Öneri Butun bildiklerinizi unutun. Kodi Bee eklentisi. Mor paket icerir. VPN ile calisir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar 2 gündür uğraşıyorum çalışmıyor hata veriyor Yüklemeye çalışan varsa lütfen TV bölümünün çalışıp çalışmadığını bana bildirin. Bir günlüğün nasıl okunacağını yükleyerek sorunun nasıl çözüleceğine dair makaleler gördüğüm oynatma hatasını alıyorum, ancak hala nasıl düzelteceğimi tam olarak anlamıyorum
Bende az önce yükledim çalıştı . Yalnız proton vpn ile çalısıyor normal vpn'siz çalışmadı . Nasıl kurulduğuna gelince, tulsa king hocamın attığı linki tıklayıp sayfayı açın , sağ üst köşeden üç noktayı tıklayıp sayfayı türkçeye çevirin . Orada tek tek adım adım nasıl yapılacağını gösteriyor resimli bir şekilde . Sayfanın sonuna kadar gidin ama vpn reklamını görüp sayfanın bittiğini sanmayın

Uzun yazı okuyamıyorum diyorsun. Kısa yazıyorum, kısa yazıyı anlamıyorsun. Sonra senin gibilere zamanım yok diyorsun. Senin çok ciddi sıkıntıların var.
Uzun yazi okurum ama senin gibi bos insanlarin yazilarini degil. Kisa yazi yazmayi bile beceremiyorsun. Kendin anlatamamissin insanlardan anlamasini bekliyorsun. Bende hic bir sıkıntı yok ama sende cok fazla sıkıntı var tavsiyem bir an once pskiyatira gidip tedavi olman

Uzun yazi okurum ama senin gibi bos insanlarin yazilarini degil. Kisa yazi yazmayi bile beceremiyorsun. Kendin anlatamamissin insanlardan anlamasini bekliyorsun. Bende hic bir sıkıntı yok ama sende cok fazla sıkıntı var tavsiyem bir an once pskiyatira gidip tedavi olman
@Laperdesi Saygısızlık böyle olur. Yazı okuyamıyor, okuduğunu anlamıyor, forumda takılıyor. Bu kadar yetersiz melekelerle burada takılması bir tercih. Buna yapılacak birşey yok. Uzun yazı okuyamıyorum dedi diye tek cümle ile önerisinin çöp olduğunu yazıyorum, bu seferde anlamıyor. Bunda da bir sıkıntı yok çünkü adamda okuduğunu anlama kapasitesi yok. Ama günlük hayatta tanımadığı birine boş adam diyor sizin sesiniz çıkmıyor. Muhtemelen bu adamda senin arkadaşın çünkü laf ebeliği konusunda gereksiz bir hassasiyet gösterirken bu adamın forumda ki davranışlarına ses çıkarmıyorsun. Bu adam da ne der diye çekinme. Uzun yazdım. Buraya kadar okuyamaz. Okuyabilse bile bambaşka birşey anlar. Bu yazıdan sonra da hakkaniyet adına beni forumdan at.

@Laperdesi Saygısızlık böyle olur. Yazı okuyamıyor, okuduğunu anlamıyor, forumda takılıyor. Bu kadar yetersiz melekelerle burada takılması bir tercih. Buna yapılacak birşey yok. Uzun yazı okuyamıyorum dedi diye tek cümle ile önerisinin çöp olduğunu yazıyorum, bu seferde anlamıyor. Bunda da bir sıkıntı yok çünkü adamda okuduğunu anlama kapasitesi yok. Ama günlük hayatta tanımadığı birine boş adam diyor sizin sesiniz çıkmıyor. Muhtemelen bu adamda senin arkadaşın çünkü laf ebeliği konusunda gereksiz bir hassasiyet gösterirken bu adamın forumda ki davranışlarına ses çıkarmıyorsun. Bu adam da ne der diye çekinme. Uzun yazdım. Buraya kadar okuyamaz. Okuyabilse bile bambaşka birşey anlar. Bu yazıdan sonra da hakkaniyet adına beni forumdan at.
Tuncay yine okumadim. Tedavi masraflarini ben ustlenecegim istedigin en iyi ozel hastaneyi sec.

Arkadaşlar buranın bilgi ve paylaşım forumu olduğunu, karşımızdakilerin bizim gibi insan olduğunu, sanal ortamda her şeyin yanlış anlaşılabileceğini unutmadan kelimelerimizi dikkatli seçelim LÜTFEN.. KONU DIŞIINDAKİ YORUMU OLAN LÜTFEN O KİŞİNİN ÖZELİNE GİDİN..KİMSE KİMSENİN ÖZEL KAPRİSLERİNİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL. RİCA EDERİM!!
@Tulsa King @tuncaybayar lüyfenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri