✨💎💎Boncuk TV Kanalı Açıldı 7/24 Sinema Kanalı🎬🎬✨🎉🎉

hocam playlistini yada uygulama tasarlarsan uygulamanı primestore mağazamızda görmek isteriz.

Televizoda denedim açmadi

kolay gelsin hayırlı olsun
denedim çalışıyor fakat içeriği görünce inanamadım.
sosis partisi diye bi çizgi film muhtemelen yetişkinler göre bir film
asla çocuklara uygun değil. içeriklere özen göstermenizi tavsiye ederim.
Başarılar tekrar kolay gelsin.

kolay gelsin hayırlı olsun
denedim çalışıyor fakat içeriği görünce inanamadım.
sosis partisi diye bi çizgi film muhtemelen yetişkinler göre bir film
asla çocuklara uygun değil. içeriklere özen göstermenizi tavsiye ederim.
Başarılar tekrar kolay gelsin.
Merhaba listeyi otomatik atmıştım uyarınız için teşekkürler bilseydim zaten koymazdım hemen çıkaracağım listeden

Usta, televizoda ve tivimate de acmadi

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı görüntüle 18307

Sevgili Dostlar, Sinetech Ailesi,

Yeni bir sinema kanalı açtım. Acemi sayılırım, bu işlerde henüz profesyonel değilim, ancak elimden geldiğince sizlere keyifli vakit geçireceğiniz bir yayın sunmaya çalışacağım.

Kanalımda 7/24 kesintisiz sinema yayını yapmayı planlıyorum. Genellikle güncel filmleri eklemeye özen göstereceğim, ancak zaman zaman sevilen eski filmlerle de nostaljik bir yolculuğa çıkacağız.

Yeni bir sunucu satın alarak altyapımı güçlendirdim ve şu an teknik denemeler yapıyorum. Yayın sırasında küçük aksaklıklar olabilir, beni mazur görürseniz çok sevinirim. Zaman içinde sizlerin geri bildirimlerinizle yayın kalitemizi daha da iyileştireceğiz.

Şimdiden kanalıma hoş geldiniz! Hepinize keyifli seyirler dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
emeğine sağlık ustam

güzel bir deneme olmuş hocam içerikler 2026-2025 güncel en iyi filmler olursa dahada dikkat çeker elinize sağlık

Emeğinize sağlık görüntüsü de iyi görünüyor. Yeni logosunu paylaşabilirseniz eklemek isterim. Logo çiftliğim var. Orada bir arşiv oluşturuyorum.

güzel bir deneme olmuş hocam içerikler 2026-2025 güncel en iyi filmler olursa dahada dikkat çeker elinize sağlık
Teşekkürler stabil olan linkleri eklemeye çalışıyorum ama bazıları hata veriyor

Ekli dosyalar

• BONCUK TV.png
    BONCUK TV.png
    134.3 KB · Görüntüleme: 11
mal boncuk :)

Patlıcan TVye Ekledim

Geri