hata veriyor. Gunluk dosyasina bakin diyor
Aynı durumdayızEn son çalıştırırken hata veriyor. Gunluk dosyasina bakin diyor
Bende calisiyorAynı durumdayız
Vpn'i kodiyi çalıştırmadan önce açıyor musunuz? Bu eklenti vpn olmadan çalışmıyor.Aynı durumdayız
Next boxta çalışıyorMacde deniycem. Miboxda olmadı
kardeşim tavsiyem varlık fonunda olan şirketlerden internet almayın. tavsiyem vodafone fiberSüperonlinedan çalışmıyor olabilir... VPN bile çalışmıyor malum..
Benimki de süperonline. Demek ki ondan yükleyemedim.Süperonlinedan çalışmıyor olabilir... VPN bile çalışmıyor malum..
Her yerde o iş öyle olmuyor arkadaşım. Bulunduğum yere 30 yıl önce sadece Superonline yatırım yapıp, altyapı yapmış. Şuan şehrin en gözde ve pahalı semti. Superonline'ı bir ara bırakmaya çalıştım. Türk Telekom'da o zaman Devletteydi. Türk Telekom ile Süperonline'ın aralarında sözlü olan iyi niyet anlaşması varmış. O yüzden Türk Telekom beni kabul etmedi. Türknet ile sözleşme yaptık. 1.5 ay internet bağlayamadılar. Sinirlendim ve bir sürü saydırdım. Beni Türknet'ten bir sorumlu aradı ve sözleşme feshi teklif etti. İnternet bağlanmadan sözleşmeyi fesh ettik.kardeşim tavsiyem varlık fonunda olan şirketlerden internet almayın. tavsiyem vodafone fiber
Tuncay Bey yasadiklariniz film olabilir cok uzun oldugu icin okumadim y kuşağiyim kusura bakmayin. Tavsiyem birer aylik uyeliklerle en iyi vpnleri denemeniz o da olmazsa tavsiyem orjinal uyelikler.Her yerde o iş öyle olmuyor arkadaşım. Bulunduğum yere 30 yıl önce sadece Superonline yatırım yapıp, altyapı yapmış. Şuan şehrin en gözde ve pahalı semti. Superonline'ı bir ara bırakmaya çalıştım. Türk Telekom'da o zaman Devletteydi. Türk Telekom ile Süperonline'ın aralarında sözlü olan iyi niyet anlaşması varmış. O yüzden Türk Telekom beni kabul etmedi. Türknet ile sözleşme yaptık. 1.5 ay internet bağlayamadılar. Sinirlendim ve bir sürü saydırdım. Beni Türknet'ten bir sorumlu aradı ve sözleşme feshi teklif etti. İnternet bağlanmadan sözleşmeyi fesh ettik.
Daha sonra Vodafon ile sözleşme imzaladık. 3-4 hafta oldu oda internet bağlayamadı. Bu arada ben arayıp bir ton laf saydırıyorum niye bağlanmadı diye. En son kendini Bursa sorumlusu olarak tanıtan kişi bana internet bağlatamadığını çünkü süperonline altyapısından port vermediğini söyledi. Bana internet bağlatmak için süperonline'ın sorumlusu ile kavga ettiğini söyledi. Biraz üzerine gittiğimde süperonline'ın sorumlusunun kendisine "Altyapı benim, kanun benim, Bursa benim. Size benim altyapımın olduğu yerlerde yaşama şansı vermeyeceğim" demiş. Vodafon sorumlusu sözleşme feshi yetkisinin İstanbul'da olduğunu ve benden sözleşmemin feshini istememi tavsiye etti. Bana Yıldırım'ın ve Osmangazi'nin bir kısmına, Bademli ve Nilüfer'in büyük bir kısmına internet vermelerine süperonline'ın izin vermediğini söyledi.
Bende aradım Vodafon'u ve sözleşmeyi fesih edelim dedim. Vodafon Türkiye'den en bihaber şirket. Adamlar sanki ülkede bir fanusta yaşıyor. Benden taahütten cayma ücreti talep ettiler. Bende vermediğin hizmetin ücretini alamazsın. Gel bağla interneti o zaman dedim. Belki Vodafondan 4-5 kişi beni aradıktan sonra beni kendini Vodafon bölge sorumlusu olarak tanıtan kişi aradı ve cayma bedelini mahkeme ile alacaklarını söyledi kibirli bir şekilde. Bende sinirlenip, kendisinin İstanbul dışına çıkmadığı için hayatı bilmediğini ve benden birşey alamayacağını söyledim. Tartışma alevlenince bana okuduğu Üniversiteyi ve Öss'de ilk bilmem kaça girdiğini ve 15 yıldır bu işi yaptığını söyledi. Hayatı ve benim gibileri çok iyi bildiğini söyledi. Bende ona daha önce bunları söyleseydi onunla muhatap bile olmayacağımı çünkü hayatta en başarısız kesim onun gibilerden çıktığını ve sözleşmemi fesih edip, paramı ondan alacağımı söyledim. Senin gibileri bulundurduğu için şirketinin internet bağlayamamasının normal olduğunu söyledim. Adam bayağı bozuldu. Bana beni avukata yönlendireceğini ve tazminat ödeyeceğimi söyledi.
Bir hafta sonra Avukatı aradı ve Tuncay bey, mahkeme ile uğraşmayalım. Sözleşmeyi fesh edip, ödediğiniz parayı iade etmemize ne dersiniz dedi. Bende benim istediğim en baştan beri bu dedim ve sözleşmeyi fesh ettik. Bu arada Süperonline'a mecburen döndüm. 2 günde interneti bağladılar.
O sene bilboard'larda Süperonline'ın reklamı vardı "Bu yılda Bursalıların tercihi Süperonline oldu, teşekkürler Bursa" gibi birşeydi. O reklamı gördükce küfür etmiştim. 17 senedir süperonline'dayım arkadaşım. Bizimkisi zoraki evlilik. Hatta mor kanalların parasının bir kısmını Devlet ödemese, gider abone olurdum ama kendime yediremiyorum.
Y kuşağıyım. Buraya kısa mesajımda ücretli Vpn denedim yazmışım onuda okumamışsınız.Ücretli Express Vpn, kırık fast vpn (Sinetech driver 'da olan) ve kırık Proton-v4.1.83.0 denedim ve son yazdığım mesajda takıldım. Benim tahminim kodi vpn beğenmiyor.
Uzun yazının özeti verdiğiniz bu verdiğiniz tavsiye çöp. Uzun yazarak kibarlık etmişim pardon.kardeşim tavsiyem varlık fonunda olan şirketlerden internet almayın. tavsiyem vodafone fiber
çöp değil gayet güzel çalışıyor siz beceremiyorsunuz diye çöp olmuyor. uzun yazarak kibarlık yapmış değil insanların zamanını gereksiz yere almaya çalışmış oluyorsunuzY kuşağıyım. Buraya kısa mesajımda ücretli Vpn denedim yazmışım onuda okumamışsınız.
Uzun yazının özeti verdiğiniz bu verdiğiniz tavsiye çöp. Uzun yazarak kibarlık etmişim pardon.
Zamanim cok ama senin gibilere zamanim yok. Simdi benim isim gucum yok alinti yaptiginizin altina yazdiginiz icin cop dediginizin internet tavsiyesi oldugunu dusunecegimOraya alıntı yapıp varlık fonu önerine çöp dedim. Zamanın yoksa ne işin var burada?
Uzun yazı okuyamıyorum diyorsun. Kısa yazıyorum, kısa yazıyı anlamıyorsun. Sonra senin gibilere zamanım yok diyorsun. Senin çok ciddi sıkıntıların var.Zamanim cok ama senin gibilere zamanim yok. Simdi benim isim gucum yok alinti yaptiginizin altina yazdiginiz icin cop dediginizin internet tavsiyesi oldugunu dusunecegim
Merhabalar 2 gündür uğraşıyorum çalışmıyor hata veriyor Yüklemeye çalışan varsa lütfen TV bölümünün çalışıp çalışmadığını bana bildirin. Bir günlüğün nasıl okunacağını yükleyerek sorunun nasıl çözüleceğine dair makaleler gördüğüm oynatma hatasını alıyorum, ancak hala nasıl düzelteceğimi tam olarak anlamıyorumBir arkadas doomzday build olarak paylasmisti fakat o kadar kasmaya gerek yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.