Öneri Butun bildiklerinizi unutun. Kodi Bee eklentisi. Mor paket icerir. VPN ile calisir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vpn mi bilmiyorum ama ayarlardan bişeyi açtım yuklenıyor onunla alakası varmış hepsi kurulsun bakıp silicem ben kurmak için kurdum zaten cihazın 5.7 hafızası en azından kurulumu kurtarsa görmuş olurum :)
Buildler cok yer tutuyor ama eklenti az yer tutuyor bu eklenti. Ornek vereyim sporthd ve daddylive websitesi zaten onun eklentilerini tutma. Bende de bu zamana kadar kurulu degildi zaten kodi. Gerektigi zaman websitelerini acar izlerim diyordum fakat bu eklenti websitesi degil farkli birsey

Buildler cok yer tutuyor ama eklenti az yer tutuyor bu eklenti. Ornek vereyim sporthd ve daddylive websitesi zaten onun eklentilerini tutma. Bende de bu zamana kadar kuruulu degildi zaten kodi. Gerektigi zaman websitelerini acar izlerim diyordum fakat bu eklenti websitesi degil farkli birsey
valla logu açtım biraz uzun işlem muhtemelen sızlerde ilk kurulum beklemişsinzidir bunu bence makınenın hafızası yuklemeye ızın vermıycek gibi 2 gb fılansa bırazdan yalan olucak sılıcem gibi bakalım:D

valla logu açtım biraz uzun işlem muhtemelen sızlerde ilk kurulum beklemişsinzidir bunu bence makınenın hafızası yuklemeye ızın vermıycek gibi 2 gb fılansa bırazdan yalan olucak sılıcem gibi bakalım:D
Valla bende cok kolay ve hizli kuruldu. Ben de 67 mb yaziyor programin kendisini. Onbellegini de 130 mb yaziyor cok degil bence.

Tulsa King bu başlığı açtıktan sonra hem pc'ye hemde android box'a yükledim.
Yüklemesi kolay ama çalıştırmak zor. Bu programı yüklerken edindiğim tecrübeye göre.
Tulsa King'in paylaştığı şekilde programı yükledikten sonra;
Siyah ekran alıyorsanız vpn'iniz yavaş.
"Check the log for information" mesajı alıyorsanız ya vpn'i açmayı unuttunuz veya vpn'iniz çalışmıyor.
Eğer yüklediniz ve kanala açmak için tıkladığınızda "one or more items failed to play. Check the log for more information about this message" hatası alıyorsanız kodi forumunda yazanlara göre kodi vpn'inizi algılıyor ve kanal açmanızı engelliyor.
Ücretli Express Vpn, kırık fast vpn (Sinetech driver 'da olan) ve kırık Proton-v4.1.83.0 denedim ve son yazdığım mesajda takıldım. Benim tahminim kodi vpn beğenmiyor.

Tulsa King bu başlığı açtıktan sonra hem pc'ye hemde android box'a yükledim.
Yüklemesi kolay ama çalıştırmak zor. Bu programı yüklerken edindiğim tecrübeye göre.
Tulsa King'in paylaştığı şekilde programı yükledikten sonra;
Siyah ekran alıyorsanız vpn'iniz yavaş.
"Check the log for information" mesajı alıyorsanız ya vpn'i açmayı unuttunuz veya vpn'iniz çalışmıyor.
Eğer yüklediniz ve kanala açmak için tıkladığınızda "one or more items failed to play. Check the log for more information about this message" hatası alıyorsanız kodi forumunda yazanlara göre kodi vpn'inizi algılıyor ve kanal açmanızı engelliyor.
Ücretli Express Vpn, kırık fast vpn (Sinetech driver 'da olan) ve kırık Proton-v4.1.83.0 denedim ve son yazdığım mesajda takıldım. Benim tahminim kodi vpn beğenmiyor.
Ben android tv box'ta proton vpn ile hiç sorun yaşamadım. Ücretsiz olduğu için beğenmeyebilirsiniz. O zaman tavsiyem yandex'e premium mod vpn yazın karşınıza çok fazla seçenek çıkacak ama dikkat edin mod vpn'ler sakattır sızıntı olur birşey olur.

Ben android tv box'ta proton vpn ile hiç sorun yaşamadım. Ücretsiz olduğu için beğenmeyebilirsiniz. O zaman tavsiyem yandex'e premium mod vpn yazın karşınıza çok fazla seçenek çıkacak ama dikkat edin mod vpn'ler sakattır sızıntı olur birşey olur.
Şimdi siz söyleyince box'a proton vpn kurdum. Ama yine "one or more items failed to play. Check the log for more information about this message" hatası aldım. Galiba vpn ile ilgili değil. Sorun başka bir yerde ama çözemedim. Bu program'a daha fazla uğraşmayacağım çünkü çok uğraştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri